Įkraunama...
Įkraunama...

Naujamiesčio mamyčių pokalbiai

QUOTE(goodly @ 2010 03 03, 13:35)
Tebūna kasdienybė panaši į duoną,
Soti ir pilnavertė su kvapnia pluta.
Dosniai dalink žinių aruodą,
Kurį pasės tavo globojama karta
O kai, pavargęs nuo nedėkingumo,
Norėsi viską mesti, prisimink žodžius:
dėl tikslo daug turi iškęst sunkumų,
o tavo tikslas - AUGANTIS ŽMOGUS.

ačiū už sveikinimus, tu kaip visada su gražiausiais žodžiais wub.gif
Martyna gimė kovo 2d. 52 cm ūgio ir 3,490 kg svorio. Šiaip atrodo gana rami mergytė, tik pilvuką vakarais pučia (o aš kvailelė tikėjausi, kad čia daugiau berniukų problema) smile.gif
Monrute, o kaip Miglė reaguoja į brolį? Mūsiškis bent kol kas tai labai rodo dėmesį, vis ateina bučkio duoti biggrin.gif
Atsakyti
Liniuke, ir nuo mūsų pavėluoti, bet nuoširdūs sveikinimai gimus dukrytei 4u.gif Saldaus pienelio ir ramių naktelių...

user posted image

Man irgi labai įdomu, kaip jūsų pirmagimiai reaguoja į brolį/sesę ir kaip sprendžiate situacijas, kai abiems vaikams vienu metu prireikia jūsų dėmesio (ar vadovaujates taisykle "laukia jaunesnis"?)
Atsakyti
Sveikos mamytes, mes Naujamiestyje gyvenam jau virs 1 metu, bet tik dabar atradau jus 4u.gif , Norim pasijungti i jusu gretas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laukiu mazo stebuklo @ 2010 03 19, 20:29)
Sveikos mamytes, mes Naujamiestyje gyvenam jau virs 1 metu, bet tik dabar atradau jus  4u.gif , Norim pasijungti i jusu gretas ax.gif

Labas rytas 4u.gif mielai prašom smile.gif tik mes čia nelabai aktyvios, nors jau ir po antrą turim/laukiamės wink.gif gal ne už kalnų ir susibėgt reikės 4u.gif Vingio parke 4u.gif
Atsakyti
Vakar bandziau okupuot Vingio parka, bet su mazais ratukais....ne nepradet... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2010 03 20, 09:38)
Labas rytas 4u.gif  mielai prašom smile.gif  tik mes čia nelabai aktyvios, nors jau ir po antrą turim/laukiamės wink.gif gal ne už kalnų ir susibėgt reikės 4u.gif  Vingio parke 4u.gif

aš irgi apie tai pagalvojau, nes vienai stumdyt vežimą labai jau nuobodu blush2.gif va tuoj sniegą nuleis ir galima bus meet'us daryti

QUOTE(vaidyte @ 2010 03 20, 11:20)
Vakar bandziau okupuot Vingio parka, bet su mazais ratukais....ne nepradet... doh.gif

aš šeštadienį dar važinėjausi, bet labai sunkiai - visur balos, košės fui... kažin kaip dabar ten vaizdas, gal kuri buvot?? mes šiandien neisim, nes vakar truputį padauginom lauko, lyg ir kosėjo mažoji, be to vėjas siaubingas
Atsakyti
sveikutės smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif pirmiausia su Šv.Velykomis smile.gif 4u.gif Mamytė būsiu tik rugsėjo mėnesį, bet norėčiau prisijungti prie jūsų.
Atsakyti
Labas vakarelis visoms 4u.gif Noreciau prisijungti ir as ax.gif Gyvenam ne paciam Naujamiestyje, bet visai salia mirksiukas.gif Butu malonu susipazinti bigsmile.gif
Atsakyti
kad cia nelabai aktyvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2010 04 12, 21:49)
Labas vakarelis visoms  4u.gif  Noreciau prisijungti ir as  ax.gif  Gyvenam ne paciam Naujamiestyje, bet visai salia  mirksiukas.gif Butu malonu susipazinti  bigsmile.gif

sveika, prasom jungtis, tik kad mes nedaznai cia uzsukam, bet Vingio parke bunam daznai mirksiukas.gif galima susimatyti ten

QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 04 13, 01:07)
kad cia nelabai aktyvu smile.gif

tai tuoj uzsuksim diskusijas - visos pasigimdys ir galesim aptarineti bendrus dziaugsmus ir rupescius
Atsakyti
QUOTE(Liniuke @ 2010 04 13, 09:46)
sveika, prasom jungtis, tik kad mes nedaznai cia uzsukam, bet Vingio parke bunam daznai  mirksiukas.gif galima susimatyti ten

Labas smile.gif Tai manau realybeje dar fainiau bendrauti bigsmile.gif Mes irgi si savaitgali jau buvom Vingio parke thumbup.gif
Galim kokia diena susitikt ir kartu pastumdyt vezymus mirksiukas.gif tik iki ketvirtadienio intensyviai mokisiuos, o penktadieniui jau galima butu kazka sugalvot smile.gif ka manai?
Atsakyti
man sunkiau gyvai susitikti, nes aš siuo metu ne naujamiestyje,persikraustysiu tik vasara,blogiausiu atveju rugseji. Tai galiu tik forume smile.gif cool.gif
Atsakyti