Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 04, 20:55)
Užtektų susirasti pusiau automatinį ir pakaitalioti.

aciuks.gif už patarimą.
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2009 10 04, 17:51)
as tai pridarau daug kadru,atsirenku koki viena vos ne is simto  g.gif

Normalu. Net patyre fotografai daro daug daug daug kadru, kad vienas butu geras.
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 05, 12:51)
Normalu. Net patyre fotografai daro daug daug daug kadru, kad vienas butu geras.

Taip, tai tikrai normalu. Kaip pavyzdį galiu parodyti vieną nuotrauką - kokios valandos sėdėjimo ant uolos rezultatas. Ir aišku kadrų buvo padaryta ne viena dešimtis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 05, 23:02)
Taip, tai tikrai normalu. Kaip pavyzdį galiu parodyti vieną nuotrauką - kokios valandos sėdėjimo ant uolos rezultatas. Ir aišku kadrų buvo padaryta ne viena dešimtis  4u.gif

user posted image

ooo taip, as irgi Graikijoje ant uolu sedejau ir laukiau grazesniu bangu kadrui smile.gif Su gelemis paprasciau - jos bent jau nejuda (jeigu namie fotkini) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 04, 18:04)
Neseniai bandžiau nufotografuoti Vandos žiedelį, bet vietoj violetinės spalvos gavosi mėlyna. Kodėl čia taip nevykusiai gavosi, juk naudojau makro režimą? Fotoaparatas Praktica luxmedia 7303;  7,1 megapikselių. Ką darau ne taip?

Manau, kad taip galėjo gautis dėl to, kad gėlė mėlyna, bet su violetiniu atspalviu (ne grynai violetinė) g.gif gal reiktų nustatyt režimą, kurio pavadinimo nežinau, ten visokie debesėliai, saulė .. šiek tiek šiltesni atspalviai turėtų gautis, manau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kroja @ 2009 10 06, 17:10)
Manau, kad taip galėjo gautis dėl to, kad gėlė mėlyna, bet su violetiniu atspalviu (ne grynai violetinė)  g.gif  gal reiktų nustatyt režimą, kurio pavadinimo nežinau, ten visokie debesėliai, saulė .. šiek tiek šiltesni atspalviai turėtų gautis, manau  unsure.gif

Tai ir vadinasi WB (baltos spalvos balansas) 4u.gif
Atsakyti
4u.gif turiu ir aš kelias vykusias,o gal ir nelabai ax.gif foto,bet tik kelias doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 07 spalio 2009 - 15:32
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 10 07, 16:30)
4u.gif turiu ir aš kelias vykusias,o gal ir nelabai  ax.gif  foto,bet tik kelias  doh.gif

Patinka man tokie žolynėjimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 08, 16:23)
Patinka man tokie žolynėjimai  thumbup.gif

Taigi labai gražios profių nuotraukytės, Gaurės, Monami doh.gif Tai labai gera "medžiaga" mums, besimokantiems doh.gif Bet gali būti ir toks mokymosi būdas, kai rodom savo nuotraukytes, o ekspertai pasako, kokie trūkumai, klaidos, kaip reikėjo fotografuoti, kompozicija, spalvos ir kt. Tikriausiai augalų nuotraukose svarbu yra pažintinė funkcija schmoll.gif Na, kokią informaciją, žinią apie augalėlį nori perduoti...pasauliui schmoll.gif tongue.gif
Tikiuosi ekspertizės... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 08 spalio 2009 - 23:42
QUOTE(Fonda @ 2009 10 09, 00:39)
Taigi labai gražios profių nuotraukytės Monami doh.gif Tai labai gera "medžiaga" mums, besimokantiems doh.gif

doh.gif ojergau malonu,kad profe pavadinai,bet man toli iki jų biggrin.gif visos foto darytos dieną ir su makro arba S makro režimu,o šiaip jei reikia iš toliau ir gražių tai ir nemoku,o jei dar kambaryje reikia tai visai nesigauna schmoll.gif
o fotikas mano toks sako galima ir su tokiais daug ką padaryti,bet kad kas parodytų ir papasakotų kaip,o kai reikia skaityti knygutę nesigauna man blush2.gif

tavo pačios foto gražios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 10 09, 00:39)
Taigi labai gražios profių nuotraukytės, Gaurės, Monami doh.gif Tai labai gera "medžiaga" mums, besimokantiems doh.gif Bet gali būti ir toks mokymosi būdas, kai rodom savo nuotraukytes, o ekspertai pasako, kokie trūkumai, klaidos, kaip reikėjo fotografuoti, kompozicija, spalvos ir kt. Tikriausiai augalų nuotraukose svarbu yra pažintinė funkcija schmoll.gif Na, kokią informaciją, žinią apie augalėlį nori perduoti...pasauliui schmoll.gif  tongue.gif
Tikiuosi ekspertizės... doh.gif

Ačiū Fonda už tokį įvertinimą, bet aš irgi tik pradžiamokslė blush2.gif Sunku man vertinti kitų nuotraukas - nelabai matau trūkumus ax.gif bet pabandysiu prie ko nors prisikabinti mirksiukas.gif
Pirma nekabina. Gal per daug visko. Ir kažkaip plokščia - viskas vienoje plokštumoje. Gylio norėtųsi.
Antra man labai labai wub.gif
Trečia faina, bet trūksta fokuso į voratinklį
Ketvirta schmoll.gif Gal kirpti apačią, kad stogo nesimatytų, tik žiedai danguje. Ir dar ryškumo trūksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 09 spalio 2009 - 08:10
Man irgi Fondos foto patiko,vorantinki buciau fotografavus is arciau,kad jo grozis matytusi,o medis kaip ir rase Gaure tamsoka ir tas stogas..O siaip-grazuuu 4u.gif
Mano namie fotkintos geles-pirmas blynas su juodu fonu doh.gif biggrin.gif
user posted imageuser posted image
sita gavosi labai jau apsviesta... user posted image
Va dar tokia turiu biggrin.gif user posted image
Atsakyti