Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(rarity @ 2011 01 08, 14:33)
nila_ks, gražiai nufotografavai orchidėjas smile.gif Maniškė viena kai ką gražaus žada wink.gif

Dėkui mirksiukas.gif

Tavo foto kaip visad, gražios, nepriekaištingos. Lauksim tęsinio, prasiskleidžiant 4u.gif

Junkis prie žaidimo, būtu labai smagu, kad ir tu dalyvautum 4u.gif
Atsakyti
Rarity, cia tai menas smile.gif
Dar vyksta dalyviu registracija konkursui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 08, 14:39)
Dėkui  mirksiukas.gif
Tavo foto kaip visad, gražios, nepriekaištingos. Lauksim tęsinio, prasiskleidžiant 4u.gif
Junkis prie žaidimo, būtu labai smagu, kad ir tu dalyvautum  4u.gif

QUOTE(dinazaure @ 2011 01 08, 14:59)
Rarity, cia tai menas smile.gif
Dar vyksta dalyviu registracija konkursui smile.gif

Ačiū mergaitės smile.gif Sudalyvausiu ko gero wink.gif Tik gal tegul nebūna tai konkursas, o šiaip žaidimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 08 sausio 2011 - 15:07
Gerai, lai buna konkursinis zaidimas smile.gif Galima vienam autoriui pristatyti kelias nuotraukas. Paskubekite, nes lietus nuplaus visus sniego pedsakus smile.gif Tiesiog pasigeresime graziais darbeliais smile.gif
Atsakyti
Tokio tipo foto tinka į žaidimėlį?

user posted image
Atsakyti
Oi, koks grozis smile.gif As, kaip komisijos narys, tvirtinu, kad tinka.
Yra pasiulymas : nuotraukas, skirtas siam zaidimui-konkursui arba kaip nors pavadinti, arba sunumeruoti (galima pagal idejimo eiliskuma), kad paskui lengviau butu atsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 01 08, 16:10)
Oi, koks grozis smile.gif As, kaip komisijos narys, tvirtinu, kad tinka.
Yra pasiulymas : nuotraukas, skirtas siam zaidimui-konkursui arba kaip nors pavadinti, arba sunumeruoti (galima pagal idejimo eiliskuma), kad paskui lengviau butu atsirinkti.

Manau tiktų pavadinti, bus įdomiau smile.gif Jo sniegą plauna, kaži kiek čia jo beliks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 08 sausio 2011 - 16:23
QUOTE(rarity @ 2011 01 08, 17:06)

user posted image

Mieloji Rarity,
na jau tik neapsimesk labai jau tokia pirmokėle flirt.gif hihihi.gif irnesakyk.gif Juk esi fotoprofesionalė triniti.gif O antra, tai ir dar pradininkė čia visų fotomėgėjų... Tik kitas nickas buvo... dirol.gif Linkiu Tau vertos sėkmės konkurse thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 01 08, 16:32)

Fonda, gal ir jūs sudalyvautumėte žaidime, būtu linksmiau, kad daugiau mūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 08, 17:06)

user posted image

Neišspausiu aš nei tokio šviesumo, nei tokio ryškumo su savo technika. Man iki to, kaip tam asikui iki mėnulio blush2.gif
Atsakyti
Dar toptelėjo mintis, kas liečia balsavimą. Manau, kiekviena dalyvė gali taipogi prabalsuoti, bet už save balsuoti negalima. Pasirinktą sprendimą už ką atiduoti balsą, parašyti dinazaurei į AŽ. Kaip jūs manot? O dinazaurė savo balsą prisumuotu prie bendrų balų, kaži ar aiškiai parašiau čią viską g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 08, 16:52)
Neišspausiu aš nei tokio šviesumo, nei tokio ryškumo su savo technika. Man iki to, kaip tam asikui iki mėnulio  blush2.gif

Nereikia taip savęss nuvertinti 4u.gif O gal geriau išspausi, nepabandžius nesužinosi mirksiukas.gif O aš dar tik galvoju, kaip čia nufotkinti ir ką, o kad nepavyks net apie tai negalvoju, kai fotkinsiu tada ir žiūrėsiu gaunas ar ne, tik ant ekrano pamatai visą rezultatą ar tave tenkina tai ką darei ar ne. Tad nepasiduodam thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, jau matau, kad rarity buvo teisi del zaidimo. Cia ne varzybos, kiekvienas daro tai, ka gali geriausia siame gyvenimo etape smile.gif Cia tinka ir fotografijai, ir visoms kitoms sritims. Taigi, kad neliktu kokiu uzsleptu liudesiu, tai pavadinkim musu ideja festivaliu. Be to, juk gali buti ne visai techniskai be priekaistu nufotografuota, bet emociskai labai stipri nuotrauka. Taigi, apie ka as cia..ai, apie tai, kad svabru dalyvauti smile.gif
Atsakyti