Edexa
man tavo nuotraukos visos įdomios. Labai patiko pirma ir antra. Gražu ir viskas, o ant kiek jos teisingai sukompanuotos, ant kiek jos meniškos gal geriau pakomentuos rarity
QUOTE(Edexa @ 2010 09 19, 17:38)
Bet kurio iš jūsų pastaba, kritika ar pagyra man bus tik į naudą.....
Nuotraukos ir tiek Gražios, bet nekabinančios. Nežinau kokia technika fotografuoji - ar turi galimybę keisti diafragmą. Nuotraukose ryšku viskas ir neaišku, ką norėjai akcentuoti. Žvilgsnis klaidžioja.
Labai faina blakių porelė, bet norėtųsi, kad tik jos ir būtų ryškios. Grybuose fokusas kažkur pabėgęs - ryšku viskas ir kartu neryšku niekas.
Dėl fotmato - standartinis nuotraukų formatas yra 3x2 arba 2x3. Kitokį formatą naudoti patartina tik tada, kai žinai dėl ko jį naudoji
Tokios pastabos. Tik labai prašau neįsižeisti ir nesupykti - viską sakau vedina kuo geriausių ketinimų. labai noriu, kad nuotraukos šiame forume, taip pat mūsų albumuose būtų kuo gražesnės
Truputį pakoregavau vieną foto. Aišku, geriausia, kad panašus efektas būtų išgautas fotografavimo metu. Padarius su PS neatrodo labai natūraliai
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 20, 11:02)
Edexa
man tavo nuotraukos visos įdomios. Labai patiko pirma ir antra. Gražu ir viskas, o ant kiek jos teisingai sukompanuotos, ant kiek jos meniškos gal geriau pakomentuos rarity
Ačiū už pasitikėjimą
Kad netuščiažodžiaučiau, įdedu ir aš keletą šios dienos foto
QUOTE(rarity @ 2010 10 02, 13:30)
Nuotraukos ir tiek Gražios, bet nekabinančios. Nežinau kokia technika fotografuoji - ar turi galimybę keisti diafragmą. Nuotraukose ryšku viskas ir neaišku, ką norėjai akcentuoti. Žvilgsnis klaidžioja.
Labai faina blakių porelė, bet norėtųsi, kad tik jos ir būtų ryškios.
Tokios pastabos. Tik labai prašau neįsižeisti ir nesupykti - viską sakau vedina kuo geriausių ketinimų. labai noriu, kad nuotraukos šiame forume, taip pat mūsų albumuose būtų kuo gražesnės
Truputį pakoregavau vieną foto. Aišku, geriausia, kad panašus efektas būtų išgautas fotografavimo metu.
Labai faina blakių porelė, bet norėtųsi, kad tik jos ir būtų ryškios.
Truputį pakoregavau vieną foto. Aišku, geriausia, kad panašus efektas būtų išgautas fotografavimo metu.
Ačiū liuks pastabėlės, tik sakyčiau laaaaaabai jau kuklios....
Tose nuotraukose ir man kažkaip "visko pilna", nesuprantu kaip pamažinti tą bardaką.... Mėgėjiškas mano fotikas, kažkokių pribambasų lyg yra, tik ne visas jo funkcijas žinau, reiks pasitreniruot Jei gali, įmesk nuorodą kur profai patirtim dalijasi...bent jau žodyną išmoksiu, kur tą pabėgusį fokusą gaudyt...
Labai fainai tas mano blakes pakoregavai Tik gal kitu rakursu reikėjo man jas "pagaut", bent jau foną būtų lengviau koreguot. Turėjau mintį taisyt broką....nežinau ar būtų man gavęsi.
Matau tavo nuotraukose į ką reiktų dėmesį atkreipt, kad neblaškytų. Suprantu esmę, bet, blin, turbūt dar nemokėsiu to išgaut. Gražuolė medetka ir pienė Reiks man tą savo "muilinę" išnagrinėt...
Ačiū
Kad netuščiažodžiaučiau, įdedu ir aš keletą šios dienos foto
antra nuotrauka tai nesusipratimas kazkoks,kaip pati pasakei bordakas ,kaip reta,o taisydama edexos nuotrauka tik sugadinai ja,cia as issakiau tik savo nuomone,gal kiti kitaip galvoja,kaip sako rusai,на вкус и цвет товарищей нет
Fotografijoje yra tam tikros taisyklės, kurių reikėtų laikytis, bent jau pradedant fotografuoti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 02, 13:42)
Ačiū liuks pastabėlės, tik sakyčiau laaaaaabai jau kuklios....
Informacijos galima ieškoti www.efoto.lt , taip pat čia http://www.supermama...?...645549&st=0 galima kartu pasimokyti.
QUOTE(egis11 @ 2010 10 02, 20:45)
cia as issakiau tik savo nuomone
tai kad nieko tu čia neišsakei.... RARITY pasistengė bent pirštuku man pagrūmot Jau kad kritikuoji, tai prašom mano "bardaką", trenk kuloku ir sakyk kalbą, man tikrai bus garbė... Gal išgirsiu ko neišdrįso rarity pasakyt....
P.S. fotkių išmest man nepasiūlyk, aš dar pirmokė
Ačiū rarity už nuorodą pasirodo buvo galima ir pačiai susiprotėt kur ieškot....
tai kad nieko tu čia neišsakei.... RARITY pasistengė bent pirštuku man pagrūmot Jau kad kritikuoji, tai prašom mano "bardaką", trenk kuloku ir sakyk kalbą, man tikrai bus garbė... Gal išgirsiu ko neišdrįso rarity pasakyt....
kad tavo nuotraukos,kaip pradedancios, man asmeniskai tikrai geros ,kad kritikuot reik paciam kazka ismanyt,o siuo atveju as galiu tik pasakyti, ar man patiko ar ne,as esu megejas ir nesilaikau jokiu taisykliu,tuo labiau nelandzioju po forumus, kur nemokantys(dauguma) mokina fotografuoti
Fotografijoje yra tam tikros taisyklės, kurių reikėtų laikytis, bent jau pradedant fotografuoti
kekvienas supranta savaip,tas taisykles,matai,kai tu laikais taisykliu, tai galutinis rezultatas,nekoks gaunasi,tai gal geriau, be taisykliu, nes kartais is didelio rasto, galima iseiti is krasto :)tavo taisyta ir Edexos orginalia nuotrauka, ta su vabaliukais,rodziau kokiems penkiems draugams, is ju nei vienas nefotografuoja,bet visi vienbalsiai isrinko ,kaip geresne, Edexos nuotrauka,tai tada,pasakyk kuriems galams man ar dar kazkam reikia laikytis, kazkokiu taisykliu???kurias tu bandai ipirst
QUOTE(egis11 @ 2010 10 04, 18:31)
kad tavo nuotraukos,kaip pradedancios, man asmeniskai tikrai geros ,kad kritikuot reik paciam kazka ismanyt,o siuo atveju as galiu tik pasakyti, ar man patiko ar ne,as esu megejas ir nesilaikau jokiu taisykliu,tuo labiau nelandzioju po forumus, kur nemokantys(dauguma) mokina fotografuoti
kekvienas supranta savaip,tas taisykles,matai,kai tu laikais taisykliu, tai galutinis rezultatas,nekoks gaunasi,tai gal geriau, be taisykliu, nes kartais is didelio rasto, galima iseiti is krasto :)tavo taisyta ir Edexos orginalia nuotrauka, ta su vabaliukais,rodziau kokiems penkiems draugams, is ju nei vienas nefotografuoja,bet visi vienbalsiai isrinko ,kaip geresne, Edexos nuotrauka,tai tada,pasakyk kuriems galams man ar dar kazkam reikia laikytis, kazkokiu taisykliu???kurias tu bandai ipirst
QUOTE(egis11 @ 2010 10 04, 16:31)
...,as esu megejas ir nesilaikau jokiu taisykliu,tuo labiau nelandzioju po forumus, kur nemokantys(dauguma) mokina fotografuoti
QUOTE(jediara @ 2010 10 05, 07:44)
o tų penkių draugų klausei, ar greitis 90 km/val nėra per mažas (tik svarbu klausti tokių, kurie teisių neturi)
Labai keistas požiūris sakyčiau.
Sėkmės fotografuojant