Gražios foto, bet man labiau patinka be spalvų koregavimų
QUOTE(jediara @ 2010 08 31, 14:58)
Gražios foto, bet man labiau patinka be spalvų koregavimų
Be spalvų koregavimo
f 5, ISO100, išlaikymas 1/160 s fotografuota M režimu
Na, čia ne augalas, bet irgi gamta
f 2.8 ISO100, išlaikymas 1/160 s. Šiuo atveju neteisingai pasirinkau f. Reikėjo rinktis bent 11, tada voratinklis būtų ryškesnis. Gaila, kad kol apsižiūrėjau, rasos nebeliko - negalėjau pakartoti ir parodyti skirtumo. Na, gal kitą rytą
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 25, 23:56)
Tai ačiū. Mėginsiu ir aš panaudoti kokią redagavimo programėlę, o tai maigau foto aparatą, kol ką nors padoresnio išgaunu
Ir teisingai. Jokia redagavimo programa neišspaus iš kadro nieko gero, jei pats kadras nebus padorus. Galima kiek padėt nuotraukai (pakenkt irgi ) : spalvų, ryškumo ir t.t. prasme, bet jei kadras prastas, jokia programa jo neišgelbės. Pagrindinis darbas visada yra fotoaparatu.
+2010 09 06, 09:46-->
gerai pasakyta
QUOTE(hi @ 2010 09 06, 09:46)
Ir teisingai. Jokia redagavimo programa neišspaus iš kadro nieko gero, jei pats kadras nebus padorus. Galima kiek padėt nuotraukai (pakenkt irgi ) : spalvų, ryškumo ir t.t. prasme, bet jei kadras prastas, jokia programa jo neišgelbės. Pagrindinis darbas visada yra fotoaparatu.
gerai pasakyta
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 05, 20:52)
Įdedu ir aš
Vynuogės prieš saulę
vis tas pats jurginasjis vienas iš fotogenškų
Na, ką aš galiu pasakyti - vynuogės ir jurginas Ir kas iš to?
Gal vynuoges reikėjo prieš saulę fotografuoti, ar dar kažkaip kitaip - nekasdieniškas, lygiai taip pat ir jurginą. Nes jei eitum pro vynuogę (augalą), pro jurginą ir užmestum į juos akį, tai pamatytum būtent tokį vaizdą - jis įprastas, nekeliantis jokių emocijų. Reikėtų pasiruošti fotografavimui - pirmiausia paieškoti panašių objektų vaizdų internete, paskui apeiti augalėlį iš visų pusių, nepamiršti pažiūrėti iš apačios, iš viršaus ir tikrai galima atrasti netikėtų kampų. Sėkmės, tikiuosi greitu aiku sulauksim šedevriukų
Paklausiu ne i tema bet gal atrasysit, tiesa neskaičiau visos temukes, gal jau kur ir rasyta, tai imeskit nuoroda jei galesit, noriu pirkti fotika, mokėčiau apie 1500.00 koks butu geras ir nevisai profesionalams?
Turėjau anksčiau už 400 litu, bet kad jau baigiasi visiškai, nuotraukos puse liejasi....
Ačių
Turėjau anksčiau už 400 litu, bet kad jau baigiasi visiškai, nuotraukos puse liejasi....
Ačių
QUOTE(daivasen @ 2010 09 15, 11:42)
Paklausiu ne i tema bet gal atrasysit, tiesa neskaičiau visos temukes, gal jau kur ir rasyta, tai imeskit nuoroda jei galesit, noriu pirkti fotika, mokėčiau apie 1500.00 koks butu geras ir nevisai profesionalams?
Ačių
Ačių
http://www.fotofabrikas.lt/
http://www.efoto.lt/ čia paskaitinėkit komentaruose apie foto aparatus ir objektyvus.
Patarčiau pirkti be objektyvo, o objektyva pirkti atskirai geresnį , bet čia jau kaip pati nuspresit. Žinoma tas neliečia ne veidrodinius foto aparatus