Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

QUOTE(Justic @ 2010 04 19, 12:07)
darykit.. as irgi prisijunciau  biggrin.gif  butu super, jei kas parasytumet a.z. kai eisit smile.gif

norejau paklausti. mes uzsirase i drevinuka ir mums sake, kad esam 4 eilej.. 3 greiciausiai priims, o va musu neaisku  g.gif  girdejau nuomoniu, kad pagal gyvenamaja vieta privalo priimti ir nekitaip.. bet o jei nera kur  g.gif

mes buvome uzsirase i drevinuka, lyg ir priimti norejo, bet paskui prasidejo ... zodziu, jei buciau ka nunesus, butu prieme, ten labai slidi ta vedeja, as tai saltu veidu i savivaldybe nuvaziavau, issiaiskinau, kuris visgi darzelis pagal gyvenama vieta ir berzynelin prieme mus iskart be jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
tai taip, dabartinė tvarka ir yra per Savivaldybę smile.gif
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Manau nuo ketvirtadienio ir as prisijungciau pasivaiksciojimams parke. Nepamirskit parasyti i cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuosirdziai SVEIKINU VISAS MAMYTES!!! Linkiu daug nuostabiu ir sviesiu akimirku su savo mazyliais,daug kantrybes,sveikatos ir laimes!!!!
user posted image
Atsakyti
Senu papratimu ateinu ir čia pasidžiaugti. Balandžio 23 d. į pasaulį atėjo mūsų Mažasis Brolis, 3930/54 wub.gif Dažnai valgom, mažai miegam, apie lauką kol kas tik pasvajojam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandorita: 03 gegužės 2010 - 14:15
QUOTE(pandorita @ 2010 05 03, 15:15)
Senu papratimu ateinu ir čia pasidžiaugti. Balandžio 23 d. į pasaulį atėjo mūsų Mažasis Brolis, 3930/54  wub.gif Dažnai valgom, mažai miegam, apie lauką kol kas tik pasvajojam.

Kuo didžiausios sekmės ir patys didžiausi sveikinimai Šaunuolei Mamytei 4u.gif
Būkite sveiki, laimingi ir gražūs 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 03 gegužės 2010 - 15:30
QUOTE(pandorita @ 2010 05 03, 14:15)
Senu papratimu ateinu ir čia pasidžiaugti. Balandžio 23 d. į pasaulį atėjo mūsų Mažasis Brolis, 3930/54  wub.gif Dažnai valgom, mažai miegam, apie lauką kol kas tik pasvajojam.

ne toks jau ir mazas tas Mazasis brolis smile.gif didziausi sveikinimai clap_1.gif
o kaip pati jautiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuke: 04 gegužės 2010 - 08:00
QUOTE(goodly @ 2010 05 03, 16:27)
Kuo didžiausios sekmės ir patys didžiausi sveikinimai Šaunuolei Mamytei 4u.gif
Būkite sveiki, laimingi ir gražūs 4u.gif

QUOTE(Liniuke @ 2010 05 04, 08:56)
ne toks jau ir mazas tas Mazasis brolis smile.gif didziausi sveikinimai  clap_1.gif
o kaip pati jautiesi?

Ačiū už sveikinimus ax.gif
Pati dar nelabai suvokiu, kad tebesu, atrodo, šiuo metu yra tik mano krūtys; pienuko lyg ir nelabai turiu, o leliukas nuolat nori valgyti ar tiesiog šalia būti. Jaučiuosi gal lengvai neįgali, nes ir antrasis mano gimdymas pasibaigė operacija, bet juk viskas ne šiaip sau... Praėjusią savaitę abu broliai buvo namie, Aleksandras padėjo kiek galėjo (drabužėlius paduodavo, pampersus išmesdavo), pats kažkaip sumąstė nebeateiti į mūsų lovą (gal kad vietos nebeliko), tik mėgsta vakarais pasiausti lovoje, tada ir broliukui kliūna, jei nesužiūrim.
Atsakyti
sveikutes,o kaip cia seniai kas nors buvo verysad.gif as naujoke.ar priimsit jei sis forumas dar gyvas g.gif gyvename naujamiestyje statybininku gatvei.turiu suneliu 2m4men.ir nestuke.gif dar dveju vaikuciu
Atsakyti
QUOTE(dafniele @ 2010 06 16, 14:52)
sveikutes,o kaip cia seniai kas nors buvo verysad.gif as naujoke.ar priimsit jei sis forumas dar gyvas g.gif gyvename naujamiestyje statybininku gatvei.turiu suneliu 2m4men.ir nestuke.gif  dar dveju vaikuciu

Sveika, aga šitas forumas nelabai gyvas smile.gif Ogo laukiesi dvynuku? Kiek tau laiko tavo pilvukui?Mes gyvename smolensko gatveje,aš laukiuosi savo pirmagymio smile.gif
Atsakyti
laba visoms,

QUOTE(pandorita @ 2010 05 04, 12:55)
Ačiū už sveikinimus  ax.gif
Pati dar nelabai suvokiu, kad tebesu, atrodo, šiuo metu yra tik mano krūtys; pienuko lyg ir nelabai turiu, o leliukas nuolat nori valgyti ar tiesiog šalia būti. Jaučiuosi gal lengvai neįgali, nes ir antrasis mano gimdymas pasibaigė operacija, bet juk viskas ne šiaip sau... Praėjusią savaitę abu broliai buvo namie, Aleksandras padėjo kiek galėjo (drabužėlius paduodavo, pampersus išmesdavo), pats kažkaip sumąstė nebeateiti į mūsų lovą (gal kad vietos nebeliko), tik mėgsta vakarais pasiausti lovoje, tada ir broliukui kliūna, jei nesužiūrim.

na, tu tai mane nustebinai 4u.gif
aš matyt nelabai įdėmei forumą sekiau....
ŠAUNUOLIAI 4u.gif
p.s. net sūnelio vardo nepaklausiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dafniele @ 2010 06 16, 13:52)
sveikutes,o kaip cia seniai kas nors buvo verysad.gif as naujoke.ar priimsit jei sis forumas dar gyvas g.gif gyvename naujamiestyje statybininku gatvei.turiu suneliu 2m4men.ir nestuke.gif  dar dveju vaikuciu

wow kaip nuostabu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 06 16, 13:57)
Sveika, aga šitas forumas nelabai gyvas smile.gif Ogo laukiesi dvynuku? Kiek tau laiko tavo pilvukui?Mes gyvename smolensko gatveje,aš laukiuosi savo pirmagymio smile.gif

taip laukiuosi dvynuku mums 24sav.
Atsakyti