QUOTE(goodly @ 2010 11 12, 15:48)
pas jus jau matyt yra kas kurį... Siūlyčiau nepasiduoti mėnesiuko užsispyrėliui, jis tai nesuvokia, kad maitinimas krūtimi yra nepaprastai svarbus dalykas. Nutraukti daug lengviau nei išlaviruoti ir visgi maitinti. Patikėk, kiekviena mama yra praėjusi visokių situacijų Linkiu tau sekmės ir būtinai kažkieno artimo palaikymo
Papildyta:
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 11 09, 10:45)
tiesiog nuo pat gimimo jam dave seseles buteliuka. bandem kankinti ji. bet po tokios dienos vaikas visa diena nevalges, o nuo verkimo visiems namiskiams protas nuvaziavo
gal cia jau rasei, bet paklausiu, o kur tu gimdei?
Papildyta:
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 11 12, 15:42)
ateik pas mane i svecius ir pamatysi, koks gali buti uzsispyres kudikis
ne jis uzsispyres, o tu pasiduodi greitai, tikiu jog buna uzsispyreliu, bet tai tavo pirmas, kaip suprantu, o pirma karta visada viskas baisu, nezinai kaip ka daryti, bet kuo toliau tuo bus lengviau, tik nepasiduok. Pandorita va netiki, kad vaikai manipuliatoriai, nes jos ne tokie, nors jei antras aktyvus, laukia issukiai nauji, nei su vyresniu buvo
Mano pirmas vaikas, salia maziuko tame paciame amziuje, angelas tiesiog buvo, o as maniau, kad jis hyperaktyvus, o del uzsispyrimo, tai anas pasirodo buvo labai nuolaidus ir geras, ramus vaikas va mazius dabar kokius bajerius isdarineja, pvz, siandien, nejom i darba, nes as prastai jauciuos, bet reikejo i viena valstybine institucija nulekti popierius paimt, zodziu, nesirengia ir nors tu ji pjauk, aprengiau pati, koju nelanksto, susikalbeti neina, tada tipo neisiu, kojos skauda, kalbejaus kalbejaus as ten su juo ir ka ... paemiau uz striukes ir gavau tempti iki masinos dar buvo alternatyva atkalt dirzu bet sito kol kas nedarau, bet jau esu salia tos ribos jau toks ozys uzsispyres, kad neimanoma
aj dar maciau pandorita neperka nieko is tu visokiu shreku ir t.t.? o tai ir zaislu neperkat vaikui is tos dainos? nelabai isivaizduoju, papasakok