Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(nila_ks @ 2011 01 05, 11:39)
bet jau vystantis? nes toks susiraukšlėjęs

dar tik besiskleidžiantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 05, 10:44)
dar tik besiskleidžiantis  biggrin.gif

geras bigsmile.gif tai jaučiu bus koks rūšinis. O kas dėl kadro, na išsakysiu kaip man atrodo blush2.gif fonas per daug margas ir labai blaško dėmesį, sukadruota gerai, kadras pats labai įdomus, suintriguoja, man atrodo, kaip, kad kokio krabo koja čia būtu biggrin.gif Bet sumoj labai fainiai smile.gif

Papildyta:
šiandieną pakankinsiu antūrio žiedą biggrin.gif

Gal susigalvokim kokias užduotis, būtu linksma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 05, 11:53)
geras bigsmile.gif tai jaučiu bus koks rūšinis. O kas dėl kadro, na išsakysiu kaip man atrodo  blush2.gif fonas per daug margas ir labai blaško dėmesį, sukadruota gerai, kadras pats labai įdomus, suintriguoja, man atrodo, kaip, kad kokio krabo koja čia būtu  biggrin.gif Bet sumoj labai fainiai smile.gif

o čia visai nesitaikyta nei į meniškumą, nei į kitką, apart į makro kaip bandymą.

Įdomu kas pratęs šitą temutę, kai baigsis 50 psl., o del užduočių gal visai neblogai sugalvojai
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 05, 10:58)
*o čia visai nesitaikyta nei į meniškumą, nei į kitką, apart į makro  kaip bandymą.

**Įdomu kas pratęs šitą temutę, kai baigsis 50 psl., o del užduočių gal visai neblogai sugalvojai

*na aš ir tik išdėsčiau savo mintis blush2.gif Vis kažkaip nedrįstu, nes bijau, kad žmogus neįsižeistu, nes pati nesu tiek išmanti, bet bandau, ir analizuoti foto, ne tik dėti blush2.gif jei šnekėt tik apie macro tai manau puikiai gavos smile.gif

**Jei moki, gali ir tu, galėčiau aš, bet nesu bandžiusi, bet visad būna pirmas kartas biggrin.gif O kas dėl užduočių, gal yra kokių pasiūlymų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 05, 12:06)
*na aš ir tik išdėsčiau savo mintis  blush2.gif Vis kažkaip nedrįstu, nes bijau, kad žmogus neįsižeistu, nes pati nesu tiek išmanti, bet bandau, ir analizuoti foto, ne tik dėti  blush2.gif  jei šnekėt tik apie macro tai manau puikiai gavos smile.gif

**Jei moki, gali ir tu, galėčiau aš, bet nesu bandžiusi, bet visad būna pirmas kartas  biggrin.gif O kas dėl užduočių, gal yra kokių pasiūlymų  rolleyes.gif

Viskas OK
Nemoku aš temos pratęsti. Gal moderatorius padės tuo klausimu
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 05, 11:17)
Viskas OK
Nemoku aš temos pratęsti. Gal moderatorius padės tuo klausimu

Na ateis laikas ir sukursim, nemanau, kad tai sunku bus. Tik moderatorės reiks paprašyti, kad iškeltų į viršų, prie pagrindinių temų
Atsakyti
Besisukanti gražuolė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Cia galetu buti is ciklo "Erotika" biggrin.gif
Kazko truksta toj nuotraukoj. Gal per dideli kontrastai tarp ziedlapiu ir fono spalvu.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 01 05, 12:53)
Cia galetu buti is ciklo "Erotika" biggrin.gif
Kazko truksta toj nuotraukoj. Gal per dideli kontrastai tarp ziedlapiu ir fono spalvu.

gerai nuskambėjo "Erotika" biggrin.gif

O tai sakai, kad neišplaukusio fono reikėtu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 05 sausio 2011 - 13:00
Na nezinau techniskai kokio..Bet jei paziuret emociniu aspektu...Besiskleidziantis svelnus ziedelis ir toks juodas juodas fonas, gasdinantis, tarytum sakytu - stai kas taves, gimstancio laukia,pasaulio juodulys smile.gif
Atsakyti
antras variantas smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2011 01 05, 13:27)
Na nezinau techniskai kokio..Bet jei paziuret emociniu aspektu...Besiskleidziantis svelnus ziedelis ir toks juodas juodas fonas, gasdinantis, tarytum sakytu - stai kas taves, gimstancio laukia,pasaulio juodulys smile.gif

gerai čia parašyta biggrin.gif na žiema lauke, nėra namuos taip šviesu biggrin.gif
Atsakyti
Bent man antras variantas geresnis smile.gif Lyg gelyte sakytu:nebijau as to juodo fono smile.gif
Atsakyti