Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

Sveikos kokių čia grožių prisižiūrėjau wub.gif wub.gif Bandau ir aš kartais visokius daykėlius pafotkint ax.gif kartais gaunasi, kartais nelabai doh.gif lotuliukas.gif o ir nėra kaip išmokt normaliai, nes fotoaparato instrukcija labai prasta doh.gif
Vat pirmai pradžiai pora grybukų parodysiu blush2.gif ax.gif
user posted image

user posted image
Kai pagaliau susitvarkysiu nuotraukas daugiau parodysiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 10 29, 17:02)
Kadangi ši temutė labai tyli, tai, jei nieko prieš, įmesiu kartais po kokią nuotraukytę  4u.gif  Beje, pasikeičiau nick'ą. Buvau Gaurė  ax.gif

bigsmile.gif o kaip ryšku bigsmile.gif

QUOTE(aure111 @ 2009 10 29, 18:10)
Vat pirmai pradžiai pora grybukų parodysiu blush2.gif  ax.gif

man antras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 10 29, 19:10)
Sveikos kokių čia grožių prisižiūrėjau  wub.gif  wub.gif Bandau ir aš kartais visokius daykėlius pafotkint  ax.gif kartais gaunasi, kartais nelabai  doh.gif  lotuliukas.gif o ir nėra kaip išmokt normaliai, nes fotoaparato instrukcija labai prasta  doh.gif
Vat pirmai pradžiai pora grybukų parodysiu blush2.gif  ax.gif
Kai pagaliau susitvarkysiu nuotraukas daugiau parodysiu  ax.gif  4u.gif

Smagu, rodyk smile.gif
Jei galiu truputį patarti smile.gif Objektas neturėtų būti centruotas. Fotografijoje galioja trečdalių taisyklė, t.y. objektas turi būti trečdalyje nuo krašto. Ir dar - nei gėlių nei grybų nereikėtų fotografuoti iš viršaus - taip jie praranda gylį - pasidaro plokšti ir be to, taip mes juos matome natūraliai ir tai nėra labai įdomu. Reikėtų fotografuoti kitu rakursu - iš šono, iš apačios. 4u.gif
Va čia gerai aprašyta, kaip fotografuoti grybus http://www.efoto.lt/...afuojant_grybus

Beje, koks pas tave fotikas? Įvairiausių instrukcijų galima susirasti internete.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 10 29, 20:38)
Smagu, rodyk smile.gif
Jei galiu truputį patarti smile.gif Objektas neturėtų būti centruotas. Fotografijoje galioja trečdalių taisyklė, t.y. objektas turi būti trečdalyje nuo krašto. Ir dar - nei gėlių nei grybų nereikėtų fotografuoti iš viršaus - taip jie praranda gylį - pasidaro plokšti ir be to, taip mes juos matome natūraliai ir tai nėra labai įdomu. Reikėtų fotografuoti kitu rakursu - iš šono, iš apačios.  4u.gif 
Va čia gerai aprašyta, kaip fotografuoti grybus http://www.efoto.lt/...afuojant_grybus

Beje, koks pas tave fotikas? Įvairiausių instrukcijų galima susirasti internete.

Dėkoju už nuorodą 4u.gif
Dėl to trečdalio g.gif tai trečdalis turėtų būt fono, o kituose dviejuose trečdaliuose pats objektas? g.gif Nelabai žinau tų taisyklių, o ir gal tik geras pusmetis kaip parodė vienas žmogus, kaip kai kurios funkcijos fotoaparato maždaug reguliuojas doh.gif doh.gif Aišku man dar toli toli iki gero fotografavimo, bet fotografuoju kaip man atrodo kad gražiau bus ax.gif Aišku grybai gražiau būtų nuo pat žemės fotografuoti, bet to laiko nelabai turiu doh.gif O ir gėlynai visi būna tik parabėgom nufotografuoti, nes savo darželio neturiu doh.gif
Pas mane va toks fotoaparatas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 10 29, 21:47)
Dėkoju už nuorodą 4u.gif
Dėl to trečdalio  g.gif  tai trečdalis turėtų būt fono, o kituose dviejuose trečdaliuose pats objektas?  g.gif Nelabai žinau tų taisyklių, o ir gal tik geras pusmetis kaip parodė vienas žmogus, kaip kai kurios funkcijos fotoaparato maždaug  reguliuojas  doh.gif  doh.gif  Aišku man dar toli toli iki gero fotografavimo, bet fotografuoju kaip man atrodo kad gražiau bus  ax.gif  Aišku grybai gražiau būtų nuo pat žemės fotografuoti, bet to laiko nelabai turiu  doh.gif O ir gėlynai visi būna tik parabėgom nufotografuoti, nes savo darželio neturiu  doh.gif
Pas mane va toks fotoaparatas   ax.gif

Dėl trečdalio - čia galima paskaityti http://www.efoto.lt/...kos_kompozicija
O šiaip tai visi mes fotografuojame taip, kaip mums yra gražu. Tiesiog kai pradedi domėtis, tai pradedi pastebėti klaidas nuotraukose (tiek savose, tiek sveimose) ir pamatai kokios nuotraukos gali būti, pritaikius elementarias žinias smile.gif
Atsakyti
Ačiū už nuorodą 4u.gif
Dar kelios mano foto ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 10 29, 23:23)
Ačiū už nuorodą  4u.gif
Dar kelios mano foto  ax.gif

Gražios foto - spalvos, ryškumas thumbup.gif Pabandyk fotkinti kitaip - iš šono, iš apačios. Pamatysi, kaip liuks gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 10 29, 20:38)

Ačiū labai už nuorodą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano bandymai... Prasau kritikos ir pastabu. Po truputi noriu ismokti daryti gerus kadrus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 31 spalio 2009 - 10:46
man gražu,bet palaukim ekspertės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 31, 11:40)
Mano bandymai... Prasau kritikos ir pastabu. Po truputi noriu ismokti daryti gerus kadrus  blush2.gif

Gražu, Uogiene thumbup.gif Nelabai randu prie ko kabinėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, rarity, kabinetis tai jauciu visada galima rasti kur biggrin.gif o siaip tai svajoju apie veidrodini, bet kol savo muilinukes neperprasiu, tai per daug neisisvajosiu blush2.gif
Atsakyti