Sveikos kokių čia grožių prisižiūrėjau Bandau ir aš kartais visokius daykėlius pafotkint kartais gaunasi, kartais nelabai o ir nėra kaip išmokt normaliai, nes fotoaparato instrukcija labai prasta
Vat pirmai pradžiai pora grybukų parodysiu
Kai pagaliau susitvarkysiu nuotraukas daugiau parodysiu
QUOTE(rarity @ 2009 10 29, 17:02)
Kadangi ši temutė labai tyli, tai, jei nieko prieš, įmesiu kartais po kokią nuotraukytę Beje, pasikeičiau nick'ą. Buvau Gaurė
o kaip ryšku
QUOTE(aure111 @ 2009 10 29, 18:10)
man antras
QUOTE(aure111 @ 2009 10 29, 19:10)
Sveikos kokių čia grožių prisižiūrėjau Bandau ir aš kartais visokius daykėlius pafotkint kartais gaunasi, kartais nelabai o ir nėra kaip išmokt normaliai, nes fotoaparato instrukcija labai prasta
Smagu, rodyk
Jei galiu truputį patarti Objektas neturėtų būti centruotas. Fotografijoje galioja trečdalių taisyklė, t.y. objektas turi būti trečdalyje nuo krašto. Ir dar - nei gėlių nei grybų nereikėtų fotografuoti iš viršaus - taip jie praranda gylį - pasidaro plokšti ir be to, taip mes juos matome natūraliai ir tai nėra labai įdomu. Reikėtų fotografuoti kitu rakursu - iš šono, iš apačios.
Va čia gerai aprašyta, kaip fotografuoti grybus http://www.efoto.lt/...afuojant_grybus
Beje, koks pas tave fotikas? Įvairiausių instrukcijų galima susirasti internete.
QUOTE(rarity @ 2009 10 29, 20:38)
Smagu, rodyk
Jei galiu truputį patarti Objektas neturėtų būti centruotas. Fotografijoje galioja trečdalių taisyklė, t.y. objektas turi būti trečdalyje nuo krašto. Ir dar - nei gėlių nei grybų nereikėtų fotografuoti iš viršaus - taip jie praranda gylį - pasidaro plokšti ir be to, taip mes juos matome natūraliai ir tai nėra labai įdomu. Reikėtų fotografuoti kitu rakursu - iš šono, iš apačios.
Va čia gerai aprašyta, kaip fotografuoti grybus http://www.efoto.lt/...afuojant_grybus
Beje, koks pas tave fotikas? Įvairiausių instrukcijų galima susirasti internete.
Dėkoju už nuorodą
Dėl to trečdalio tai trečdalis turėtų būt fono, o kituose dviejuose trečdaliuose pats objektas? Nelabai žinau tų taisyklių, o ir gal tik geras pusmetis kaip parodė vienas žmogus, kaip kai kurios funkcijos fotoaparato maždaug reguliuojas Aišku man dar toli toli iki gero fotografavimo, bet fotografuoju kaip man atrodo kad gražiau bus Aišku grybai gražiau būtų nuo pat žemės fotografuoti, bet to laiko nelabai turiu O ir gėlynai visi būna tik parabėgom nufotografuoti, nes savo darželio neturiu
Pas mane va toks fotoaparatas
QUOTE(aure111 @ 2009 10 29, 21:47)
Dėkoju už nuorodą
Dėl to trečdalio tai trečdalis turėtų būt fono, o kituose dviejuose trečdaliuose pats objektas? Nelabai žinau tų taisyklių, o ir gal tik geras pusmetis kaip parodė vienas žmogus, kaip kai kurios funkcijos fotoaparato maždaug reguliuojas Aišku man dar toli toli iki gero fotografavimo, bet fotografuoju kaip man atrodo kad gražiau bus Aišku grybai gražiau būtų nuo pat žemės fotografuoti, bet to laiko nelabai turiu O ir gėlynai visi būna tik parabėgom nufotografuoti, nes savo darželio neturiu
Dėl trečdalio - čia galima paskaityti http://www.efoto.lt/...kos_kompozicija
O šiaip tai visi mes fotografuojame taip, kaip mums yra gražu. Tiesiog kai pradedi domėtis, tai pradedi pastebėti klaidas nuotraukose (tiek savose, tiek sveimose) ir pamatai kokios nuotraukos gali būti, pritaikius elementarias žinias
Ačiū už nuorodą
Dar kelios mano foto
Dar kelios mano foto
QUOTE(aure111 @ 2009 10 29, 23:23)
Ačiū už nuorodą
Dar kelios mano foto
Dar kelios mano foto
Gražios foto - spalvos, ryškumas Pabandyk fotkinti kitaip - iš šono, iš apačios. Pamatysi, kaip liuks gaunasi.
QUOTE(rarity @ 2009 10 29, 20:38)
Ačiū labai už nuorodą
Mano bandymai... Prasau kritikos ir pastabu. Po truputi noriu ismokti daryti gerus kadrus
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 31, 11:40)
Mano bandymai... Prasau kritikos ir pastabu. Po truputi noriu ismokti daryti gerus kadrus
Gražu, Uogiene Nelabai randu prie ko kabinėtis
Aciu, rarity, kabinetis tai jauciu visada galima rasti kur o siaip tai svajoju apie veidrodini, bet kol savo muilinukes neperprasiu, tai per daug neisisvajosiu