Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(Edexa @ 2010 08 14, 19:10)
g.gif ....kaip koks penktokas iš pamokų..... tarsi skrudintuve duona būtų užstrigusi...... ar ARIEL milteliai tiks?.....

Pardon, aš čia perteikiau plataus ryškumo jumoro forma su karabeliniais ir homoreliniais pankratono dėsniais, susiedama tai su jaroharo ir viderono mintimis..... rolleyes.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Sorry, kad taip susakiau wink.gif kitą kartą pasistengsiu aiškiau ir išsamiau. Tikiuosi foto autorė suprato, ką norėjau pasakyti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Paskutinė padegusi - matyt saulėje fotografavai. Gal reikėjo rinktis siauresnę ryškumo zoną, kad išplauti foną.

mano akim tai paskutine nei padegus nei ka g.gif noretusi ,kad butu truputi ryskesne ,bet ta galima buvo padaryti su programa ,pašarpinus,nelabai suprantu to pasakymo ryskesne siaurumo zona,cia gi ne macro nuotrauka g.gif
Visos foto centruotos.

gal, galima butu smulkiau apie si pasakyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 08 16, 16:09)
mano akim tai paskutine nei padegus nei ka g.gif noretusi ,kad butu truputi ryskesne ,bet ta galima buvo padaryti su programa ,pašarpinus,nelabai suprantu to pasakymo ryskesne siaurumo zona,cia gi ne macro nuotrauka g.gif

gal, galima butu smulkiau apie si pasakyma g.gif

Siauresnė ryškumo zona naudojama ne tik macro fotografijoje. Ji naudojama, tada, kai norima kažką akcentuoti. Šiuo atveju pvz. česnako žiedui, kuris yra labai gražus, parinkus siauresnę ryškumo zoną, t.y. fotografuoajant su kuo atviresne diafragma, buvo galima išplauti foną, o žiedą palikti ryškų. Tada jis būtų akcentuotas.

Na, o ką norėtum išgirsti apie centravimą nuotraukoje? Patartina, kad pagrindinis objektas nuotraukoje būtų ne centre, o ant trečdalių linijų, o dar geriau ant tų linijų susikirtimo taškų.
Apie kompoziciją labai aiškiai ir paprastai yra parašyta čia http://www.efoto.lt/...kos_kompozicija

Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 08 16, 19:52)
Siauresnė ryškumo zona naudojama ne tik macro fotografijoje. Ji naudojama, tada, kai norima kažką akcentuoti. Šiuo atveju pvz. česnako žiedui, kuris yra labai gražus, parinkus siauresnę ryškumo zoną, t.y. fotografuoajant su kuo atviresne diafragma, buvo galima išplauti foną, o žiedą palikti ryškų. Tada jis būtų akcentuotas.

Na, o ką norėtum išgirsti apie centravimą nuotraukoje? Patartina, kad pagrindinis objektas nuotraukoje būtų ne centre, o ant trečdalių linijų, o dar geriau ant tų linijų susikirtimo taškų.
Apie kompoziciją labai aiškiai ir paprastai yra parašyta čia http://www.efoto.lt/...kos_kompozicija

aciu uz paiskinima smile.gif
Atsakyti
Kardelis baltame fone

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 08 16, 17:09)
mano akim tai paskutine nei padegus nei ka g.gif

Ir mano. Trūkumų aišku yra, bet jau dėl ko ko, tik ne dėl padegimo. Ne viskas kas šviesu yra padegimas, padegimas yra plotai be jokios spalvinės informacijos. Nieko panašaus savo monitoriuje nematau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 rugpjūčio 2010 - 15:19
Truputis žiedų
Žolynai:
user posted image
user posted image
Jurgino foto sesija:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
paskutine baltu fonu man nelabai g.gif trecia ir ketvirta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 08 22, 13:36)
paskutine baltu fonu man nelabai g.gif trecia ir ketvirta  thumbup.gif

Ačiū už pastabas. Laukiu kitų kritikos.

Iš serijos žolynai:
user posted image
Jurginas:
user posted image
O čia kažkieno nulaužtas ir numestas
user posted image
Raudonasis (velvetinis) lazdynas.
user posted image
Spalvos prieš saulę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 22, 20:14)

O čia kažkieno nulaužtas ir numestas

Šitą galima ir kaip sveikinimą siųst. Labai patiko
Atsakyti
Nieks nieko nenori pasakyti g.gif ? Tai kraunu kitas.
Po lietaus:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2010 08 22, 22:46)
Šitą galima ir kaip sveikinimą siųst. Labai patiko

drinks_cheers.gif thumbup.gif
pirma man per sviesi, pati gele gal per maza ,viskas kas uz geles blasko demesi g.gif
Atsakyti