Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

QUOTE(orile1 @ 2010 07 12, 14:02)
O KAIP JUS TAIP NUFOTKINATE?

saulelydi fotkinau su fotoaparatu per teleskopa,nuotrauku kokybe, labai priklauso nuo teleskopo kokybes arba ojektyvo kokybes,fotografo nuopelnas daug mazesnis,kaip Fonda issireiske tai daugiau menine dalis smile.gif
kilo klausimas o kaip jus taip graziai nufotogravuojate,aciu is anksto

pabandysiu atsakyt uz mergaites smile.gif net nezinau, kaip atsakyti i toki ,nekonkretu klausima g.gif galiu tik taip pat atsakyti, nekonkreciai,visi fotografuojame su fotoaparatais,vieni su kokybiskesniais, kiti su paprastesniais mirksiukas.gif o jei rimtai ,kad kazka patarti, reik zinoti,bent ar tai veidrodinis fotoaparatas ar paprastas,(veidroninis fotoaparatas tai tas kur galima keisti objektyva)kai atsakysit sau i siuos klausimus,bus galima eiti toliau,perspeju is kart as ne fotografas profesionalas,as tik megejas,tai labai tiketis is manes,profesionaliu atsakymu tikrai neverta smile.gif
Atsakyti
Bandau kazka pagaut, bet va vis kazko truksta ir dar baterija sedo, daug kadru neturiu

user posted image

user posted image

Bandziau rankini fotografavima, tik nelabai zinau funkciju, katras reiktu priskirti. Reiktu aprasyma lietuviska parsisiust blush2.gif

user posted image

Labai noriu macro objektyva, nes, tai ka turiu mazai priartina blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 12 liepos 2010 - 15:08
Bandziau rankini fotografavima, tik nelabai zinau funkciju, katras reiktu priskirti. Reiktu aprasyma lietuviska parsisiust

visai neblogos nuotraukos,truputi su programa padailint reiktu smile.gif kokiu fotoaparatu fotografuoji??pabandyk tamsesnes daryti,pasviesint galima programomis, o patamsint jau sudetingiau smile.gif ir seip, raudona spalva,sudetingiau fotografuoti,kodel nezinau gaunasi paplautos nuotraukos,pagerint kokybe gali naudodama statyva(stova)arba kazkokia kitokia atrama fotoaparatui,as naudoju retai,bet as jau iprates ir tai jeigu darau, daug nuotrauku, buna kad statau stova smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 12, 18:38)
visai neblogos nuotraukos,truputi su programa padailint reiktu  smile.gif kokiu fotoaparatu fotografuoji??pabandyk tamsesnes daryti,pasviesint galima programomis, o patamsint jau sudetingiau smile.gif ir seip, raudona spalva,sudetingiau fotografuoti,kodel nezinau gaunasi paplautos nuotraukos,pagerint kokybe gali naudodama statyva(stova)arba kazkokia kitokia atrama fotoaparatui,as naudoju retai,bet as jau iprates ir tai jeigu darau, daug nuotrauku, buna kad statau stova smile.gif

Na vis tiek kazko truksta. Labai tiksliai pasakei, kad raudona spalva sunku fotografuot. Ta ir as pastebejau, nes visados issikreipia tiek vaizdas, tiek spalva. O fotoaparata turiu Canon EOS 550D 18X135.
O nuotrauku tamsuma kaip reiktu daryti ar su programa, ar vietoj fotografuojant rinktis kampa?
Galima sakyti, kad siandien programa susiradau su katra aptvarkinesiu nuotraukas, visai nebloga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 12, 19:47)
Na vis tiek kazko truksta. Labai tiksliai pasakei, kad raudona spalva sunku fotografuot. Ta ir as pastebejau, nes visados issikreipia tiek vaizdas, tiek spalva. O fotoaparata turiu Canon EOS 550D 18X135.
O nuotrauku tamsuma kaip reiktu daryti ar su programa, ar vietoj fotografuojant rinktis kampa?
Galima sakyti, kad siandien programa susiradau su katra aptvarkinesiu nuotraukas, visai nebloga ax.gif

kol parasei pats pasiziurejau kokiu fotiku fotkinai smile.gif fotkink be blykstes,o jei su blykste tai uzmauk ant blykstes,koki nors plasmasini daikta, is baltos plasmases,pabandyk iso nustatyti 400,nuotrauku nesistenk daryti kai plieskia saule,fotografuok AV rezime,F-pabandyk padidinti tarp 8-10,nezinau kaip tavo modelyje patamsint ,pas mane yra knopke AV+-,butent knopke, nes AV funkcija yra ir ant ratuko,tai paspaudus ta knopkyte reik sukt ratuka, kuris salia fotografavimo knopkes,bet ne ta kur renkiesi rezima,pabandyk paziuresim kas gausis,atsiusk kelias nuotraukas i el pasta,tik nemazink smile.gif
Atsakyti
Vakarykstis kadras ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 13 liepos 2010 - 10:07

o man nepatinka su programom apdorotos nuotraukos. Reikia stengtis viską išgauti fotoaparatu.
PS prašau neįsižeisti, nes tai tik mano nuomonė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 13 liepos 2010 - 11:22
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 13, 12:22)
o man nepatinka  su programom apdorotos nuotraukos. Reikia stengtis  viską išgauti fotoaparatu.

Man asmeniskai ir patinka kuo maziau nuotraukos apdorotos. Cia jau manau nuo pacio fotografo priklauso ar jam graziau pakoreguota ar ne ir isizeisti nera del ko mirksiukas.gif Man patinka tikra nuotrauka ir tikros spalvos, tada gali realiai isivaizduoti pati augala blush2.gif
Sitoje nuotraukoje istikruju tik remelis uzdetas ir formatas sumazintas, kad cia galeciau idet, o kadras originalus, niekas nekeista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 13, 13:22)
o man nepatinka  su programom apdorotos nuotraukos. Reikia stengtis  viską išgauti fotoaparatu.

isizeist nera ko,bet ne kekvienas gali nusipirkt, objaktyva uz 5000litu smile.gif ir ziurint ka jus turit galvoj,su programom apdorotos nuotraukos????apdorojimas apdorojimui nelygus,reik taip apdorot ,kad neiskraipytu nei vaizdo nei spalvu smile.gif
Atsakyti
cia dvi nuotraukos,viena orginalas, tik sumazinta, kita truputi pakoreguota,kuri geresne spresti jums smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
egi11,o tu cia nakti fotografavai? Geras kadras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 13, 16:59)
egi11,o tu cia nakti fotografavai? Geras kadras smile.gif

ne, ne nakti,diena ,bet pavesyje,kad saule nepliekstu smile.gif ta tamsia vieta kur atrodo ,kad naktis padaro,pats objektyvas,nes jis fokusuoja, labai maza ploteli smile.gif turiu dar, keleta neblogu kadru, kai atrinksiu idesiu smile.gif
Atsakyti