Ačiū už gerus žodžius mano bernužėliams
QUOTE(Monaving @ 2010 09 10, 19:12)
ta prasme? *****, as namu tvarkytojai suruosiu dovanele per sventes, tai jau aukletojai tipo negalima? ji juk irgi beveik musu seimoje, ta prasme, jos ten darze zino ne ka maziau, o kita karta ir daugiau nei vaiko mociute .. nezinau, mano akimis, su jomis reikia draugauti, o ne pestis, o dovaneles ir paslaugos tik padeda pradeti susikalbeti, va siandien padariau aukletojai lenteles, kur gales surasyt dienos meniu, jinai kazkada manes labai graziai paprase, nu ir padariau, negi man gaila
nu neturi darzas lesu tokiems dalykams, o aukletoja igudziu kompiuteriniu, aisku ji galetu kasdien ta pati padaryt ranka, kaip ir daro, bet tegu geriau tuo metu su vaikais buna, is tikruju labai uzsiima vaikais, jie ten zaidzia, paiso, spalvina, karpo ir t.t. tikrai labai daug veiklos ... zodziu, nesuprantu kame problema, gal papuola aukletojos blogos jau pradedu manyti
na apie drevinuko direktore tai turiu savo nuomone labai neigiama, bet juk negali ten ir visos aukletojos buti tokios pat stervos saldzialiezuves
Tai ir rašau, kad ir aš taip norėčiau jaustis, kaip Tu (na, kai žinojimas, kad
daug kas taip daro, įkvepia). Žinau, kad mama daug ką gali padaryti dėl savo vaiko - tikiuosi, ir aš sugebėsiu, kada nors... O dovanos nieko mainais nesitikint - gėris ir visai naturalus dalykas.
QUOTE(Monrutė @ 2010 09 11, 20:43)
kokie gražūs vaikai,
pandorita O taviškis koks gražuolis
Toks įspūdis, kad viską suprato ir nė žodelio nepraleido.
Gal čia LT genofondas toks, kad dauguma vaikų labai mieli
O aš galvoju... galvoju... ką jus mąstot apie kompą vaikų grupėje?
niekas nesibaigia. viskas turi tęsinį.