Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(egis11 @ 2010 07 13, 16:14)
ne, ne nakti,diena ,bet pavesyje,kad saule nepliekstu smile.gif ta tamsia vieta kur atrodo ,kad naktis padaro,pats objektyvas,nes jis fokusuoja, labai maza ploteli smile.gif turiu dar, keleta neblogu kadru, kai atrinksiu idesiu smile.gif

Lauksim. Beje atsiuciau i pasta pora nuotrauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 13, 17:56)
Lauksim. Beje atsiuciau i pasta pora nuotrauku ax.gif

ok, siusk smile.gif beja zuvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 13, 16:47)
cia dvi nuotraukos,viena orginalas, tik sumazinta,  kita truputi pakoreguota,kuri geresne spresti jums smile.gif

Man gražesnė pirmoji.
Labai graži nila_ks nuotrauka su smilgomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 13 liepos 2010 - 16:37
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 13, 17:35)
Man gražesnė pirmoji.

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 13, 18:35)
Man gražesnė pirmoji.

noreciau i abi nuotraukas, paziureti per jusu monitoriu smile.gif palauksim,gal dar kas savo nuomone issakys,nes man paciam idomu pasidare,kaip gali but grazesne,isdegusi nuotrauka,pasiziurejus i lapa,tas aiskiai matosi,gal mano monitorius jau grybauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 13, 18:03)
noreciau i abi nuotraukas, paziureti per jusu monitoriu smile.gif palauksim,gal dar kas savo nuomone issakys,nes man paciam idomu pasidare,kaip gali but grazesne,isdegusi nuotrauka,pasiziurejus i lapa,tas aiskiai matosi,gal mano monitorius jau grybauja g.gif

monitorius negrybauja, viskas okei, cia zmogaus nuomone ir viskas. Savo vyrui parodziau tavo nuotraukas, sake, kad antra jam grazesne mirksiukas.gif
Atsakyti
cia dar vienas,man patikes kadras mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 13, 18:29)
cia dar vienas,man patikes kadras mirksiukas.gif

Man labai primena filmo heroju is x-menu ar fantastic4 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 13 liepos 2010 - 18:21
Labas vakaras, sio vakaro namu aplinkos kadrai blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif
is menines puses labai patiko roze, serbentai,ir ziogas smile.gif ziogo nuotraukoj galejai nukirpt dali desnes puses smile.gif
Atsakyti
man patiko žiogas. Gerai, kad pagrindinis objektas ne centre
Atsakyti
aciuks.gif , kad patiko. Del ziogo cia forume skaiciau, kad reikia palikti daugiau vietos i ta puse, kur judejimas vyksta, tai taip ir padariau, manau neblogai gavos rolleyes.gif
Atsakyti