Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(nila_ks @ 2011 01 02, 22:54)
Paslaptinga foto  smile.gif Prašom dažniau užsukti mirksiukas.gif  4u.gif

Tik nukirpčiau dešinę pusę, nes blaško dėmesį  rolleyes.gif čia tik mano pastebėjimas  blush2.gif

nuotrauka nėra paslaptinga, tik ji makro. o tą šakelę palikau specialiai ,nes be jos pumpuras kabo ore
čia apkarpytas JB variantas
user posted image

Tarp kitko fotografavau tokią pačia orchidėją kaip pačios.Tik ką besiskleidžiantį pumpurą, kuris dar geltonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 02 sausio 2011 - 22:08
dar vienas variantas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 02, 22:06)
nuotrauka nėra paslaptinga, tik ji makro. o tą  šakelę palikau specialiai ,nes be jos  pumpuras kabo ore
čia apkarpytas JB variantas

Tarp kitko fotografavau tokią pačia orchidėją kaip pačios.Tik ką besiskleidžiantį pumpurą, kuris  dar geltonas

aš suprantau, kad makro, tik įvardijau kuom ši foto man asocijuojas smile.gif

spalvota geriau nei JB, bet JB pateikimas geresnis (čia tik mano nuomonė, žinoma jūs geriau savo kadrus jaučiat blush2.gif )

QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 02, 22:24)
dar vienas variantas

šis variantas labai geras, labai gerai perteiktas gėlės liežuvėlis.

Būtu įdomu sužinoti, kokį objektyvą naudojate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 02, 23:52)

Būtu įdomu sužinoti, kokį objektyvą naudojate  smile.gif

objektyvas kitinis 18-55 f.3.5 +makro ziedas. fotografuota prie dirbtines šviesos be blykstės. Iso 400 M rezimu
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 02, 22:57)
objektyvas kitinis 18-55 f.3.5 +makro ziedas. fotografuota prie dirbtines šviesos be blykstės. Iso 400 M rezimu

o stovą? nes sunku išlaikyti, kad nebūtu sulieta foto, ar čia auto rėžimas buvo naudotas?

ir kodėl ISO tokį didelį pasirinkot, šiukšlių tik daugiau, aš prie tokio apšvietimo renkuosi 200, nežinau gal klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 01 03, 00:02)
o stovą? nes sunku išlaikyti, kad nebūtu sulieta foto, ar čia auto rėžimas buvo naudotas?

ir kodėl ISO tokį didelį pasirinkot, šiukšlių tik daugiau, aš prie tokio apšvietimo renkuosi 200, nežinau gal klystu  g.gif

na ir stovas be abejo,rėžimas manual
Bet kokiu atveju su makro ziedais prarandamas apšvietimas. Manau,kad gamtoje bus geriau. Lauksiu pavasario
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 02 sausio 2011 - 23:24
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 02, 22:24)
dar vienas variantas

Kaip macro fotografijoms trūksta aštrumo, bet kai perskaičiau, kokiu objektyvu fotografuoji - sveikinu, puikūs kadrai 4u.gif
Vakar taip pat truputį macrinau smile.gif

user posted image
Atsakyti
ačiū rarity
Man tavo makro patiko. Ir bendrai patinka makro.
Nusipirkau kenko žiedus, tai dabar mokausi su jais fotografuoti. Žiūrėsiu ar ateityje tenkins su jais kokybė, jei ne- galvosiu apie makro objektyvą.
Atsakyti
rarity, visai neblogai smile.gif reiks ir man šiandien ką nors pamacrinti biggrin.gif

O pas pačią koks objektyvas? vis galvoju apie kitą, tik dar neapsisprendusi esu, kokį imti g.gif nes atsibodo tas tamsumas, noriu šviesaus, aštraus rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, o "muilinei" negalima tu ziedu taikyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 01 03, 11:27)
ačiū rarity
Man tavo makro patiko. Ir bendrai patinka makro.
Nusipirkau kenko žiedus, tai dabar mokausi su jais fotografuoti. Žiūrėsiu ar ateityje tenkins su jais kokybė, jei ne- galvosiu apie  makro objektyvą.

Man taip pat macro patinka smile.gif Turiu macro objektyvą Canon 100 mm f 2,8, bet matau, kad jau mažai man tų 100 mm. Reikia dar kažko.
nila_ks, žiūrint kokiam tikslui nori. Jei portretams, tai siūlyčiau 50 mm 1,8 (jei biudžetas neriboja f 1,4), jei macro, tai macro smile.gif Zoominiai, jei šviesūs, tai gan nepigūs. Puikus variantas 24-70 f 2,8 (tiek Canono, tiek Nikono), bet kainytė kandžiojasi.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 01 03, 12:31)
Mergaites, o "muilinei" negalima tu ziedu taikyti? smile.gif

na nežinau. Nebent muilinė su keičiamu objektyvu, nes kitaip neuždėsit žiedų ir žiedai turi būti tinkami tam aparatui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 03 sausio 2011 - 11:35