Sveikos!
Ieškau kompanijos į Vingio parką.
Gal norėtumėt kartu vežimėlį pastumdyti? Turiu 9 mėnesių mažylį. Mėgstam būti lauke. Ruduo - nuostabus metas grūdintis
QUOTE(Monaving @ 2010 09 14, 11:41)
ir man nelimpa, uzsimane matai ijungti koki krokodila Gena ir eiti kavos gerti ...
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 09 16, 20:24)
sveikos o as manau kompiuteris yra gerai tik mazoje grupėje, bet priklauso nuo jo naudojimo.
Pliusai:per kompiuteri vaikai labiau įsidemi informacija, yra labai neblogu lavinamu programu. bet grupeje darzelio aš neisivaizduoju kaip visi vaikai gales tuo pasinaudoti. aš dirbu su dviem, trimis vaikais tai man yra labai gerai, bet nedaznai. kompiuteris gadina akis, jei nebus laikomasi atstumo. Dar minusas tai, kad programas reikia pirktis, nemokamu mazai-tai ples iš tėvų.plius klausimas ar aukletoja moka tuo naudotis. sakykim paleis filmuka, o paskui jo neanalizuos, nepies, nekurs ir t. t juk yra tam tikra filmuku terapija.Kitas minusas su lavinamomis programomis juk visi vaikai ne pasinaudos. PVZ: aukletoja klausia atsakymo, o visi skirtingai atsako, abejojo, kad kiekvienam aiskins jo klaida. paspaus teisinga ir tokia is to nauda. todel kompiuteris grupeje, kuri yra didelė yra nereikalingas
Pliusai:per kompiuteri vaikai labiau įsidemi informacija, yra labai neblogu lavinamu programu. bet grupeje darzelio aš neisivaizduoju kaip visi vaikai gales tuo pasinaudoti. aš dirbu su dviem, trimis vaikais tai man yra labai gerai, bet nedaznai. kompiuteris gadina akis, jei nebus laikomasi atstumo. Dar minusas tai, kad programas reikia pirktis, nemokamu mazai-tai ples iš tėvų.plius klausimas ar aukletoja moka tuo naudotis. sakykim paleis filmuka, o paskui jo neanalizuos, nepies, nekurs ir t. t juk yra tam tikra filmuku terapija.Kitas minusas su lavinamomis programomis juk visi vaikai ne pasinaudos. PVZ: aukletoja klausia atsakymo, o visi skirtingai atsako, abejojo, kad kiekvienam aiskins jo klaida. paspaus teisinga ir tokia is to nauda. todel kompiuteris grupeje, kuri yra didelė yra nereikalingas
Vat ir aš bandžiau įžvelgti kažkokius pliusus, bet bijau, kad darželyje, kaip rašo Monaving, vaikai ne kartą būtų paliekami akis į akį su krokodilu Gena...
Jūsų sūnelio vardas
Beje, rašo, kad Mokytojų diena šiemet - spalio 5
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 09 30, 18:48)
ei gal kada parke vingio susitinkam?
ir as noriu prsijungti eit i vingio parka s savo treju menesiu leliuku
QUOTE(malpusia @ 2010 10 02, 14:13)
ir as noriu prsijungti eit i vingio parka s savo treju menesiu leliuku
gal antradieni jei nelis?mes mazesni bet labai norim kompanijos
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 10 02, 15:00)
gal antradieni jei nelis?mes mazesni bet labai norim kompanijos
davaj:) o jus kurioje puseje gyvenat? mes salia hyper rimi
QUOTE(malpusia @ 2010 10 02, 22:00)
davaj:) o jus kurioje puseje gyvenat? mes salia hyper rimi
mes ir salia hyper rimi prie kolegijos bendrabucio
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 10 04, 13:04)
mes ir salia hyper rimi prie kolegijos bendrabucio
jus situose 5 aukstu namuose?
QUOTE(malpusia @ 2010 10 04, 18:36)
jus situose 5 aukstu namuose?
ne tame naujos statybos