Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 10 06, 14:55)
vaje vaje koks tylus forumas blink.gif

visi kažkur pasislepė ax.gif
Atsakyti
mmm, atrodo, kad naujamiestyje nėra mamyčių sad.gif
mes šiandien išleidom tėvelį į darba, grįš tik penktadienį. keista, buvo išleist vos neapsiverkiau. dar išėjom pasivaikščioti į vingio parką su šunim. stumiu vežimą, o kitą ranką šunį laikiau. tai visi taip kreivai žiūrėjo, nes mano šuo mėgsta tempti visur, nemoka gražiai eiti. tai viena moteriškė sako vargšelė mama, vargšas vaikas. tai aš net taip piktai atkirtau, kad mes jokie nevargšai. dabar mažius miega, kažkaip nejauku vienai su sūnum būti. pripratau prie gero, kad visada šalia yra parama.
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 10 06, 21:30)
mes šiandien išleidom tėvelį į darba, grįš tik penktadienį. keista, buvo išleist vos neapsiverkiau. dar išėjom pasivaikščioti į vingio parką su šunim. stumiu vežimą, o kitą ranką šunį laikiau. tai visi taip kreivai žiūrėjo, nes mano šuo mėgsta tempti visur, nemoka gražiai eiti. tai viena moteriškė sako vargšelė mama, vargšas vaikas. tai aš net taip piktai atkirtau, kad mes jokie nevargšai. dabar mažius miega, kažkaip nejauku vienai su sūnum būti. pripratau prie gero, kad visada šalia yra parama.

o aš pripratus būt dažnai viena su vaiku deja nes vyras daug dirba. o tai moteriškei reikėjo špyga parodyt dar čia šnekės nesamonės
Atsakyti
tai priprasim ir mes. tai mus dar tik pradžia. iš viso mes neseniai atsikrautėm i vln, tai neturiu dar draugiu. tai dabar kai vyras retai bus namie, tai- isprotesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 10 06, 20:30)

Aš, kai pirmą pasigimdžiau irgi labai bijodavau viena su vaiku likti, net vyrui į parduotuvę einant mamą pasikviesdavau, bet po to pripranti, visko išmoksti ir nebebaisu smile.gif kartais net norėdavosi, kad išeitų kuo greičiau ir leistų ramiai su mažyliu pabūti.
O mamyčių yra ir nemažai, tiesiog, gal laiko nerandam į forumą įlįsti. Beje, kai mes su pirmagimius auginome, tai buvome susiorganizavę bendrą meet'ą susipažinimui, o po to, jau ir nebereikėdavo tartis - parke vienos kitas pažindavome
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 10 07, 05:41)
tai priprasim ir mes. tai mus dar tik pradžia. iš viso mes neseniai atsikrautėm i vln, tai neturiu dar draugiu. tai dabar kai vyras retai bus namie, tai- isprotesiu biggrin.gif

neišprotėsi jei ką galim susitikt, aš gyvenu 9 aukštų bednrike kur prie tilto arčiau
Atsakyti
QUOTE(malpusia @ 2010 10 07, 12:02)
neišprotėsi jei ką galim susitikt, aš gyvenu 9 aukštų bednrike kur prie tilto arčiau

oi visai šalia gyveni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2010 09 12, 11:06)
jetau koks grožis čia  wub.gif
pandoritos vaikai kaip modeliai, jau gražumas - kaip nulieti - berniukai  smile.gif aplinka antyčių irgi lyg koliaže - kaip viskas gražu smile.gif
o Monrutės Vytautas toks rimtuolis, labai gerai pagautas kadras, susikaupęs toks vyrukas  smile.gif
Nuostabūs vaikai 4u.gif

nu su Tavim ir Tavo atžalom tai tik poliklinikoj ir sugebam susimatyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Liniuke @ 2010 10 07, 10:05)
Aš, kai pirmą pasigimdžiau irgi labai bijodavau viena su vaiku likti, net vyrui į parduotuvę einant mamą pasikviesdavau, bet po to pripranti, visko išmoksti ir nebebaisu smile.gif kartais net norėdavosi, kad išeitų kuo greičiau ir leistų ramiai su mažyliu pabūti.
O mamyčių yra ir nemažai, tiesiog, gal laiko nerandam į forumą įlįsti. Beje, kai mes su pirmagimius auginome, tai buvome susiorganizavę bendrą meet'ą susipažinimui, o po to, jau ir nebereikėdavo tartis - parke vienos kitas pažindavome

ir sakyčiau gan dažnai tame parke matydavomės bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif su pirmuoju sniegu! biggrin.gif
Kaip sekasi kaimynėms?
Skaitau tokią labai gerą, draugės parekomenduotą knygą:
"LIAUKITĖS VAIKUS AUKLĖTI-PADĖKITE JIEMS AUGTI".
Nuostabi knyga! Labai tikroviška, aiškiai išdėstyta, su testais, įvairiomis lentelėmis, rekomenduoju iš visos širdies biggrin.gif Manau, kiekvienas augindamas vaiką privalo ją perskaityti. Ir problemos nagrinėjamos nuo kūdikystės iki paauglystės. Net ne problemos, o gyvenimiškos situacijos...
Atsakyti
su pirmu sniegu 4u.gif mums tai sekasi sunkiai, kol kas nepatenkinti viskuo ypac maitinimu, nes norim buteliuko, o ne krutinės doh.gif
Atsakyti
Su pirmuoju sniegu 4u.gif
Aš sirguliuoju. Anksčiau pakakdavo dieną išsigulėti, bet dabar su mažu leliuku kur ten pagulinėsi; tai ir užsitęsė ligelė. Gerai, nors vaikai neužsikrėtė rolleyes.gif
QUOTE(goodly @ 2010 10 22, 09:24)
Labas rytelis 4u.gif  su pirmuoju sniegu! biggrin.gif
Kaip sekasi kaimynėms?
Skaitau tokią labai gerą, draugės parekomenduotą knygą:
"LIAUKITĖS VAIKUS AUKLĖTI-PADĖKITE JIEMS AUGTI".
Nuostabi knyga! Labai tikroviška, aiškiai išdėstyta, su testais, įvairiomis lentelėmis, rekomenduoju iš visos širdies biggrin.gif  Manau, kiekvienas augindamas vaiką privalo ją perskaityti. Ir problemos nagrinėjamos nuo kūdikystės iki paauglystės. Net ne problemos, o gyvenimiškos situacijos...

Sprendžiant pagal autorius, išties turėtų būti nebloga knyga, trauksim į must read sąrašą ax.gif Pati dabar skaitau "Padėkime augti", o eilėje laukia "Vaikų kūno kalba".

QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 10 22, 09:32)
su pirmu sniegu 4u.gif  mums tai sekasi sunkiai, kol kas nepatenkinti viskuo ypac maitinimu, nes norim buteliuko, o ne krutinės doh.gif

Jeigu tas noras ne abipusis, kvieskis žindymo konsultantę 4u.gif Arba jeigu nesinori į namus, pasikalbėk telefonu ar forume. O iš kur Tavo sūnelis sužinojo apie buteliuką? ax.gif Galima pabandyti girdyti iš taurelės, jei nenorima, kad įprastų prie buteliuko. Mes taip darėme pirmais mėnesiais, kantrybės reikia, bet ir pasiteisina.
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2010 10 22, 11:03)
iš kur Tavo sūnelis sužinojo apie buteliuką?  ax.gif Galima pabandyti girdyti iš taurelės, jei nenorima, kad įprastų prie buteliuko. Mes taip darėme pirmais mėnesiais, kantrybės reikia, bet ir pasiteisina.

pirmoms dienoms maniskiui gydyojai duodavo fruktozes ir misinuko is buteliuko.mums ir gydytoja patare nusitraukineti, nes priaugom tik 600g. bet as taip tam dar priesinuosi
Atsakyti