Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(dinazaure @ 2011 01 08, 17:02)
tai, kad svabru dalyvauti smile.gif

100 % sutinku, svarbu dalyvauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 01 08, 16:32)
Mieloji Rarity,
na jau tik neapsimesk labai jau tokia pirmokėle flirt.gif  hihihi.gif  irnesakyk.gif  Juk esi fotoprofesionalė triniti.gif O antra, tai ir dar pradininkė čia visų fotomėgėjų... Tik kitas nickas buvo... dirol.gif Linkiu Tau vertos sėkmės konkurse thumbup.gif  4u.gif

Oi tikrai niekuo neapsimetinėju ir tikrai jau nelaikau savęs visai pradinuke wink.gif Bet vis mokausi ir mokausi ir tai niekada nesibaigs. Iki profesionalės man toli, bet šį tą jau išmokau. Na aišku ir technika ne paskutinėje vietoje, o ji pas mane tikrai gera blush2.gif

QUOTE(dinazaure @ 2011 01 08, 17:02)
Taigi, apie ka as cia..ai, apie tai, kad svabru dalyvauti smile.gif

Ir gal nereikia balsavimo smile.gif Tiesiog dedam, komentuojam, giriam, kritikuojam ir viskas smile.gif
Atsakyti
Su žiema gal ir nesusiję, bet va tokie žiedukai pas mane žydi. Žiedelis mažas mažutėlis. Skersmuo gal kokie 3 mm, ilgis max 5 mm smile.gif

user posted image

Atsakyti
Merginos, noriu pagirti jus 4u.gif Kiek daug ir aiškiai esat čia visko prirašiusios apie fotografavimą. Į kokius forumus benueidavau visi heroglifais šneka... O čia viskas aiškiai drinks_cheers.gif Aš laukiu savo pirmo veidrodinuko Canon 550D, gausiu antradienį, tada pridėsiu ir aš prie jūsų, mokinsiuos fotografuoti. Jaučiu, kad pradžioj visai nieko gero nebus, bet vėliau, po trupučiuką tikiuosi išmokti blush2.gif Ir gerai čia buvo pasakyta, svarbu dalyvauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 10 sausio 2011 - 01:28
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 10, 01:27)
Merginos, noriu pagirti jus  4u.gif Kiek daug ir aiškiai esat čia visko prirašiusios apie fotografavimą. Į kokius forumus benueidavau visi heroglifais šneka... O čia viskas aiškiai  drinks_cheers.gif Aš laukiu savo pirmo veidrodinuko Canon 550D, gausiu antradienį, tada pridėsiu ir aš prie jūsų, mokinsiuos fotografuoti. Jaučiu, kad pradžioj visai nieko gero nebus, bet vėliau, po trupučiuką tikiuosi išmokti  blush2.gif Ir gerai čia buvo pasakyta, svarbu dalyvauti drinks_cheers.gif

Oooo, sveikinu su nauju būsimu pirkiniu thumbup.gif Aš tokį pat turiu drinks_cheers.gif thumbup.gif

rarity, neeiliniai žiedai, čia kokios gėlės? Truputį ryškumo trūksta, bet žinant ir įvertinant jų smulkumą, tai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 02:03)
Su žiema gal ir nesusiję, bet va tokie žiedukai pas mane žydi. Žiedelis mažas mažutėlis. Skersmuo gal kokie 3 mm, ilgis max 5 mm smile.gif

Toks smulkus žiedelis iki tokių matmenų išdidintas! thumbup.gif Puiku.
Aišku.kad jis jau nebus kaip peiliu apipjaustytas.
Papildyta:
rarity
kokia programą naudojat Raw apdirbimui ir kur ją galima LT nusipirkti? O gal yra kokia nemokama padori. Turiu kelias, bet RAW apdirbimas ten toks primityvus, kad praktiškai nieko gero neduoda nuotraukos apdorojimui.
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 10, 08:42)
Toks smulkus žiedelis iki tokių matmenų išdidintas!  thumbup.gif  Puiku.
Aišku.kad jis jau nebus kaip peiliu apipjaustytas.
Papildyta:
rarity
kokia programą naudojat Raw apdirbimui ir kur ją galima LT nusipirkti? O gal yra kokia nemokama padori. Turiu kelias, bet  RAW apdirbimas ten toks  primityvus, kad praktiškai nieko gero neduoda nuotraukos apdorojimui.

Naudoju photoshopą smile.gif
Atsakyti
4u.gif Eilini karta nepavyko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 10 sausio 2011 - 12:26
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 10, 13:25)
4u.gif Eilini karta nepavyko blush2.gif

Apie ką tu čia? Kas nepavyko?
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 10, 14:34)
Apie ką tu čia? Kas nepavyko?

Kelintą kartą bandau įkelti nuotrauką,bet nesigauna. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 10, 13:39)

Neaišku, kodėl vargsti? schmoll.gif lotuliukas.gif ax.gif Gal su dešine krapštai kairę ausį mirksiukas.gif Nueik į www.radikal.ru,prieš akis lentelė, įsikelk norimą nuotraukytę ir adreso kopiją įsikelk į komentarą. Minutės darbas... tongue.gif Labai aiškios nuorodos čia...
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2011 01 10, 02:03)

user posted image

Na jau pačio žiedelio gležnumas ir subtilumas... 4u.gif Rarity, ir vabalėlį pakaustytum... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 10, 13:39)

www.radikal.ru užsiregistruoji, paskui ieni į savo puslapi , pasirenki koki nori albuma užvardini ji; paskui yra ten nurodyta įdeti į albuma; ikeli nuotrauka, kai isikelia yra nuoroda ar iskelti tik paveiksla ar kitka. pazymi картинка ; tada padarai kopija ir ikeli į SM. Jei darysi kaip Fonda raso tai ikelsi paveikslus taip pat, tik jie bus bendrai visiem matomi, o kai sukursi savo puslapį. tai matysi tik tu ir dar tie, kam noresi parodyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 10 sausio 2011 - 14:35