Sveikinu
Ei kas norėtų susitikti Vingio parke? Norėčiau susipažinti
sveiki
noretumem prisijunkti...
gyvenam naujamesti jau 8 metus turiu dukryte 1metuku ir beveik 10men...
noretumem prisijunkti...
gyvenam naujamesti jau 8 metus turiu dukryte 1metuku ir beveik 10men...
O! forumas atgijo! sveikinimai visoms pagimdziusioms nuo pat siu metu
sausio men. (nuo tada cia nebuvau )
kiek supratau retai cia bebendraujate,
tei siulau susimatyti kada visoms vingio parke,
nes ir as cia gyvenu ir dazniausiai butent ten vaikstineju.
Gal turite skype? Butu lengviau ir greiciau ten bendraut
pvz. konferencija sukurus. Tik bruksteli, kad eini pasivaiksciot
ir jau kas gali, tas prisijungia.
Tad parasykit man i az savo skype vardus,
pabandysiu jus susirasti ir sujungti
iki malonaus!
sausio men. (nuo tada cia nebuvau )
kiek supratau retai cia bebendraujate,
tei siulau susimatyti kada visoms vingio parke,
nes ir as cia gyvenu ir dazniausiai butent ten vaikstineju.
Gal turite skype? Butu lengviau ir greiciau ten bendraut
pvz. konferencija sukurus. Tik bruksteli, kad eini pasivaiksciot
ir jau kas gali, tas prisijungia.
Tad parasykit man i az savo skype vardus,
pabandysiu jus susirasti ir sujungti
iki malonaus!
me si vingio parka einam daznokai tai nznn kada galetumemm ir susitikti prisijunkti...
na aisku si savaidgali nelabai nes isvykstam...
na aisku si savaidgali nelabai nes isvykstam...
QUOTE(goodly @ 2010 07 25, 15:21)
Sveikos kaimynėlės
liepos 9d. gimė mūsų dukrytė - 3660g 55cm, tad Aivaras jau turi sesę
Pavadinome ją retu Šventu vardu Lukrecija (Luka), lotyn."lucrum"- turtas:) Bažnytiniame kalendoriuje minima Šventoji mergelė Lukrecija (+859m).
Tad tiek žinių, siunčiame visoms linkėjimus ir iki susimatymo Vingio parke
liepos 9d. gimė mūsų dukrytė - 3660g 55cm, tad Aivaras jau turi sesę
Pavadinome ją retu Šventu vardu Lukrecija (Luka), lotyn."lucrum"- turtas:) Bažnytiniame kalendoriuje minima Šventoji mergelė Lukrecija (+859m).
Tad tiek žinių, siunčiame visoms linkėjimus ir iki susimatymo Vingio parke
Laaabai pavėluoti, bet nuoširdžiausi sveikinimai mamytei
Ilgo gyvenimo ir laimingo likimo Lukrecijai
O vardo gražumas (Aleksandro simpatija tokiu vardu...)
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 08 05, 16:52)
Taip ir neatsiranda, kas noretu pasivaikscioti vingio parke?Man su duktereciom, 2 ir 8 metukai, liudna vienoms vaikscioti
Oho Per tokius karščius, ir dar su dviem vaikeliais... Šaunuolė Jus!
Mes kažkaip primiršom Vingio parką; kai vyresnėlis neina į darželį, ankstyvą rytą važiuojam į Sereikiškes antyčių maitint.
QUOTE(pandorita @ 2010 08 16, 19:22)
Oho Per tokius karščius, ir dar su dviem vaikeliais... Šaunuolė Jus!
Mes kažkaip primiršom Vingio parką; kai vyresnėlis neina į darželį, ankstyvą rytą važiuojam į Sereikiškes antyčių maitint.
o man per sunku vazuoti iki sareikiskiu, tai man lengviau iki parko nueiti.
gaila kad sis forumas toks apmires. noretusi pabendrauti ir susipazinti su kaimynemis
QUOTE(pandorita @ 2010 08 16, 18:22)
Laaabai pavėluoti, bet nuoširdžiausi sveikinimai mamytei
AČIŪ už gražų sveikinimą
augam kaip ant mielių greitai tas laikas bėga, mėnesio išvis nepajutau (kol vyras namie buvo), dabar irgi sukuosi kaip voverė. Štai kokia kasdienybė: ankščiausiai MB į darbą išleidžiu, tada dičkį pati ryte nuvedu į daržą su mažąja, paprastai grįždama į pard užeinu, tada namie žinoma maitinu ją, pamiegu kartu atsikėlusi apsitvarkau namus, surankioju mašinytes iš po kampių padarau pietus, vėl pamaitinu (kiekvienas maitinimas juk 20-30min.), šit jau ir 16val;. reikia ir vėl ruoštis dičkio paimti. Tada jau su juo pro parką namo grįžtam, pasivaikštom ilgiau, tėtis pasitinka, grįžta. Ir miegoti laikas . Tada dar mano naktinė pamaina ir taip bėga dienelės...
papasakokite savo dienotvarkę kurios auginate du kleckus, labai įdomu
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 08 17, 08:45)
o man per sunku vazuoti iki sareikiskiu, tai man lengviau iki parko nueiti.
gaila kad sis forumas toks apmires. noretusi pabendrauti ir susipazinti su kaimynemis
forumas gal ir apmires, bet mes juk ne as pavyzdziui kasdien bunu Vingio parke po to, kai pasiimu dicki is darzo, t.y. apie 16.30- 17.00 val.
Prasom jungtis
QUOTE(goodly @ 2010 08 17, 16:33)
AČIŪ už gražų sveikinimą
augam kaip ant mielių greitai tas laikas bėga, mėnesio išvis nepajutau (kol vyras namie buvo), dabar irgi sukuosi kaip voverė. Štai kokia kasdienybė: ankščiausiai MB į darbą išleidžiu, tada dičkį pati ryte nuvedu į daržą su mažąja, paprastai grįždama į pard užeinu, tada namie žinoma maitinu ją, pamiegu kartu atsikėlusi apsitvarkau namus, surankioju mašinytes iš po kampių padarau pietus, vėl pamaitinu (kiekvienas maitinimas juk 20-30min.), šit jau ir 16val;. reikia ir vėl ruoštis dičkio paimti. Tada jau su juo pro parką namo grįžtam, pasivaikštom ilgiau, tėtis pasitinka, grįžta. Ir miegoti laikas . Tada dar mano naktinė pamaina ir taip bėga dienelės...
Man vasarą visai smagu su abiem vaikais dienas leisti. Pvz., rytais, prieš darbą, MB nuveža į miestą, tada einam prie Vilnelės, šeriam antytes, paskui į žaidimų aikštelę ir per senamiestį, per ledų krautuvėlę, namo. Namie maudomes, pasidarom valgyti, žiūrim multikus, piešiam, skaitom knygutes. Vakarop į lauką (jei vyresnėlis neužmiega), o paskui jau ir MB būna grįžęs. Tuomet vaikai gauna asmeninio dėmesio - mažasis mano, vyresnėlis - tėčio. Vėliau - maudynės ir miegučio. Bartulio apetitas gali užklupti bet kur - žaidimų aikštelėje, viešajame transporte, bažnyčioje ar parduotuvėje. Pirmais mėnesiais kažkaip įsigudrindavau maitinti prilaikydama viena ranka, o kita bandydavau padėti Aleksandrui sukunstruoti kokį lėktuvą iš Lego kaladėlių.
Kai Aleksandras pasiilgsta darželio, nuveža dažniausiai MB (jam į darbą pakeliui), o pasiimu aš. Tokiomis dienomis stengiuosi nuveikti ką nors, ką būtų sunkiau padaryti su dviem vaikais (pvz., nueiti į polikliniką ar biblioteką). Šiaip vyresnėlis mėgsta padėti prižiūrėti brolį - išmeta ir atneša sauskelnes, nušluosto seilytes ir atpylimus, paduoda žaislus, pirmas pastebi, kai brolis nusiridena prie lovos krašto r pan.
Tas straipsnis... kažkaip dažniau yra tekę sutikti žmones, kurie jautėsi apdalyti tėvų dėmesiu, nes teko prižiūrėti jaunesnius brolius/seseris, jaunėliams buvo perkami geresni daiktai, daroma daugiau nuolaidų ir t.t.