Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai nufotografuot augalus?

kelios mano zuvytes,ir kelios gelytes smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 05 31, 18:03)
kelios mano zuvytes,ir kelios gelytes smile.gif

Labai ačiū EGIUI už tokias tobulas nuotraukas wub.gif Malonu akiai, gera ir ramu širdžiai. Kuo dažniau ir kuo daugiau tokių grožybių šiam skyreliui.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 01, 11:42)
Labai ačiū EGIUI už tokias tobulas nuotraukas wub.gif  Malonu akiai, gera ir ramu širdžiai. Kuo dažniau ir kuo daugiau tokių grožybių šiam skyreliui.

labai dziaugiuosi ,kad patiko mano nuotraukos smile.gif ta proga dar kelios ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
bis.gif
Šaunuolis, už dūšios griebia.....visai mus pribaigt nori...
Va, savo darbus reikėjo į šį savaitgalį atvežt į Raudondvario oranžeriją kur buvo visokių augalų paroda, manau niekas nebūtų prieštaravęs tokiems vaizdams wub.gif
Atsakyti
ech,kokie groziai cia...imesiu ir as viena megstamiausiu savo foto...gal ir nelabai kokia...bet tikiuosi labai nepeiksit ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(semute @ 2010 06 27, 13:10)
ech,kokie groziai cia...imesiu ir as viena megstamiausiu savo foto...gal ir nelabai kokia...bet tikiuosi labai nepeiksit  ax.gif

Man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
mergaites kilo klausimas o kaip jus taip graziai nufotogravuojate,aciu is anksto
Atsakyti
Sveikos, parodysiu savo kadra, man paciai labai patinka blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 09, 21:32)
Sveikos, parodysiu savo kadra, man paciai labai patinka blush2.gif

grazus kadras thumbup.gif
pirma kart pabandziau saulelydi nufotografuoti,man patiko nors ir ne i tema mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 11, 22:46)
grazus kadras thumbup.gif
pirma kart pabandziau saulelydi nufotografuoti,man patiko nors ir ne i tema mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

Man ir patiko, labai savotiskos nuotraukos. Pirmasis kadras geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 07 11, 22:54)
Aciu 4u.gif

Man ir patiko, labai savotiskos nuotraukos. Pirmasis kadras geriausias smile.gif

Egio11 nuotraukos moderniškos ir meniškos thumbup.gif O saulėlydžio VISAS CIKLAS thumbup.gif
Atsakyti
O KAIP JUS TAIP NUFOTKINATE?
Atsakyti