QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 11 09, 10:03)
dar bandysiu grizti prie maitinimo(.). tevelis musu išvaziuos dirbti, tai matysim si menesi labai retai.bandysiu rayti snd i pradzia gal jos patars ka nors. ir bandysim puse menesio kisti (.) jei tai neduos rezultato mesiu visas pastangas.
nenoriu vel prisikarkseti, bet kol kas : snd jau 2 kartus buvom apzioja (.)
Na ir kaip sekasi? Ką patarė, kaip nusiteikimas? Sutinku su viskuo, ką Monaving parašė (aišku, išskyrus tai, kad mūsų mažieji - manipuliatoriai). Tik dar vienas dalykėlis dar - o nenorit kelioms dienoms "pamiršti" buteliukus (t.y. nutrauktą pienuką ar mišinuką maitinti šaukšteliu ar taurele)? Kantrybės pareikalaus nežmoniškos (bet ir dabar juk visas tas maitinimas, panašu, reikalauja nemažų pastangų), bet pasiteisina
QUOTE(Liniuke @ 2010 11 11, 10:50)
mano didysis jau seniai yra uzsiprases Buzz'o Sviesmecio, tai mes ir pasirupinome, jau guli pasislepes antresolese
o mazajai - simboliskai kazka, ko reikia, juk jai dar vienodai rodo. Ai, seneliai galbut dvirati dovanos
mazoji mano nustojo imti kruti per sios vasaros karscius, na ir ka - truputi pasiparinau, kad ankstokai, bet nieko nepadarysi. Teisingai Monaving sako, kad su misinuku lengviau
dziaugiuosi, kad bent 4 men. gavo MP
Bet nezinau, ar del to, kad trumpiau gavo mano pieno, ar del to, kad brolis i darza vaiksto, bet serga daugiau nei vyresnelis, jau net antibiotiku gavusi yra
O mes susitarėm, kad filmukų herojų namie nebus... patalynės, indų ir kituose buitiniuose pavidaluose... Tikriausiai dėl to kažkaip ir žaislų neužsiprašo - labai džiaugiames, bet kita vertus, turim ir kalėdinį galvosukį.
Mūsų mažasis irgi daugiau sirguliuoja nei vyresnėlis, nors ir nestipriai. MP gauna iki šiol, o Aleksandras tik iki 4 mėn. tegavo. Manau, dėl to, kad turim darželinuką šeimoje
P.S. Pagyvinam temą, mūsų mažasis (vietoje nenustygstantis, amžinai judesy, kažkur šliaužia, braunasi... reikėjo Ugnuriu vadint)
niekas nesibaigia. viskas turi tęsinį.