Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

Man asmeniskai graziausiai gavosi paskutine smile.gif Bet dar galbut pameginciau kontrasto daugiau uzdet, kad dar labiau isrysketu pats ziedas, nezinau ar aiskiai issireiskiau. O kas liecia kitas nuotraukas, nu nezinau, kazko truksta g.gif Gal pats fotografavimo kampas netinkamas, visu ziedai yra lyg neparodyti, na netinkamas kampas, kitaip tariant neparodytas ziedu grozis. Tik vienintelej trecioj foto jum tai pavyko thumbup.gif .
Cia tik mano pamislyjimai ax.gif
Saunu, kad bandot 4u.gif
Siandien ir as mokinaus pagaut kadrus blush2.gif
Atsakyti
taigi dėl to fotografavimo kampo . Nelabai išeina ji pasirinkti ( aišku čia nepasiteisinimas) kai žiemos laike dienos tamsios ir vienintelė vieta prie lango. Kontrasto daugiau... Na nežinau. Man atrodo, kad iškraipytų natūralią žiedo spalvą, nes kaip rašiau noriu kuo tikslesnės atitikties. Meniškumo atžvilgiu Jūs visiškai teisi. Man pačiai labiau patinka dvi paskutinės
Ačiū už pastabas
PS čia dar viena kitu kampu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 20 liepos 2010 - 17:31
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 20, 18:19)
taigi dėl to fotografavimo kampo . Nelabai išeina ji pasirinkti ( aišku čia nepasiteisinimas) kai žiemos laike  dienos tamsios ir vienintelė vieta prie lango. Kontrasto daugiau... Na nežinau. Man atrodo, kad iškraipytų natūralią žiedo spalvą, nes kaip rašiau  noriu kuo tikslesnės atitikties.  Meniškumo atžvilgiu Jūs visiškai teisi. Man pačiai labiau patinka dvi paskutinės
Ačiū už pastabas
PS čia dar viena kitu kampu

Na nemanau, kad issikreiptu ziedo spalva, as turejau omeny, kad pats ziedas tada isrysketu, o ne spalva.

Paskutine foto irgi patiko smile.gif

Atsakyti
man asmeniskai, patiko visos,ir is menines puses ir is objekto puses,del kokybes tai duog dieve, visiems tokios thumbup.gif
viena pabandziau paryskinti kuri geriau,net pats nezinau man abi geros thumbup.gif

user posted image
is tikro ,kad taisyti nuotrauka reik objekta gyvai matyti
Atsakyti
[quote=egis11,2010 07 20, 21:27
is tikro ,kad taisyti nuotrauka reik objekta gyvai matyti
[/quote]

paryškinta žiūrisi gerai, bet kaip sakot jau gali neatitikti objekto. Kadangi šitų nuotraukų tikslas kaip ir gėlių katalogui, o ne gėlių reklamai, tai ir stengiuosi išgauti kuo natūralesnes spalvas. Žinoma žiūrėjimo kampą, apšvietimą ir visa kita reikia tobulinti.
Ačiū už pastabas
Atsakyti
sveikos, na mano foto neprilygsta jusu groziams bet ...
http://lh6.ggpht.com...40/IMG_0028.JPG

http://lh4.ggpht.com...4/s640/Picture%

http://lh5.ggpht.com...12/IMG_0039.JPG

http://lh5.ggpht.com...40/IMG_0032.JPG
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 07 28, 19:50)
sveikos, na mano foto neprilygsta jusu groziams bet ...

.... bet ir nereikia nuvertinti saves mirksiukas.gif Saunuole
Atsakyti
Taigi mirksiukas.gif ...

user posted image

user posted image

egi, kur dinges mestelk atgaivai, pora kadru biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu pora foto parodyt, nors ilgai dvejojau, nes tiek man, tiek fotoaparatui nemažai trūksta iki geros fotografijos...
Bet gal kokį patarimą duos kas blogai, ką galima kitaip padaryt...

Taigi - fotoaparatas muilinė (Canon SX 200), fotografė itin neįgudus blush2.gif , fotografuota vakare, tai pašvietimas jau nebuvo superinis, foto originaliios, netaisytos su programom, neapkarpytos...

user posted image

user posted image

ir dar vienas kuklus braškės žiedelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 30 liepos 2010 - 11:42
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 30, 12:31)
Aš irgi noriu pora foto parodyt,

Man asmeniskai patiko pirma foto, o antros apsvietimas nelabai. Kas liecia del patarimu, pati nelabai moku dar tik gilinu zinias blush2.gif , kaip iseina, taip ir fotkinu
Atsakyti
Antros apšvietimas ir man nepatinka, bet man vis tiek ji kažkuo patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 30, 12:43)
Antros apšvietimas ir man nepatinka, bet man vis tiek ji kažkuo patinka  biggrin.gif

Man visi ziedai yra grazus, negraziu geliu nera biggrin.gif
Atsakyti