Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

Čia mano "troškinys"... gal pasvilęs, gal pakepęs... Su profais neprilenktyniausi tongue.gif Tiesiog pažaidžiau su šešėliu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 02, 08:56)
Čia mano "troškinys"... gal pasvilęs, gal pakepęs... Su profais neprilenktyniausi tongue.gif Tiesiog pažaidžiau su šešėliu smile.gif

Man patiko. Įdomi foto, sustojo žvilgsnis, kad paanalizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aisku as ir jokia neprofė bet tas baltas fonas ir dabar dar laseliai wub.gif , mane užbūrė.....
Atsakyti
Ačiū, bet kitam forume gavau pastabų į kurias kitą kartą atsižvelgsiu
pries atsizvelgdama i pastabas ,paziurek darbus davusio pastabas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 11 02, 19:17)
pries atsizvelgdama i pastabas ,paziurek darbus davusio pastabas smile.gif

Supratau. Būtinai pažiūrėsiu biggrin.gif
Atsakyti
iš archyvo
user posted image
Atsakyti
Idejau tos pacios geles, vienadienes tris nuotraukas.
Pirmoji daryta su mano muiline. Ziedlapiu raudona spalva lyg "blynas". Tai nezinau
ar galiu kaip nors kitaip fotografuoti, kad matytusi kas tuose ziedeliuose yra.
Kitos dvi darytos su skaitmeniniu. Bet ne ta pacia diena kaip su muiline.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tyla kaip kapuose šitam skyrelyje g.gif
Iš archyvo, kai fotografavomo taisyklės man dar nebuvo žinomos
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tokios malonios, pastelines spalvos smile.gif O kaip dabar fotografuotim tuos pacius augalus, Liutpede, kai jau zinai taisykles ?
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2010 11 13, 16:06)
Tokios malonios, pastelines spalvos smile.gif O kaip dabar fotografuotim tuos pacius augalus, Liutpede, kai jau zinai taisykles ?

Pirma ką daryčiau, tai patraukčiau nereikalingus objektus. Antra ieškočiau kažkokio apšvietimo gražaus ar įdomaus. Na sunku man ką pasakyti, nes pati tik mokausi
Atsakyti
Na, ir aš pajudinsiu temelę blush2.gif

Amarilis
user posted image
Atsakyti
taigi. Panašu, kad ši tema mirus. g.gif
Žinovai nekomentuoja. Gal per prastos mūsų nuotraukos, gal įsižeidę ( tik nesuprantu už ką), o gal nenori burnos aušinti tą patį apie tą patį.
Vis paskaitau pagyvėjusį Fotografijos pradžiamokslių forumą. Ten visai kita atmosfera. Pataria, paaiškina kaip teisingai padaryti, kaip išvengti klaidų.
Egi nors tu atsiliepk. Suteik mums garbę smile.gif, nes mes dar tik mokomės ir kažkaip nesinori, apart gražu ar ne, komentuoti kitų nuotraukų

Atsakyti