Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

kaip fainai smile.gif Mergaites patarkite, koki ginekologa pasirikti bei seimos gydytoja? 4u.gif
Atsakyti
Jei apie Vytenio fil.kalbate, tai aš lankiausi pas gyd.Oršauskienę - labai maloni moteris
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Mes su pilvuku laikomes puikiai, palengva spardomes, oas palengva snd sloguoju :)Vakar buvo uzejus kazkokia pieno manija net 2 l isgeriau ax.gif Naujamiesti mes tik nuo liepos atsikraustysime, tai dar nelabai gaudausi tais filialais. bigsmile.gif Kaip jus laikotes?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Mes su pilvuku laikomes puikiai, palengva spardomes, oas palengva snd sloguoju :)Vakar buvo uzejus kazkokia pieno manija net 2 l isgeriau ax.gif Naujamiesti mes tik nuo liepos atsikraustysime, tai dar nelabai gaudausi tais filialais. bigsmile.gif Kaip jus laikotes?
Atsakyti
Vytenio filialas yra Kauno g. labai arti ir man patogu budavo ax.gif
Atsakyti
smolencko gatveje mes randames smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš dabar tapsiu reta viešnia, bet paskui vel prisijungsiu, kai mums ives interneta.
Dabar vyras išvežė mane i panevezy, saugoti uosviu namus, kol ju nebus. Kaip fainai kaip yra nuosavas kiemas smile.gif super man smile.gif net mano lelius pasidare aktyvesnis smile.gif
bet ir pasiguosiu. mano dantis vel atgyjo, kadangi nieks netvarko, nes esu nescias, tai vis laikina plomba uzdedavo, ir ji man nukrito. Tai snd vel pradejo taip smarkiai skaudeti, siaubas. O dar plius nedarbo dienos, joks odontologas nedirba sad.gif o vaistu jau vartoti nebegalima, juk paskutiniai nestumo menesiai. Tai kankinuosi dabar.
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 06 19, 10:18)
laba visoms,
na, tu tai mane nustebinai 4u.gif
aš matyt nelabai įdėmei forumą sekiau....
ŠAUNUOLIAI 4u.gif
p.s. net sūnelio vardo nepaklausiau doh.gif

Kodėl nustebinau? ax.gif Šį nėštumą buvo labai stiprus pojūtis, jog kažkas ne taip, todėl visai nesinorėjo apie tai kalbėti. Bet su Tavim, pamenu, gi buvom Mindaugo Maximoj prasilenkę žiemą... jau didelį pilvuką turėjau...
Mažasis Brolis vardu Bartolomėjus ax.gif

QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 06 27, 17:48)
kaip fainai smile.gif Mergaites patarkite, koki ginekologa pasirikti bei seimos gydytoja?  4u.gif

QUOTE(vaidyte @ 2010 06 27, 19:35)
Jei apie Vytenio fil.kalbate, tai aš lankiausi pas gyd.Oršauskienę - labai maloni moteris

Aš irgi pas ją lankiausi per antrą nėštumą ir šiek tiek prieš jį. Išties labai maloni moteris ir įžvalgi, bet konservatyvi. Buvau atradus kelis netradicinius dalykus, kurie man labai pagelbėjo besilaukiant (daktaras Google pakuždėjo), o gydytoja arba negalėjo jų pakomentuoti, arba siūlė nebandyti ir pan.
O mano BPG Vytenio filiale - Edita Paškevičienė. Man patinka. Dalykiška, siuntimų negaili, nesena.

QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 07 04, 00:35)
Sveikutės, aš dabar tapsiu reta viešnia, bet paskui vel prisijungsiu, kai mums ives interneta.
Dabar vyras išvežė mane i panevezy, saugoti uosviu namus, kol ju nebus. Kaip fainai kaip yra nuosavas kiemas smile.gif super man smile.gif net mano lelius pasidare aktyvesnis smile.gif
bet ir pasiguosiu. mano dantis vel atgyjo, kadangi nieks netvarko, nes esu nescias, tai vis laikina plomba uzdedavo, ir ji man nukrito. Tai snd vel pradejo taip smarkiai skaudeti, siaubas. O dar plius nedarbo dienos, joks odontologas nedirba sad.gif o vaistu jau vartoti nebegalima, juk paskutiniai nestumo menesiai. Tai kankinuosi dabar.

Nežinau ką bepatarti, kad nepakenktų. Kaimuose gyvas prietaras, kad reikia nusiprausus pirma rankas nusišluostyti, paskui veidą. Tada dantų neskaudės. Pažįstu žmonių, kuriems veikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandorita: 05 liepos 2010 - 11:36
Sveikos mergaites smile.gif Pas mus jau yra internetas smile.gif reiškiasi dabar vel galėsiu rasyti jums :)Mes jau Vilniuje,dar neviska susikraustem, daug kas dezese dar. siandien pirma karta isimaudziau:) Leliukas mazai juda, gal pavargo per tuos kraustymus
Atsakyti
sveikutes wink.gif Gaila, kad čia mažai rašančių. Gal susitinkame Vingio parke?
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 07 12, 06:58)
sveikutes wink.gif Gaila, kad čia mažai rašančių. Gal susitinkame Vingio parke?

Mes kuri laika neprisijungsim, nes kiekvienai progai pasitaikius maunam lauk is miesto, nes namie per karscius neimanoma buti, be to penkt. mazosios krikstynos, taip kad darbu - per akis biggrin.gif

p.s.toms, kurios dar nezino - goodly (aka G.Persija) susilauke dukrytes 4u.gif didziausi sveikinimai joms friends.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynėlės 4u.gif
liepos 9d. gimė mūsų dukrytė - 3660g 55cm, tad Aivaras jau turi sesę smile.gif
Pavadinome ją retu Šventu vardu Lukrecija (Luka), lotyn."lucrum"- turtas:) Bažnytiniame kalendoriuje minima Šventoji mergelė Lukrecija (+859m).
Tad tiek žinių, siunčiame visoms linkėjimus ir iki susimatymo Vingio parke 4u.gif
Atsakyti