Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 10 09, 09:25)
Mano namie fotkintos geles-pirmas blynas su juodu fonu  doh.gif  biggrin.gif

Pirmas blynas visai neblogas thumbup.gif bet, jei nieko prieš, truputį pakritikuosiu mirksiukas.gif
Pirmoje ir antroje fokusas ne vietoje. Norėtųsi, kad būtų fokusuotas viduriukas žiedelio ir antroje galėtų būti žiedelis centre ryškesnis, o dešinėje išplaukęs.
Trečioje kaip ir viskas OK, bet truputėlį peršviestas. Ir dar, kai fotografuoji žiedą, tai arba turėtų būti visi lapukai pilni arba fotografuoji dalį žiedo, o dabar tokie nukapoti kraštukai gaunasi. 4u.gif
Fainos žuvytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 09, 09:06)
...bet pabandysiu prie ko nors prisikabinti  mirksiukas.gif
Pirma nekabina. Gal per daug visko.  Ir kažkaip plokščia - viskas vienoje plokštumoje. Gylio norėtųsi.
Antra man labai labai  wub.gif
Trečia faina, bet trūksta fokuso į voratinklį
Ketvirta  schmoll.gif  Gal kirpti apačią, kad stogo nesimatytų, tik žiedai danguje. Ir dar ryškumo trūksta.

Labai faina, kad nepatingėjai patarti doh.gif Aš tikrai nežinau, kaip man tą gylį išgauti? Susicentrinau į serbentų sėkliukes uogos viduje... ax.gif Galiu sakyt, kad pats krūmas buvo tankus ax.gif visą foną užstojo fool.gif tongue.gif Žodžiu, man tai tikrai problema schmoll.gif
Fokusuot irgi reikštų greitą pasirinkimą svarbiausiojo schmoll.gif Kažkaip vis skubiniesi žmogus perdaug, kad tik greičiau spustelėti mygtuką blush2.gif
Na o dėl tos obels, tai mano sumanymas lyg buvo palyginti buvusios "numirėlės" atgautą gyvybingumą,t.y. apskritai gyvybės pranašumą su daiktais (negyvas namo stogas...). Todėl obelis tiesiog išsikėlusi į dangų, palikusi kažkur apačioje (žemėje) laikinus daiktus... O kad neryšku schmoll.gif ,gal nespalvinga schmoll.gif , tai jau kad vakaras, kad obels gyvenimas jau kadais slenka vakarop... Žodžiu, man ta paskutinė nuotraukytė kėlė būtent tokias jausmines natas... blush2.gif
Ir dar noriu paklausti doh.gif Ar gėlių žiedus, net jei tai lauko gėlės, reikia fotografuoti tik vienalyčiame fone (juodam, baltam, spalvotam)?
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 10 09, 15:18)

Ir dar noriu paklausti doh.gif Ar gėlių žiedus, net jei tai lauko gėlės, reikia fotografuoti tik vienalyčiame fone (juodam, baltam, spalvotam)?

Fainai tu čia apie tą obelį thumbup.gif
Gėlių žiedams lauke tikrai nereikia vienalyčio fono - o ir kur jį gausi? Tai juk gamta. Jei tinkamai sufokusuoji į žiedą, tai fonas gaunasi paplaukęs, kaip pas tave su uogomis ir viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 09, 16:13)
Jei tinkamai sufokusuoji į žiedą, tai fonas gaunasi paplaukęs, kaip pas tave su uogomis ir viskas OK.

user posted image
Atsakyti
Šių dienų grobis smile.gif

user posted image user posted image

user posted image

user posted image

MONAMI, pas tave man truputį liejasi viskas - ryškumo ir fokuso trūksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 20 spalio 2009 - 22:39
Gaure, suzavejai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 21, 08:46)
Gaure, suzavejai  bigsmile.gif

notworthy.gif
Atsakyti
Gaure, nu FANTASTIKA!!!! thumbup.gif Dėkingas spalvom rudenėlis... Ir tas vandens veidrodis... yahoo.gif Bandžiau tėviškės vandenis ir panašiai pagauti, bet pritrūko ryškumo atrodo... blush2.gif Atidaryk menišką fotogaleriją.
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 10 22, 11:37)
Gaure, nu FANTASTIKA!!!! thumbup.gif Dėkingas spalvom rudenėlis... Ir tas vandens veidrodis... yahoo.gif Bandžiau tėviškės vandenis ir panašiai pagauti, bet pritrūko ryškumo atrodo... blush2.gif Atidaryk menišką fotogaleriją.

Ačiū, Fonda blush2.gif Čia dar daug prie ko prisikabinti galima. Tik pradedu mokytis.
Truputėlis domėjimosi fotografija, truputėli geresnis fotoaparatas ir svarbiausia - didelis noras.
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 20, 23:12)
Šių dienų grobis smile.gif

MONAMI, pas tave man truputį liejasi viskas - ryškumo ir fokuso trūksta  4u.gif

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

4u.gif radau fotiko knygutę,ant dienų bandysiu kažką pasiskaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 10 22, 18:52)
bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif  radau fotiko knygutę,ant dienų bandysiu kažką pasiskaityti  ax.gif

Faina, fotiko knygutę reikia perskaityti būtinai.
Atsakyti
Kadangi ši temutė labai tyli, tai, jei nieko prieš, įmesiu kartais po kokią nuotraukytę 4u.gif Beje, pasikeičiau nick'ą. Buvau Gaurė ax.gif

user posted image
Atsakyti