Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

QUOTE(Monaving @ 2010 08 31, 20:11)
aciu aciu, gyvenimas be vyro labai i sveikata, iskart prideda grozio, visi vakarai mano, nereikia tupcioti aplink niurzganti padara, darau salotas vakare pvz, vaikui salotos, man likuciai, guliu sau palaimingai agurkais apsideliojusi vieda  lotuliukas.gif  zodziu, jokio skubejimo, jokio streso thumbup.gif i darba keltis anksti nereikia, vel jokio streso, neskubant i darza vaika nuvezu, neskubant i darba nuvaziuoju, kolektyvas nuostabus, sefas idealus butu, biski silpnu nervu, megsta parekauti, bet ne ant musu, siaip randa ant ko issikrauti  lotuliukas.gif bet musu atzvilgiu superinis, nu zodziu, ko daugiau gyvenime noret, pvz siandien nuejau darban 10ta gal, o 16 val jau namie buvau, nors ir pietauti irgi isejus buvau, nu rojus zemeje  thumbup.gif triskart tfu, kad neprisikalbet  doh.gif

nu tai ir super!!!!!! labai dziaugiuosi uz tavo roju zemeje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2010 08 31, 21:11)
pvz siandien nuejau darban 10ta gal, o 16 val jau namie buvau, nors ir pietauti irgi isejus buvau, nu rojus zemeje  thumbup.gif triskart tfu, kad neprisikalbet  doh.gif

o ką dirbi, jei ne paslaptis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2010 09 01, 10:42)
o ką dirbi, jei ne paslaptis? bigsmile.gif

aj toks lengvas darbelis prie popieriuku, koki rasta parasyt, kur nors nunest, ar issiusti, na dar kartais koki rengini suorganizuoti, zodziu, nepervargstu biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, kaip gyvuojate? smile.gif pagaliau forumas atgyja 4u.gif
Atsakyti
turiu klausimuka gal kieno vaikiukas eina i darzeli Viltene?
Atsakyti
Mes neinam, bet pamenu, kai ieškojom darželio vyresnėliui, ten patekti buvo paprasčiau nei kitur - siūlė nors rytoj ateiti. Nuvažiavom su MB pasižiūrėti, ar ten aplinka palanki vaikams (na, kur tas daržas ir kaip atrodo) ir MB pasakė "jokiais būdais" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2010 09 05, 15:37)
Mes neinam, bet pamenu, kai ieškojom darželio vyresnėliui, ten patekti buvo paprasčiau nei kitur - siūlė nors rytoj ateiti. Nuvažiavom su MB pasižiūrėti, ar ten aplinka palanki vaikams (na, kur tas daržas ir kaip atrodo) ir MB pasakė "jokiais būdais"  schmoll.gif

o mano kaimynai, savo berniuką (5m) atsiėmė iš "Drevinuko", palankę vos pusmetį ir pervedė į "Viltelę". Anot jų, atmosfera, auklėtojos Viltelėje geresnės... "Drevinukas" korumpuotas biggrin.gif arogantiški vaikai ir pan. čia matyt labai individualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2010 09 06, 09:02)
o mano kaimynai, savo berniuką (5m) atsiėmė iš "Drevinuko", palankę vos pusmetį ir pervedė į "Viltelę". Anot jų, atmosfera, auklėtojos Viltelėje geresnės... "Drevinukas" korumpuotas biggrin.gif arogantiški vaikai ir pan. čia matyt labai individualu ax.gif

Kiek konkretus darželis atitinka tėvų lūkesčius, tas yra individualu, sutinku drinks_cheers.gif Kokia "Viltenėje" vidinė atmosfera, net neįsivaizuoju. Bet kai mes ten važiavom (prieš porą metų), tas daržiukas nebuvo pilnai aptvertas, jo teritorijoje buvo šukių, švirkštų ir statybinių atliekų. O kadangi buvo pavasaris ir vaikai ėjo į lauką, tiek teužteko apsispręsti.
Mūsų darželis irgi ne visiems patinka; ir aš matau visokių smulkių trūkumų, bet jie neesminiai man atrodo. O "Drevinukui" didelis pliusas, kad (kaip rašei) ten ta pati auklėtoja lydi vaikus per visą darželio kelią.
Dar pamiršau parašyti, labai gražios, gaivios Martynos krikštynų nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2010 09 06, 08:02)

ir is ko gi tavo kaimynai nusprende, kad vaikai arogantiski??? g.gif tevai kai kurie gal, bet vaikai, mano nuomone, tokio budo bruozo dar neturi, kaip manai?

QUOTE(pandorita @ 2010 09 06, 08:59)
Kiek konkretus darželis atitinka tėvų lūkesčius, tas yra individualu, sutinku  drinks_cheers.gif Kokia "Viltenėje" vidinė atmosfera, net neįsivaizuoju. Bet kai mes ten važiavom (prieš porą metų), tas daržiukas nebuvo pilnai aptvertas, jo teritorijoje buvo šukių, švirkštų ir statybinių atliekų. O kadangi buvo pavasaris ir vaikai ėjo į lauką, tiek teužteko apsispręsti.
Mūsų darželis irgi ne visiems patinka; ir aš matau visokių smulkių trūkumų, bet jie neesminiai man atrodo. O "Drevinukui" didelis pliusas, kad (kaip rašei) ten ta pati auklėtoja lydi vaikus per visą darželio kelią.
Dar pamiršau parašyti, labai gražios, gaivios Martynos krikštynų nuotraukos  wub.gif

visiskai suprantama, jei as pamatyciau svirkstu ir sukiu ten , kur zaidzia vaikai, as irgi greitai apsispresciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuke @ 2010 09 06, 16:37)
ir is ko gi tavo kaimynai nusprende, kad vaikai arogantiski???  g.gif tevai kai kurie gal, bet vaikai, mano nuomone, tokio budo bruozo dar neturi, kaip manai?

na taip, sutinku drinks_cheers.gif gal kažkaip ne taip suformulavau, žodžiu ne taip ir svarbu, bet kiekvieno teisė rinktis. Juo labiau, kad ir darželių čia aplink jų yra nemažai smile.gif
Kaip rudeninės nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2010 09 07, 08:05)
Kaip rudeninės nuotaikos?

Kristupas kažkokią bakteriją iš daržo parsinešė ar kažkur pasigavo, tai sėdim namie ir antibiotikus geriam, va tokios ir nuotaikos verysad.gif
Kaip mūsų nauja grupė?
Atsakyti
QUOTE(Liniuke @ 2010 09 07, 11:53)
Kristupas kažkokią bakteriją iš daržo parsinešė ar kažkur pasigavo, tai sėdim namie ir antibiotikus geriam, va tokios ir nuotaikos  verysad.gif
Kaip mūsų nauja grupė?

o mama mija verysad.gif SVEIKIT 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kokia bakterija, kokie požymiai? ar mažajai nieko?
vakar kaip tik klausiau Aivaro, ar yra Kristupas, sako : taip. Galvojau į parką pasivaikščioti kviesti po daržo, kaip darom, bet sakė tėvelis Kristupą paėmė... va ir tikėk vaikais rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 07 rugsėjo 2010 - 11:40