Sveikutės, aš dabar tapsiu reta viešnia, bet paskui vel prisijungsiu, kai mums ives interneta.
Dabar vyras išvežė mane i panevezy, saugoti uosviu namus, kol ju nebus. Kaip fainai kaip yra nuosavas kiemas super man net mano lelius pasidare aktyvesnis
bet ir pasiguosiu. mano dantis vel atgyjo, kadangi nieks netvarko, nes esu nescias, tai vis laikina plomba uzdedavo, ir ji man nukrito. Tai snd vel pradejo taip smarkiai skaudeti, siaubas. O dar plius nedarbo dienos, joks odontologas nedirba o vaistu jau vartoti nebegalima, juk paskutiniai nestumo menesiai. Tai kankinuosi dabar.
Dabar vyras išvežė mane i panevezy, saugoti uosviu namus, kol ju nebus. Kaip fainai kaip yra nuosavas kiemas super man net mano lelius pasidare aktyvesnis
bet ir pasiguosiu. mano dantis vel atgyjo, kadangi nieks netvarko, nes esu nescias, tai vis laikina plomba uzdedavo, ir ji man nukrito. Tai snd vel pradejo taip smarkiai skaudeti, siaubas. O dar plius nedarbo dienos, joks odontologas nedirba o vaistu jau vartoti nebegalima, juk paskutiniai nestumo menesiai. Tai kankinuosi dabar.
QUOTE(Monrutė @ 2010 06 19, 10:18)
laba visoms,
na, tu tai mane nustebinai
aš matyt nelabai įdėmei forumą sekiau....
ŠAUNUOLIAI
p.s. net sūnelio vardo nepaklausiau
na, tu tai mane nustebinai
aš matyt nelabai įdėmei forumą sekiau....
ŠAUNUOLIAI
p.s. net sūnelio vardo nepaklausiau
Kodėl nustebinau? Šį nėštumą buvo labai stiprus pojūtis, jog kažkas ne taip, todėl visai nesinorėjo apie tai kalbėti. Bet su Tavim, pamenu, gi buvom Mindaugo Maximoj prasilenkę žiemą... jau didelį pilvuką turėjau...
Mažasis Brolis vardu Bartolomėjus
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 06 27, 17:48)
kaip fainai Mergaites patarkite, koki ginekologa pasirikti bei seimos gydytoja?
QUOTE(vaidyte @ 2010 06 27, 19:35)
Jei apie Vytenio fil.kalbate, tai aš lankiausi pas gyd.Oršauskienę - labai maloni moteris
Aš irgi pas ją lankiausi per antrą nėštumą ir šiek tiek prieš jį. Išties labai maloni moteris ir įžvalgi, bet konservatyvi. Buvau atradus kelis netradicinius dalykus, kurie man labai pagelbėjo besilaukiant (daktaras Google pakuždėjo), o gydytoja arba negalėjo jų pakomentuoti, arba siūlė nebandyti ir pan.
O mano BPG Vytenio filiale - Edita Paškevičienė. Man patinka. Dalykiška, siuntimų negaili, nesena.
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 07 04, 00:35)
Sveikutės, aš dabar tapsiu reta viešnia, bet paskui vel prisijungsiu, kai mums ives interneta.
Nežinau ką bepatarti, kad nepakenktų. Kaimuose gyvas prietaras, kad reikia nusiprausus pirma rankas nusišluostyti, paskui veidą. Tada dantų neskaudės. Pažįstu žmonių, kuriems veikia
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 07 12, 06:58)
sveikutes Gaila, kad čia mažai rašančių. Gal susitinkame Vingio parke?
Mes kuri laika neprisijungsim, nes kiekvienai progai pasitaikius maunam lauk is miesto, nes namie per karscius neimanoma buti, be to penkt. mazosios krikstynos, taip kad darbu - per akis
p.s.toms, kurios dar nezino - goodly (aka G.Persija) susilauke dukrytes didziausi sveikinimai joms
Sveikos kaimynėlės
liepos 9d. gimė mūsų dukrytė - 3660g 55cm, tad Aivaras jau turi sesę
Pavadinome ją retu Šventu vardu Lukrecija (Luka), lotyn."lucrum"- turtas:) Bažnytiniame kalendoriuje minima Šventoji mergelė Lukrecija (+859m).
Tad tiek žinių, siunčiame visoms linkėjimus ir iki susimatymo Vingio parke
liepos 9d. gimė mūsų dukrytė - 3660g 55cm, tad Aivaras jau turi sesę
Pavadinome ją retu Šventu vardu Lukrecija (Luka), lotyn."lucrum"- turtas:) Bažnytiniame kalendoriuje minima Šventoji mergelė Lukrecija (+859m).
Tad tiek žinių, siunčiame visoms linkėjimus ir iki susimatymo Vingio parke