Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(dinazaure @ 2011 01 05, 13:35)
Bent man antras variantas geresnis smile.gif Lyg gelyte sakytu:nebijau as to juodo fono smile.gif

Man ir antras geresnis drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tai kuriam žaidimą ir dalyvaujam 4u.gif

Kas norit tas dalyvauja ir nepriklauso kokius fotoaparatus turit mirksiukas.gif Ir kas ateina tik paskaityti, būtu labai fain, kad prisijungtumėt ir jūs 4u.gif
Reikia išsirinkti kokį nors augalą ir nufotografuoti kuo įdomiau, ar tik jo detalę, ar visą, kaip kas kokių įdėjų turi, tik su sąlyga reikia pateikti žiemiškai, kol dar sniego yra biggrin.gif . Na žinoma ir foto pavadinimą parašyti smile.gif
Manau nebūtinai gėlė turi būti vazoninė, manau galima ir pirktines skintas, svarbu įdėja ir foto thumbup.gif
Labai prašau, jei turit kokių dar minčių dalinkitės, kuo daugiau, tuo įdomiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 05 sausio 2011 - 13:51
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 05, 14:45)

Antroji nuotrauka labai faina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 05 sausio 2011 - 14:32
Ot gaila, kad negalesiu dalyvauti tame konkurse. Fotografuoju tik savo augintas geles, tai teks laukti pavasario. Gal paskui idesiu pora senesniu nuotrauku is ciklo "Erotika" smile.gif Butu nebloga rubrika konkurso atskiram skyreliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 05, 14:25)

Antroji nuotrauka labai faina.

ačiū 4u.gif o, tai dalyvausi?

QUOTE(dinazaure @ 2011 01 05, 14:37)
Ot gaila, kad negalesiu dalyvauti tame konkurse. Fotografuoju tik savo augintas geles, tai teks laukti pavasario. Gal paskui idesiu pora senesniu nuotrauku is ciklo "Erotika" smile.gif Butu nebloga rubrika  konkurso atskiram skyreliui smile.gif

Nu tai ir su "Erotika" dalyvauk, pastatyk prie lango, kad sniegas matytusi ar dar kaip nors ir nufotlink. Po to pavasarį konkursą suregsim, bus visų metų laikų ciklas, metų gale galėsim išrinktį metų foto, ot būtu fain smile.gif
Nejau viena būsiu, prašom jungtis 4u.gif
Atsakyti
Tai mano geles visos sode, nepastatysi, nepastumsi niekur, naturali aplinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 01 05, 15:07)
Tai mano geles visos sode, nepastatysi, nepastumsi niekur, naturali aplinka biggrin.gif

o namie nei vienos, a nei vienos unsure.gif
Atsakyti

Reikia išsirinkti kokį nors augalą ir nufotografuoti kuo įdomiau, ar tik jo detalę, ar visą, kaip kas kokių įdėjų turi, tik su sąlyga reikia pateikti žiemiškai, kol dar sniego yra  biggrin.gif . Na žinoma ir foto pavadinimą parašyti smile.gif
Manau nebūtinai gėlė turi būti vazoninė, manau galima ir pirktines skintas, svarbu įdėja ir foto  thumbup.gif
Labai prašau, jei turit kokių dar minčių dalinkitės, kuo daugiau, tuo įdomiau  4u.gif

augalų gal ir rasiu. Žiedų taip pat. Ttik vat žiemiškai nežinau... Pro langą tik kiemas ir devynaukštis matosi. Nebent išeisiu laukant kur nors, bet tada gėlės nušals. Blogai kai ne kaime ar kokiam nuosavam kieme randiesi g.gif
Na, bet gal ką ir sugalvosiu
Atsakyti
Kur čia dabar per šaltį nešt gėles į lauką g.gif Galima gal ir kokį žiedyną sudžiūvusį apšerkšnyjusį rast?
Atsakyti
Nu tai siūlykit smile.gif Galimą temą keisti, nebūtinai ta žiema blush2.gif Tikrai nereikia gėlių nešti į lauką, aš pagalvojau apie skintas, o gal galima ir sudžiuvusią puokštę, na ką nors smile.gif

Tai jau po truputį darosi sąrašas: eliss, Pukis01, aš, renkames daugiau thumbup.gif Pataisykit mane jei klystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 05, 18:47)
Nu tai siūlykit  smile.gif  Galimą temą keisti, nebūtinai ta žiema blush2.gif Tikrai nereikia gėlių nešti į lauką, aš pagalvojau apie skintas, o gal galima ir sudžiuvusią puokštę, na ką nors  smile.gif

Tai jau po truputį darosi sąrašas: eliss, Pukis01, aš, renkames daugiau  thumbup.gif Pataisykit mane jei klystu  ax.gif

Gal ir aš prisijungsiu
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 01 05, 17:38)
Gal ir aš prisijungsiu

Labai šaunu 4u.gif
Atsakyti
Naktiniai pabandymai

user posted image

user posted image
Atsakyti