Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(Fonda @ 2011 01 10, 13:31)
Na jau pačio žiedelio gležnumas ir subtilumas... 4u.gif Rarity, ir vabalėlį pakaustytum... thumbup.gif

lotuliukas.gif Gerai tu čia
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 10, 08:08)
rarity, neeiliniai žiedai, čia kokios gėlės? Truputį ryškumo trūksta, bet žinant ir įvertinant jų smulkumą, tai  bigsmile.gif

Eševerija čia. Sukulentas. Ryškumo realiai netrūksta - čia per visus mažinimus ir kilnojimus taip gavosi. Fokusuota į kuokelius, kurie yra nerealiai maži wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 15:23)
Eševerija čia. Sukulentas. Ryškumo realiai netrūksta - čia per visus mažinimus ir kilnojimus taip gavosi. Fokusuota į kuokelius, kurie yra nerealiai maži wink.gif

Tai va va drinks_cheers.gif tokį gležnuma ir smulkumą sunku sugaudyti
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 10, 16:32)
www.radikal.ru  užsiregistruoji, paskui ieni į savo puslapi ,  pasirenki koki nori albuma užvardini ji; paskui yra ten nurodyta įdeti į albuma;  ikeli nuotrauka, kai isikelia  yra nuoroda ar iskelti  tik paveiksla ar kitka. pazymi картинка ; tada padarai kopija ir ikeli į  SM. Jei darysi kaip Fonda raso tai ikelsi paveikslus taip pat, tik jie bus  bendrai  visiem matomi, o kai sukursi savo puslapį. tai matysi tik tu ir dar tie, kam noresi parodyti

Labai dėkoju už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 10, 16:13)
Labai dėkoju už pagalbą 4u.gif

niu tai kur foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 10, 18:39)
niu tai kur foto  mirksiukas.gif

Kantrybės,mergaitės 4u.gif ;Tą pačią nuotrauką nekelsiu į visas temas,bet tuoj sužydės mano grožiai wub.gif tada įkelsiu.
Labai ačiū PŪKIUI 4u.gif ir FONDAI drinks_cheers.gif
Einu treniruotis,kas ir prie ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 10 sausio 2011 - 17:08
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 10, 17:04)
Kantrybės,mergaitės 4u.gif ;Tą pačią nuotrauką nekelsiu į visas temas,bet tuoj sužydės mano grožiai wub.gif tada įkelsiu.
Labai ačiū PŪKIUI 4u.gif ir FONDAI drinks_cheers.gif
Einu treniruotis,kas ir prie ko.

Oi laukiam laukiam thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Fotkinu savo gėlytes jau seniai. Bet ne visada gaunasi toks iš tiesų jau puikus kadras. Bet šis man ypatingai patiko:
user posted image

Čia irgi patiko, tik apačioj pumporas gaila nusikirto...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 11 sausio 2011 - 11:46
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 05, 17:47)
Tai jau po truputį darosi sąrašas: eliss, Pukis01, aš, renkames daugiau  thumbup.gif Pataisykit mane jei klystu  ax.gif

aš net ne mėgėja (mėgėjus laikai tais, kurie bent jau ant manual fotkina biggrin.gif), bet mielai prisijungsiu prie konkurso.
mes beje pas orchidėjininkes pažįstamos, tik aš niką pakeitusi kątik biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 10, 15:32)
www.radikal.ru  užsiregistruoji, paskui ieni į .... Jei darysi kaip Fonda raso tai ikelsi paveikslus taip pat, tik jie bus  bendrai  visiem matomi, o kai sukursi savo puslapį. tai matysi tik tu ir dar tie, kam noresi parodyti

Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 10, 18:04)
Kantrybės,mergaitės 4u.gif ;Tą pačią nuotrauką nekelsiu į visas temas... Einu treniruotis,kas ir prie ko.

Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 11, 13:36)
mes beje pas orchidėjininkes pažįstamos, tik aš niką pakeitusi kątik biggrin.gif wink.gif

Oi kokie visi SLAPUKAI triniti.gif sunglasses2.gif hihihi.gif
Partizanai... irnesakyk.gif
O GIZISS tai turbūt išmes jau SEXY foto schmoll.gif tongue.gif pasitreniravęs... tongue.gif
Miela Partizane, šnibštelk į ausį kas buvai schmoll.gif flirt.gif Įdomu, ten lankausi senokai...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 11, 12:36)
aš net ne mėgėja (mėgėjus laikai tais, kurie bent jau ant manual fotkina biggrin.gif), bet mielai prisijungsiu prie konkurso.

Smagu, kad prisijungei 4u.gif

Tai, kas buvai prieš tai? mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi mano dar senu niku dėtos tos pačios nuotraukos su pumpurėliais biggrin.gif nieko paslaptingo, ne nuo jūsų slepiuosi smile.gif nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 11 sausio 2011 - 15:48
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 11, 15:45)
taigi mano dar senu niku dėtos tos pačios nuotraukos su pumpurėliais biggrin.gif nieko paslaptingo, ne nuo jūsų slepiuosi smile.gif nuoroda

aaa nu nu, tai žinau, o kodėl keities niką ir džiaugiuos, kad prisijungei prie žaidimo 4u.gif
Atsakyti