Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

Laba diena 4u.gif

na ir tema atgijo, šaunu smile.gif

QUOTE(Crassula @ 2010 10 05, 13:31)
Mačiau toki žmogu , kuris vabalus fotkijo- ejo vienas į kalnus, net ėdalo nesinešė, su blico prožektoriumi po pieva braidžiojo. Jis tam net LAIKO turėjo. O aš iš paskos vaikų  ėjau, kupra tisiau, ir dar rankos drebėjo, ir kojos... Ar dar dusdamas gali suspėti paskui drugelį ?
O apie įranga iš vis tyliu.

ne įrangoj esmėj, o kiek įspūdžių ir patirties pasisemi iš tokios ekspedicijos, nekiekvienas gali. O tokiems žmonėms pagarba atiduodu.

Va mano pastebėjimai, kai tu fotografuoji ir žinai kokia situacija ir sudėtingumas fotografijos, o tai kai tau rėžia, kad ne tuo kampu pagauta, tai man kaip spjūvis į veidą blush2.gif Na sutinku, kad tobulėjimui ribų nėra, bet kartais tokie komentarai "užmuša"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 05 spalio 2010 - 12:58
QUOTE(Edexa @ 2010 10 05, 12:27)
Jei būtų nesunku, paprašyčiau mūsų mėgėjiškų profų parodyti, kaip turi atrodyti gražiai nufotkintas kaktusas...  4u.gif

aš tai kaktusų nefotkinu. :]] O ir šiaip vargu ar yra kaktuso foto etalonas. Žiūrėt, kaip padaryt leidžiantį jam matytis foną, normalų apšvietimą ir pan. Beje tema kažkaip nuo to ir pradėta, pradžioje dar yra realių patarimų.
Ir šiaip šiam skyreliui fotkindama kažkaip "itin gražiai" fotkint nesistengiu. Rodydama augalą tenoriu, kad žmogus susidarytų kuo aiškesnį jo vaizdą, o ne žavėtųsi foto. Vienas dalykas kai tenori "Floros" skyrely parodyt it kitas, kai daryt menus ir ant sienos kabint.
Tiesiog... nieko mandro, bet aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 spalio 2010 - 12:54
aš neseniai bandžiau nufotografuot sukulentą

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 05, 13:43)
o tai kai tau rėžia, kad ne tuo kampu pagauta, tai man kaip spjūvis į veidą  blush2.gif

Gal be reikalo... Suprantu, kai fotkini kokį žiogą, kuris tuoj gali nustriksėt, tai tobulas "kampas" kartais neįmanomas, bet kai riogsančiam akmeniui ar kokiam kelmui neatrandi gero kadro, tai jau galima ir priimti kritiką... smile.gif

Jei ne paslaptis, tai kokiam ufonautui ten bambą nufotkinai?.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 05, 14:11)
Gal be reikalo... Suprantu, kai fotkini kokį žiogą, kuris tuoj gali nustriksėt, tai tobulas "kampas" kartais neįmanomas, bet kai riogsančiam akmeniui ar kokiam kelmui neatrandi gero kadro, tai jau galima ir priimti kritiką... smile.gif

Jei ne paslaptis, tai kokiam ufonautui ten bambą nufotkinai?.. cool.gif

Gal ne taip išsireiškiau, bet ir turėjau omeny, kad nestabilius objektus tongue.gif tas pats žiogas, paukštis, banga ir begale kitų dalykų. Kritika yra gerai, jei ji tikslinga smile.gif

miegamojo lempą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 05, 13:56)
aš neseniai bandžiau nufotografuot sukulentą

obas koks įdomus bigsmile.gif , tokio nepažįstu net
Atsakyti
smile.gif+2010 10 05, 14:17-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 05, 14:17)
obas koks įdomus  bigsmile.gif , tokio nepažįstu net

aš ir pirmą kartą pamačiau parodoj, tai ir nusipirkau blush2.gif dar net gražesnių būna smile.gif
Atsakyti
o tų penkių draugų klausei, ar greitis 90 km/val nėra per mažas (tik svarbu klausti tokių, kurie teisių neturi)

Labai keistas požiūris sakyčiau.
Sėkmės fotografuojant 

Rarity,be reikalo isizeidei,izeist tikrai nenorejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egis11: 05 spalio 2010 - 14:39
QUOTE(egis11 @ 2010 10 05, 15:15)
Rarity,be reikalo isizeidiai,izeist tikrai nenorejau mirksiukas.gif

Aaaaa, tai va kodėl jokių taisyklių nesilaikai....teisių neturi, o greitį viršiji....

Baikit šposus, chebra, gerai, kad yra kritika, bent jau tema naudingai veikia smile.gif Nuo per saldžių nepelnytų pagyrų kartais koktu darosi... Čia aš apie tokius kaip aš... tongue.gif

Atsakyti
kaktusu neturiu ,bet orchideja is parodos galiu parodyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egis11: 05 spalio 2010 - 14:59
QUOTE(egis11 @ 2010 10 05, 15:49)
kaktusu neturiu ,bet orchideja is parodos galiu parodyti smile.gif

foto sumažink, per didelė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 05, 16:51)
foto sumažink, per didelė  mirksiukas.gif

cia pas tave tik didele pas mane normali tongue.gif mirksiukas.gif