QUOTE(Uogienė @ 2009 11 04, 13:27)
Fonda, panasiai ir mano reakcija buvo bet kaip kitaip ismokti, jei tik ne is savo klaidu? Aisku, geriau is svetimu klaidu mokytis, bet efektas geresnis is savu as dar tik pirmam stepuke dabar jauciuosi, nors noras yra begalinis, bet laiko trukumas daro savo
Na tu, kaip visuomet, labai maloni. Tikrai pamačiau, kad mano "mokslas" truks labai ilgai. Tas pradžiamokslis toooks šakotas Jau temų dešimtys su didėjančia aritmetine progresija O iš beveik kiekvienos jų vis nuorodos nuorodos į specialius tyrlaukius... O kur fototechnikos pažintis Paskui sezonų ypatumai... apie žiemos fotografavimą skaičiau Taip kad užsikasiu mažiausiai penkmečiui paskui bus viskas mokymuose pasikeitę...taip kad, manau, iki gyvenimo galo
O gal galit pasakyti, koks santykis šitos temukės su pradžiamokslio? Kokie reikalavimai čia, pvz.? Čia, tipo, galerija? O ten mokslai? Ar atvirkščiai? Kažkaip perskaičiau ten, kad deda "praėjusias SM filtrą"? Ir dar įdomu, kaip veikia viešai įdėtos labai jau prastos kokybės, visais atžvilgiais, nuotraukos? Juk niekas nenurodo, kad, tipo, varyk... kol pats nesusipranti Na jaučiu, kad paskutinį sapaliojimą rašau čia...
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2009 11 05, 20:42)
Iš kur toks pesimizmas? Kodėl baigta stepukams? Jei mes su Uogiene ten mokysimės, tai ir čia geriau patarti galėsime, jei kam įdomu bus
O jei yra noras mokytis, tai ir išmoksim
O jei yra noras mokytis, tai ir išmoksim
Na labai labai dėkoju tau už toooookį optimizmą labai jau daug patarti reikėtų, didelis vargas būtų. Gal tik retkarčiais pasiprašysiu, kad paegzaminuotumėte Sezoninėm žiemos-vasaros sesijom...
O ši gėlytė natūroje - mano niekad neišsipildanti svajonė...