Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(nila_ks @ 2010 10 27, 15:43)
ir čia giries  thumb_yello.gif

visur po biski lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 10 27, 15:40)

Man antroji geriausia. Nenuvertinu kitu, bet tokį oncidiumą mėginau įvairiasiais būdais fotografuoti, bet nesigavo kas nors tinkamo. Tavo variantas patiko.
Ar kitos fotografuotos su blicu?
pridedu vieną variantą iš rudeninių foto
user posted image
Atsakyti
Ar kitos fotografuotos su blicu?

dabar gerai nepamenu ,bet lygtais visos su blicu darytos blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
noriu jusu patarimo, kaip fotografuoti raudonos spalvos geles.
Niekaip nesigauna man. Rezultate - tik raudonas "blynas", o pacios geles grozio nesimato. Tiesa, pas mane tik muiline sad.gif. Bet gal nemoku tinkamai parinkt apsvietimo, ar kas ten dar negerai buna....
Atsakyti
Laba ax.gif

nesu profesionale, tik prijaucinti megeja blush2.gif ir kiek pastebejau fotografuodama tai pacios graziausios foto gaunasi naturalioje sviesoje ( bent jau man)

cia mano kelios foto:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mader: 28 spalio 2010 - 21:58
Sveiki,gal kas galėtumete pasakyti kaip įkelti nuotraukas į norimą puslapį.Aš susikūriau int.foto albumą,bet negaliu jų įkelti ką daryti,kiek skaitau atrodo turėtų gautis, pradedu kelti doh.gif ir jaučiuosi visiška višta,nesigauna nors tu ką.Gal kas padėtų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 10 29, 14:20)
Sveiki,gal kas galėtumete pasakyti kaip įkelti nuotraukas į norimą puslapį.Aš susikūriau int.foto albumą,bet negaliu jų įkelti ką daryti,kiek skaitau atrodo turėtų gautis, pradedu kelti doh.gif ir jaučiuosi visiška višta,nesigauna nors tu ką.Gal kas padėtų. blush2.gif

Jūs norite savo parašą apačioje įdėti, kuriame nurodytas jūsų blog'as (albumas)?
Papildyta:
QUOTE(Mader @ 2010 10 28, 22:49)

Man ši labai patiko 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Nuostabu, kokios gamtoje idealios formos ir kokie idemus fotografai, kurie tai "pagauna", dekui smile.gif
Atsakyti
o man si smile.gif
user posted image
o cia is serijos mano akvariumas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 10 29, 22:36)

Žiūrėdama EGIO fotkes dažniausiai jaučiuosi kaip dangaus vartus atidariusi....wub.gif Matyt ne taip jau blogai ten.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 10 29, 23:36)

Tavo akvariumas tiesiog nuostabus. Ir iš kur ten tiek augalų ir gyvių?
Atsakyti