Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 01, 09:43)
Aciu, rarity, kabinetis tai jauciu visada galima rasti kur  biggrin.gif o siaip tai svajoju apie veidrodini, bet kol savo muilinukes neperprasiu, tai per daug neisisvajosiu  blush2.gif

Aš neseniai įgyvendinau šią svajonę blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
rarity, tavo nuotraukos tikra atgaiva širdžiai wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
rarity, eina sau, noriu ir as tokius kadrus daryt blush2.gif dabar dar labiau svajosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 11 01, 15:37)
rarity, tavo nuotraukos tikra atgaiva širdžiai  wub.gif  wub.gif  wub.gif .

Ačiū ačiū 4u.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 01, 16:32)
rarity, eina sau, noriu ir as tokius kadrus daryt  blush2.gif dabar dar labiau svajosiu  lotuliukas.gif

Žinai, ir su muiline visai neblogai galima pafotkinti mirksiukas.gif antrame šios tem os psl. mano fotkės darytos su muiline. Ryškumo tokio kaip su veidroduku gal ir nėra, bet ir muilinė mano ne pirmos jaunystės buvo.
Atsakyti
Na, įdėkit kas nors ką nors. Man jau gėda vienai čia rodyti.

user posted image

user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
kaip atvirukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 02, 21:19)
Na, įdėkit kas nors ką nors. Man jau gėda vienai čia rodyti.

Žodžių trūksta, kokia fantastiška rudens tapyba įamžinta thumbup.gif Pridėsiu savo vieną kitą senieną tik dėl kontrasto blush2.gif Sako, kad palyginimo bazė svarbiausia... blush2.gif Ir lauksiu patarimų, pamokymų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 11 03, 00:47)
Žodžių trūksta, kokia fantastiška rudens tapyba įamžinta  thumbup.gif Pridėsiu savo vieną kitą senieną tik dėl kontrasto blush2.gif Sako, kad palyginimo bazė svarbiausia... blush2.gif Ir lauksiu patarimų, pamokymų doh.gif

Wau Fonda. Pirmos dvi fantastiškos. Antroji ypač wub.gif Pirmojoje "nuleidau" horizontą, kad nekirstų nuotraukos per pusę. Ir biški šonus apkirpau. Man tokios kompaktiškesnės labiau patinka.
Gėlių nereikia fotografuoti iš viršaus. Su varle ryškumo ir fokuso į varlę labai norėtųsi.
Tikiuosi nepyksi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 03 lapkričio 2009 - 00:09
QUOTE(rarity @ 2009 11 03, 01:02)
Wau Fonda. Pirmos dvi fantastiškos. Antroji ypač  wub.gif  Pirmojoje "nuleidau" horizontą, kad nekirstų nuotraukos per pusę. Ir biški šonus apkirpau. Man tokios kompaktiškesnės labiau patinka.
Gėlių nereikia fotografuoti iš viršaus.  Su varle ryškumo ir fokuso į varlę labai norėtųsi.
Tikiuosi nepyksi  blush2.gif

Oi kaip fainiai gavosi drinks_cheers.gif Tik turbūt reikės ir kur nors teorijos pasiskaityti schmoll.gif Dabar lyg supratau, kad labai užsigriozdinu schmoll.gif Kažką girdėjau, kad iš fono vaizdelis negali ištraukti daugiau trečdalio? Ir asimetrija turbūt būtina? O su sucentravimu, tai išvis man nesigauna blush2.gif Kad ir muilinukė... Pratryniau savo netikusias,kad geriau matytųsi pataisymai doh.gif Labai tau ačiū. aciuks.gif Vis po truputį, po stepuką tongue.gif
Atsakyti
Fonda, koks svarus atspindys pirmoje foto bigsmile.gif pritariu rarity del horizonto linijos, galima butu dar siek tiek minimaliai patvarkyti su spalvom, apsvietimu g.gif
man labai patiko nuotraukos kur rukas, ypac antras planas uzveze prie pirmo plano ryskumo, liuks, tik truputeli sonuose medziu sakos ne vietoje, norejosi su ranka plaukus nuo akiu nubraukti biggrin.gif gal siaip cia viskas ir gerai, bet as issakau savo neprofesionalia nuomone, kas man siek tiek trukde megautis vaizdu.
Rarity, o pirmu dvieju nereiktu patiesinti horizonto? nes virsta kadras i desine g.gif gal cia tokia mintis buvo, palei upes tekme? o jau geliu kadrai, tai tikrai atvirukai thumbup.gif
Nepykit, as neismanau tu visu taisykliu, kazkiek labai mazai esu skaiciusi, tiesiog issakau savo nuomone, kaip mano akimis ziurint, man labiau patiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 03, 09:00)
Nepykit, as neismanau tu visu taisykliu, kazkiek labai mazai esu skaiciusi, tiesiog issakau savo nuomone, kaip mano akimis ziurint, man labiau patiktu  blush2.gif

Uogiene, tu visiškai teisi, bėga vandenukas iš kadro blush2.gif Pas save turiu ir su ištiesintu horizontu, nžn, kodėl čia tokias įdėjau g.gif
Ir tikrai nereikia atsiprašinėti, labai geros pastabos tavo 4u.gif Tikrai nemanau, kad čia yra pakankamai daug suprantančių apie fotografiją (ir aš tame tarpe - ką tik pradėjau domėtis) todėl visos pastabos yra labai vertingos ir laukiamos drinks_cheers.gif

Fonda, po stepuką po stepuką ir išmoksim bigsmile.gif
Yra pramogose fotografų pradžiamokslis, ateikit ten, jei domitės fotografija giliau nei paparastai pykštelėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 03, 08:38)
Fonda, po stepuką po stepuką ir išmoksim  bigsmile.gif
Yra pramogose fotografų pradžiamokslis, ateikit ten, jei domitės fotografija giliau nei paparastai pykštelėti  mirksiukas.gif

kazkada ten buvau uzsikabinus, dariau ND, bandziau kartu mokytis, bet del laiko stokos uzmeciau visai savo pomegi blush2.gif ilendu paskaitineju kartais, bet net ir paskaitymui laiko nesurandu verysad.gif nieko, paaugs vaikuciai - vel galesiu hobi prisiminti tongue.gif
Atsakyti