QUOTE(Edexa @ 2010 10 05, 12:41)
o tai kur ufonautą sutikt, kad "vežtų"?
Čia mes mokomės, gaunam patarimus
Savo kaktusus irgi fotkinam, rodom, nors kažin ar į juos žiūrint valerijono reiktų...
Va, kai žiuriu į kaktusą- tai matau kaktusą. Tuomet ji matau, kai nuotrauka tvarkinga. Man įdomu, koks augalas. Manau, kai žmogus apie augalus raukia, tai jis ir randa objektų ir fotografavimui,ir žiūrėjimui. Bet ne visus sužavėsi kaktusu fotografijomis.
Del marsiečių radimo... pasirodo, įmanoma. Tame ir yra profo fotografo duona- rasti marsieti. Arba iš objekto - padaryti marsietį.
Dėl mokymosi- tai vat, pasakai kad neveža- ar dėl to žmogus nustoja mokytis?
Gal geriau , klausti, kodėl neveža. Ir reikia pačiam sau į tai atsakyti. Deja....
Papildyta:
QUOTE(egis11 @ 2010 10 04, 18:31)
kad tavo nuotraukos,kaip pradedancios, man asmeniskai tikrai geros ,kad kritikuot reik paciam kazka ismanyt,o siuo atveju as galiu tik pasakyti, ar man patiko ar ne,as esu megejas ir nesilaikau jokiu taisykliu,tuo labiau nelandzioju po forumus, kur nemokantys(dauguma) mokina fotografuoti
kekvienas supranta savaip,tas taisykles,matai,kai tu laikais taisykliu, tai galutinis rezultatas,nekoks gaunasi,tai gal geriau, be taisykliu,
nes kartais is didelio rasto, galima iseiti is krasto :)tavo taisyta ir Edexos orginalia nuotrauka, ta su vabaliukais,rodziau kokiems penkiems draugams, is ju nei vienas nefotografuoja,bet visi vienbalsiai isrinko ,kaip geresne, Edexos nuotrauka,tai tada,pasakyk kuriems galams man ar dar kazkam reikia laikytis, kazkokiu taisykliu???kurias tu bandai ipirst
Profai nuo profanų skiriasi tuo, kad taisyklės jų nebevaržo. O vat kitiems tai tikrai taisyklių nereik.