Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

Džiugu kad nepeikiat ax.gif ax.gif Bet galėtumėt pasakyt ir trūkumus, juk jų vistiek fotografo akim žiūrint yra blush2.gif blush2.gif
Va čia dar įdedu lubinų foto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 07 18, 14:09)
Džiugu kad nepeikiat  ax.gif  ax.gif  Bet galėtumėt pasakyt ir trūkumus, juk jų vistiek fotografo akim žiūrint yra  blush2.gif  blush2.gif
user posted image

Ar su blykste daryta nuotrauka?
Atsakyti
Džiugu kad nepeikiat    Bet galėtumėt pasakyt ir trūkumus, juk jų vistiek fotografo akim žiūrint yra   

kad mes visi ,tik megejai ax.gif lubinu pati nuotrauka fantastiska,mano akims galetu buti siek tiek tamsesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 18, 18:38)
kad mes visi ,tik megejai ax.gif lubinu pati nuotrauka fantastiska,mano akims galetu buti siek tiek tamsesne smile.gif

Nu jooo bigsmile.gif bigsmile.gif jei čia tik mėgėjai tai man dar ir iki jų toli doh.gif doh.gif O šiaip turiu ir kitą, be blico darytą lubinų nuotrauką (čia gal ir saulė kalta, nes labai jau švietė tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
Viendiene

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 19, 14:35)

Man labai gražu 4u.gif
Atsakyti
tikrai gražu, bet būtų naudinga, kad rašytumėt, kokias priemones naudojate, ką darote tam, kad išeitų štai tokia graži nuotrauka smile.gif juk temos pavadinimas prasideda kaip
Atsakyti
Naudojau veidrodini fotoaparata Canon EOS 550D. Nustatymai tokie: AV - berots -2 arba -1.5, F10, ISO 400. Nuotrauka aptvarkyta su programom Microsoft Office Picture (naudota crop ir resize) bei PhotoStudio 5.5 (uzdetas remelis, uzrasas, brightness and contrast funkcija). Lyg ir viskas, jeigu ko nepamirsau blush2.gif
Atsakyti
nila_ks,nuotrauka liuks,man ziauriai patiko,saunuole thumbup.gif
Atsakyti
kalnuose tirpsta sniegas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 07 19, 16:02)
tikrai gražu, bet būtų naudinga, kad rašytumėt, kokias priemones naudojate, ką darote tam, kad išeitų štai tokia graži nuotrauka smile.gif juk temos pavadinimas prasideda kaip

kad padaryti grazia nuotrauka,turiu galvoj ne menine prasme,pirmiausiai reikalingas rimtesnis fotoaparatas,jokia programa nepadarys grazios nuotraukos, jeigu fotografuota su telefonu(minti turbut isreiskiau suprantamai), smile.gif
kita medalio puse ta ,kad kekvienas fotoaparatas tuos skaiciukus(nustatymus )mato savaip,cia vel atsimusama i objaktyvo kokybe,turiu galvoje veidrodinius fotoaparatus,visi veidrodiniai fotoaparatai vieni daugiau,kiti maziau yra priskiriami profesionaliam fotografavimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 19, 20:14)
kad padaryti grazia nuotrauka,turiu galvoj ne menine prasme,pirmiausiai reikalingas rimtesnis fotoaparatas

jokia programa nepadarys grazios nuotraukos, jeigu fotografuota su telefonu

visi veidrodiniai fotoaparatai vieni daugiau,kiti maziau yra priskiriami profesionaliam fotografavimui  smile.gif

ir su muiline galima gražią nuotrauką padaryt smile.gif reikia kampo, apšvietimo, fotografijos matymo... gal dar ko nors, bet galima

apie telefoną nėra šnekos

retas juos turi smile.gif
Atsakyti