Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(nila_ks @ 2011 01 06, 14:15)
Naktiniai pabandymai

user posted image

Šita patiko
Mano nuomone trūksta erdvės dešinėje ir gal perdaug vietos apačioje
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 01 06, 13:16)
Šita patiko
Mano nuomone trūksta erdvės dešinėje ir gal perdaug vietos apačioje

dėkui už pasisakymą 4u.gif Dešinės ir man trūksta šiek tiek smile.gif

Dalyvaujančių žaidime:
eliss, Pukis01, Lutpede, nila_ks

Nuotraukas pateikime iki sausio pabaigos, gal per tą laiką kas dar prisijungs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 06, 14:49)

Man irgi antras variantas geresnis
Dėl termino. Nežinau kaip čia spėsim susiorganizuoti. Ir dar kažkaip neaiįkios sąlygos
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 07, 10:37)
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 06, 14:49)

Man irgi antras variantas geresnis
Dėl termino. Nežinau kaip čia spėsim susiorganizuoti. Ir dar kažkaip neaiįkios sąlygos

Aš tadu pasuoju, taip nenoriai viskas vyksta, tai tiek to tada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 07, 12:30)

Nieko čia nepasuok. Tik biski nukelkim termina ir geriau aptarkim ką fotkinam. Tavo idėja man patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 07 sausio 2011 - 11:56
taigi,reik truputį konkrečiau,kaip, ką... smile.gif aš galvoju,kažką žiemiško reik,kol dar sniego yra smile.gif
Atsakyti
Išsirenki florą, bet kokiam pavidale (gyvas, dirbtinis, sudžiovintas,medinis, skintas, neskintas, jokio skirtumo) ir nufotografuoji žiemiška tema, čia jau fantazijos reikalas. Išsirenkamas geriausias kadras ir pateikiamas čia, o vėliau rinksim geriausią iš visų dalyvių. Jeigu neužtenka iki sausio pabaigos, galime pratęsti viską iki vasario galo.
Nu aš, tokią viziją matau. Jeigu kas neaišku, galite pasiūlyti savo variantus, sprendimai priimami kartu 4u.gif
Atsakyti
As busiu vertinimo komisijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 01 07, 22:08)

as ir galeciau...vis uzsuku paziurineju kokiu groziu pridedate...o del uzduoties,kad vertint butu patogiau gal sutarkite kazka viena fotografuot,ka visi turite,tada daug kas matytusi,ir vertint butu paprasta...kad ir egles saka.. g.gif dabr nufotografuosit kas vienam labai kitam nelabai..kad ir geros nuotraukos,visi vertina pagal savo skoni..gal risliai savo minti aprasiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 01 07, 22:08)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matai kokia. Lengviausią darba išsirinko biggrin.gif
Iš 3-4 dalyvių labai lengva vietas paskirstyti
1,2,3 ir 4 už borto tongue.gif
Atsakyti
Nu pasizadu buti objektyvi smile.gif Jau vien uz ideja ir pasirizima dalyvauti dabar visus sveikinu, ir kvieciu prisijungti abejojancius smile.gif
Pavasario temoje ir as gal sudalyvausiu muiliniu nominacijoj smile.gif
Atsakyti
nila_ks, gražiai nufotografavai orchidėjas smile.gif Maniškė viena kai ką gražaus žada wink.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti