Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

Tvarkiau vaikų nuotraukas, tai pasirodom...

Mūsų berniukai ax.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(Monaving @ 2010 09 08, 18:31)
dovaneles dovanoja per sventes visame pasaulyje, jokie cia ne pakistukai  biggrin.gif

Ech, kaip aš kartais svajoju prisijungti prie tos kolektyvinės sąžinės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2010 09 10, 13:20)
Tvarkiau vaikų nuotraukas, tai pasirodom...

Mūsų berniukai  ax.gif

user posted image

user posted image

gražuoliai thumbup.gif didysis taip susikaupęs antytes maitina
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2010 09 10, 14:20)
Ech, kaip aš kartais svajoju prisijungti prie tos kolektyvinės sąžinės  rolleyes.gif

ta prasme? *****, as namu tvarkytojai suruosiu dovanele per sventes, tai jau aukletojai tipo negalima? ji juk irgi beveik musu seimoje, ta prasme, jos ten darze zino ne ka maziau, o kita karta ir daugiau nei vaiko mociute .. nezinau, mano akimis, su jomis reikia draugauti, o ne pestis, o dovaneles ir paslaugos tik padeda pradeti susikalbeti, va siandien padariau aukletojai lenteles, kur gales surasyt dienos meniu, jinai kazkada manes labai graziai paprase, nu ir padariau, negi man gaila g.gif nu neturi darzas lesu tokiems dalykams, o aukletoja igudziu kompiuteriniu, aisku ji galetu kasdien ta pati padaryt ranka, kaip ir daro, bet tegu geriau tuo metu su vaikais buna, is tikruju labai uzsiima vaikais, jie ten zaidzia, paiso, spalvina, karpo ir t.t. tikrai labai daug veiklos ... zodziu, nesuprantu kame problema, gal papuola aukletojos blogos jau pradedu manyti g.gif na apie drevinuko direktore tai turiu savo nuomone labai neigiama, bet juk negali ten ir visos aukletojos buti tokios pat stervos saldzialiezuves g.gif
Papildyta:
pandorita, labai saunus berniukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monaving: 10 rugsėjo 2010 - 18:15
sveikos,

kokie gražūs vaikai, pandorita thumbup.gif

čia Vytautas per krikštynas
user posted image

Justic, laikykis....
visko gali būti viena ir kita pusė....
Monaving gali daug patarti, jos pipiras irgi judrus

bet pvz kas su mano panele, nu ji irgi labai aktyvi, bet aš ją ir vedžiau nuo 1,7m. kad būtų struktūrizuota veikla, drausmė, vaikai.....kai būdavo lopšely griežtesnė aukletoja, kuri daugiau drausme viską laikydavo, muštru, Miglė grįžusi iš daržo tris valandas lakstydavo doh.gif rėkaudavo...būdavo neišsikrovus....
kita gi auklėtoja labai mokėdavo su visais vaikais, prieiti, sutarti, užimti....
db jau antra savaitė kaip darželio grupėj, pasikeitė auklėtojos, pati patalpa, bet vaikai visi tie patys, kurie pagal amžių jau darželio grupės....
tfu tfu tfu viskas ok

o dėl auklėtojų...
ne vieną pasakojimą girdėjau iš draugių, kad tekdavo keisti grupes, darželius...nesutardavo ir viskas....ir dėl drausmės, ir dėl aktyvumo, ir dėl vaiko ramybės...nes viena mergaitė tai iš viso, sutriko miegai, sutriko valgis, verkdavo ištisai, pakeitė auklėtoja - viskas ok
tai ar vaike problema???? - tame, kaip su juo elgiamasi....

Atsakyti
jetau koks grožis čia wub.gif
pandoritos vaikai kaip modeliai, jau gražumas - kaip nulieti - berniukai smile.gif aplinka antyčių irgi lyg koliaže - kaip viskas gražu smile.gif
o Monrutės Vytautas toks rimtuolis, labai gerai pagautas kadras, susikaupęs toks vyrukas smile.gif
Nuostabūs vaikai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už gerus žodžius mano bernužėliams ax.gif

QUOTE(Monaving @ 2010 09 10, 19:12)
ta prasme? *****, as namu tvarkytojai suruosiu dovanele per sventes, tai jau aukletojai tipo negalima? ji juk irgi beveik musu seimoje, ta prasme, jos ten darze zino ne ka maziau, o kita karta ir daugiau nei vaiko mociute .. nezinau, mano akimis, su jomis reikia draugauti, o ne pestis, o dovaneles ir paslaugos tik padeda pradeti susikalbeti, va siandien padariau aukletojai lenteles, kur gales surasyt dienos meniu, jinai kazkada manes labai graziai paprase, nu ir padariau, negi man gaila  g.gif nu neturi darzas lesu tokiems dalykams, o aukletoja igudziu kompiuteriniu, aisku ji galetu kasdien ta pati padaryt ranka, kaip ir daro, bet tegu geriau tuo metu su vaikais buna, is tikruju labai uzsiima vaikais, jie ten zaidzia, paiso, spalvina, karpo ir t.t. tikrai labai daug veiklos ... zodziu, nesuprantu kame problema, gal papuola aukletojos blogos jau pradedu manyti  g.gif na apie drevinuko direktore tai turiu savo nuomone labai neigiama, bet juk negali ten ir visos aukletojos buti tokios pat stervos saldzialiezuves  g.gif

Tai ir rašau, kad ir aš taip norėčiau jaustis, kaip Tu (na, kai žinojimas, kad daug kas taip daro, įkvepia). Žinau, kad mama daug ką gali padaryti dėl savo vaiko - tikiuosi, ir aš sugebėsiu, kada nors... O dovanos nieko mainais nesitikint - gėris ir visai naturalus dalykas.

QUOTE(Monrutė @ 2010 09 11, 20:43)
kokie gražūs vaikai, pandorita thumbup.gif

O taviškis koks gražuolis wub.gif Toks įspūdis, kad viską suprato ir nė žodelio nepraleido.

Gal čia LT genofondas toks, kad dauguma vaikų labai mieli g.gif

O aš galvoju... galvoju... ką jus mąstot apie kompą vaikų grupėje?
Atsakyti
ta prasme kompa vaiku grupeje? nesupratau .... kuo ilgiau laikyti kuo toliau nuo sito blogio ... mano mazas varo tooookius zaidimus, kad baisu ziuret, o juk jo amziuje dar suvokimo nelabai yra tarp realybes ir virtualaus pasaulio, o nieko padaryt negaliu, yra vyresnis brolis, maziukas nuo mazumes mirdavo del kompo, is ranku PSP nepaleidzia, nu zodziu .... blogis kompas blogis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2010 09 13, 13:51)
ta prasme kompa vaiku grupeje? nesupratau .... kuo ilgiau laikyti kuo toliau nuo sito blogio ... mano mazas varo tooookius zaidimus, kad baisu ziuret, o juk jo amziuje dar suvokimo nelabai yra tarp realybes ir virtualaus pasaulio, o nieko padaryt negaliu, yra vyresnis brolis, maziukas nuo mazumes mirdavo del kompo, is ranku PSP nepaleidzia, nu zodziu .... blogis kompas blogis  biggrin.gif

Grupėje, kuria pradėjo lankyti Aleksandras, anksčiau buvo kompas. Dabar liko tik monitorius, bet per susirinkimą auklėtoja užsiminė, kad būtų neblogai ir kompas; jei kas kokį nereikalingą suveiktų, vaikai galėtų geruosius multikus žiūrėt, dar kažkokios lavinimo programos yra. Pagal higienos normas vaikų nuo 3 metų ugdymui gali būti naudojami kompas ir TV, laiko apribojimų nėra, vienintelis dalykas - tie prietaisai negali būti grupėje. Šiaip tėvai labai teigiamai šią idėją priėmė, o man nelimpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2010 09 14, 11:08)
Grupėje, kuria pradėjo lankyti Aleksandras, anksčiau buvo kompas. Dabar liko tik monitorius, bet per susirinkimą auklėtoja užsiminė, kad būtų neblogai ir kompas; jei kas kokį nereikalingą suveiktų, vaikai galėtų geruosius multikus žiūrėt, dar kažkokios lavinimo programos yra. Pagal higienos normas vaikų nuo 3 metų ugdymui gali būti naudojami kompas ir TV, laiko apribojimų nėra, vienintelis dalykas - tie prietaisai negali būti grupėje. Šiaip tėvai labai teigiamai šią idėją priėmė, o man nelimpa  g.gif

ir man nelimpa, uzsimane matai ijungti koki krokodila Gena ir eiti kavos gerti ...
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2010 09 14, 11:41)
ir man nelimpa, uzsimane matai ijungti koki krokodila Gena ir eiti kavos gerti ...

gerai tu čia drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif o as manau kompiuteris yra gerai tik mazoje grupėje, bet priklauso nuo jo naudojimo.
Pliusai:per kompiuteri vaikai labiau įsidemi informacija, yra labai neblogu lavinamu programu. bet grupeje darzelio aš neisivaizduoju kaip visi vaikai gales tuo pasinaudoti. aš dirbu su dviem, trimis vaikais tai man yra labai gerai, bet nedaznai. kompiuteris gadina akis, jei nebus laikomasi atstumo. Dar minusas tai, kad programas reikia pirktis, nemokamu mazai-tai ples iš tėvų.plius klausimas ar aukletoja moka tuo naudotis. sakykim paleis filmuka, o paskui jo neanalizuos, nepies, nekurs ir t. t juk yra tam tikra filmuku terapija.Kitas minusas su lavinamomis programomis juk visi vaikai ne pasinaudos. PVZ: aukletoja klausia atsakymo, o visi skirtingai atsako, abejojo, kad kiekvienam aiskins jo klaida. paspaus teisinga ir tokia is to nauda. todel kompiuteris grupeje, kuri yra didelė yra nereikalingas
Atsakyti
sveikos,

jei manote, kad specialių stovėjimo vietų nėščiosioms ir mamoms su vaikais prekybos centrų automobilių stovėjimo aikštelėse reikia, pasirašykite Peticiją čia.
Atsakyti