Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(nila_ks @ 2010 07 14, 10:31)
aciuks.gif , kad patiko. Del ziogo cia forume skaiciau, kad reikia palikti daugiau vietos i ta puse, kur judejimas vyksta, tai taip ir padariau, manau neblogai gavos rolleyes.gif

tas tai taip,bet truputi galejai pakirpt,desne puse,as galvoju ,kad pakirpus nesugadintum pacios esmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 14, 10:46)
tas tai taip,bet truputi galejai pakirpt,desne puse,as galvoju ,kad pakirpus nesugadintum pacios esmes smile.gif

Ar taip?

user posted image
Atsakyti
seip,nukirpimas tikrai nesugadino,bet ir nedave didesnio efekto,jei ziuret i menine puse,o ne i pati zioga g.gif
Atsakyti
O ką bendro turi žiogai ir augalai? Apie fotografiją yra temos pramogose, o čia juk florą fotografuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 07 14, 22:45)
O ką bendro turi žiogai ir augalai? Apie fotografiją yra temos pramogose, o čia juk florą fotografuojam  smile.gif

bendro nieko smile.gif tik tiek, kad zioga,ar kita gyvi, nufotografuoti daug sunkiau,jei moki nufotografuoti zioga, tai tikrai nufotografuosi gele smile.gif ,o tema tiktu tokia, kaip graziai nufotografuoti ir nesvarbu ka smile.gif
lakstyti po visa foruma ir dar ieskoti kazkokios tai temos yra ir nepatogu ir tam laiko marias reik turet smile.gif cia as issakiau tik savo nuomone,gal dar yra kokiu nors nuomoniu,??? g.gif jei kolektyvui nepatinka ,kad sitoje temoje dedamos ne tik augalu nuotraukos,reiskiasi nedesim smile.gif
Atsakyti
Kita tema reiktu pavadint - Kaip graziau nufotografuot gamta. Manau tada nieks nepyktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 14, 23:22)
Kita tema reiktu pavadint - Kaip graziau nufotografuot gamta. Manau tada nieks nepyktu ax.gif

Man asmeniškai pavadinimai netrukdo. Jau ir taip užskurdęs šis skyrelis, vos veža, todėl manau, reikia džiaugtis, kad išvis atsiranda tokių aktyvių, geranoriškų, mėgėjų-profesionalų, kurie stengiasi išspausti ir parodyti bet kokį gamtos grožį....

Visiems čia dalyvaujantiems didelis AČIŪ. Malonu gėrėtis ir patyrusių, ir pradedančiųjų bet kokiomis nuotraukomis.
Tikuosi, foto tęsinio laukiu ne aš viena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 15 liepos 2010 - 08:16
QUOTE(Edexa @ 2010 07 15, 09:15)
Man asmeniškai pavadinimai netrukdo. Jau ir taip užskurdęs šis skyrelis, vos veža, todėl manau, reikia džiaugtis, kad išvis atsiranda tokių aktyvių, geranoriškų, mėgėjų-profesionalų, kurie stengiasi išspausti ir parodyti bet kokį gamtos grožį....

Visiems čia dalyvaujantiems didelis AČIŪ. Malonu gėrėtis ir patyrusių, ir pradedančiųjų bet kokiomis nuotraukomis.
Tikuosi, foto tęsinio laukiu ne aš viena...

Ir man tokia apmirus temuke, pati neseniai ja atradau. Tad galetu daugiau prisijungti ir pvz Edexa galetu savo nuotraukytes parodyti ax.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 15 liepos 2010 - 09:32
ziuriu nuotraukos gereja su kekviena diena thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 15, 20:05)
ziuriu nuotraukos gereja su kekviena diena thumbup.gif  smile.gif

aciuks.gif Greitai mokinuos, dziugu, kad yra kas padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuotrauka su muse labai graži, bet tie rėmai man asmeniškai nepatinka. Vaizdas toks, kad atrodo ne nuotrauka, o keramikinė plytelė
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 16, 00:40)
keramikinė plytelė

biggrin.gif

Dziugu, kad muse patiko, o del remelio, na visko buna mirksiukas.gif
Atsakyti