Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 03, 10:21)
kazkada ten buvau uzsikabinus, dariau ND, bandziau kartu mokytis, bet del laiko stokos uzmeciau visai savo pomegi  blush2.gif ilendu paskaitineju kartais, bet net ir paskaitymui laiko nesurandu  verysad.gif nieko, paaugs vaikuciai - vel galesiu hobi prisiminti  tongue.gif

aišku. Užtai akis išlavinta jau mirksiukas.gif Lauksim ten. dabar kaip tik tema nauja - Miegas. Prisijunk su vaikučių foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 03, 09:31)
aišku. Užtai akis išlavinta jau  mirksiukas.gif  Lauksim ten. dabar kaip tik tema nauja - Miegas. Prisijunk su vaikučių foto smile.gif

aciu uz kvietima bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kur čia mokotes ir aš noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 11 03, 16:06)
bigsmile.gif  kur čia mokotes ir aš noriu  ax.gif

http://www.supermama...?...511124&st=0
va čia, moloniai prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 03, 22:05)

Sveikos,
na va stepukams baigta. blush2.gif kad supratau, kad nieko apie fotografavimą nežinau ir nemoku. Po teisybei tai reiktų man visas turimas nuotraukas ištrinti, išmokti gal per pusmetį visą informaciją ir tik po to fotografuoti bei drįsti rodyti kokią nuotraukėlę čia. Ai, vnž susigluminau blush2.gif Dabar žinau, kad nieko NEŽINAU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 11 04, 12:19)
Sveikos,
na va stepukams baigta.  blush2.gif kad supratau, kad nieko apie fotografavimą nežinau ir nemoku. Po teisybei tai reiktų man visas turimas nuotraukas ištrinti, išmokti gal per pusmetį visą informaciją ir tik po to fotografuoti bei drįsti rodyti kokią nuotraukėlę čia. Ai, vnž susigluminau blush2.gif Dabar žinau, kad nieko NEŽINAU ax.gif

Fonda, panasiai ir mano reakcija buvo biggrin.gif bet kaip kitaip ismokti, jei tik ne is savo klaidu? Aisku, geriau is svetimu klaidu mokytis, bet efektas geresnis is savu smile.gif as dar tik pirmam stepuke dabar jauciuosi, nors noras yra begalinis, bet laiko trukumas daro savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 11 04, 13:19)
Sveikos,
na va stepukams baigta.  blush2.gif kad supratau, kad nieko apie fotografavimą nežinau ir nemoku. Po teisybei tai reiktų man visas turimas nuotraukas ištrinti, išmokti gal per pusmetį visą informaciją ir tik po to fotografuoti bei drįsti rodyti kokią nuotraukėlę čia. Ai, vnž susigluminau blush2.gif Dabar žinau, kad nieko NEŽINAU ax.gif

Iš kur toks pesimizmas? Kodėl baigta stepukams? Jei mes su Uogiene ten mokysimės, tai ir čia geriau patarti galėsime, jei kam įdomu bus smile.gif
O jei yra noras mokytis, tai ir išmoksim mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
Pasakykit man kaip normaliai baltą spalvą nufotografuot doh.gif Taip sunku doh.gif Be blico apsiniaukusią dieną nesigauna, o su blicu irgi sunkiai kartais iš vis balta nuotrauka gaunasi doh.gif
Šia vieną nuotrauką su mano grožiu bigsmile.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 11 05, 22:26)
Pasakykit man kaip normaliai baltą spalvą nufotografuot  doh.gif  Taip sunku  doh.gif Be blico apsiniaukusią dieną nesigauna, o su blicu irgi sunkiai kartais iš vis balta nuotrauka gaunasi  doh.gif
Šia vieną nuotrauką su mano grožiu  bigsmile.gif  ax.gif

Tik be blykstės. Blykstė išdegina spalvas. Iš viso jos nereikėtų naudoti. Pasidėk gėlytę šviesiausioje vietoje, apšviesk dar papildomai, pvz. su staline lempa ir bandyk.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 05, 21:46)
Tik be blykstės. Blykstė išdegina spalvas. Iš viso jos nereikėtų naudoti. Pasidėk gėlytę šviesiausioje vietoje, apšviesk dar papildomai, pvz. su staline lempa ir bandyk.

jeigu yra galimybe, reikia nustatyti rankini WB baltos ir juodos balansa. Jeigu rankinio nera, bent jau pagal apsvietimo salygas parinkti gal g.gif buna auto, apsiniaukusi diena, sauleta, lempute,ir pan. Tam ir reikalinga, kad balta prie esamo apsvietimo ir gautusi balta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 08:58)
jeigu yra galimybe, reikia nustatyti rankini WB baltos ir juodos balansa. Jeigu rankinio nera, bent jau pagal apsvietimo salygas parinkti gal  g.gif buna auto, apsiniaukusi diena, sauleta, lempute,ir pan. Tam ir reikalinga, kad balta prie esamo apsvietimo ir gautusi balta  mirksiukas.gif

Dėkui už patarimus, bandysiu pažaist 4u.gif yra ten tū funkcijų visokių tik nemoku nustatyt normaliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 11 06, 10:57)
Dėkui už patarimus, bandysiu pažaist  4u.gif  yra ten tū funkcijų visokių tik nemoku nustatyt normaliai  doh.gif

sekmes, paskui pasirodyk kas gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti