Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursams

QUOTE(Uliuliuska @ 2011 01 05, 18:25)
1. "eglutės žaisliukas, arba naujametinis asorti"
2. "mano vaikystes Keledos (Naujeji Metai)"
3. "skanios Kaledos, arba Kalediniu sausainiu nuotykiai"
4. "ka mums atnešė Kaledu Senelis" smile.gif

aprašykite kas kur wink.gif

nes pirmos temos tai čia pasirodyti kaip papuošta eglutė? ar ne taip suprantu?

trečioji tema labai faina tongue.gif gaila, mes nekepam nieko Kalėdoms sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 01 05, 18:33)
aprašykite kas kur wink.gif

nes pirmos temos tai čia pasirodyti kaip papuošta eglutė? ar ne taip suprantu?

trečioji tema labai faina tongue.gif gaila, mes nekepam nieko Kalėdoms sad.gif

1. žaisliukai ir egles papuosimai (ne visa egle)
2. savo albumose tikrai rasim vaikystes nuotrauku su Seniu Salciu ir kt.
3. kaip ir aisku
4. kaip vaikai ispakuoja savo dovanas ir t.t.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uliuliuska: 05 sausio 2011 - 18:55
QUOTE(grange @ 2011 01 05, 01:20)
reiktų kažko su žiema, kai ji tokia įspūdinga šiais metais....  bigsmile.gif

Tai gal tiktu tada ir tema: "Įspūdinga žiema"
Butu visiems pasireikst tiek su vaikais tiek be ju,tiek peizazu myletojams ir t.t.
Atsakyti
Dabar kai taip šalta, galbūt tiesiog tiktu tema "šiluma" kiekvienas ją skirtingai suprast gali ir nuotraukos nebūtu vienodos smile.gif
Atsakyti
Mane suintrigavo tema mano vaikystės kalėdos, būtų fainos nuotraukos kada mamos savo vaikystės nuotraukas dėtų bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 01 05, 20:47)
Mane suintrigavo tema mano vaikystės kalėdos, būtų fainos nuotraukos kada mamos savo vaikystės nuotraukas dėtų  bigsmile.gif  biggrin.gif

Mano vaikystėj tai Kalėdų šventimas nelegalus buvo, taip galvoju kiek čia labai daug iš to laikmečio kas foto turėtų g.gif Aišku mamų už mane jaunesnių taip pat yra. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 05 sausio 2011 - 21:20
QUOTE(Dagilis @ 2011 01 05, 20:57)
Mabo vaikystėj tai Kalėdų šventimas nelegalus buvo, taip galvoju kiek čia labai daug iš to laikmečio kas foto turėtų  g.gif Aišku mamų už mane jaunesnių taip pat yra.  hihihi.gif

aš irgi tokių neturiu sad.gif nebent su "diedu morozu" standartinių darželio supozuotų sad.gif
Atsakyti
Ruste, gal tiktų tiesiog žiemiškas, snieguotas konkursas? O konkrečiai šventiškos temos gal atsisakyt? Nes tada jau bus tik foto, kurią arba turi kalėdine tematika, arba ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 06 sausio 2011 - 09:10
QUOTE(solo @ 2011 01 06, 09:08)
Ruste, gal tiktų tiesiog žiemiškas, snieguotas konkursas? O konkrečiai šventiškos temos gal atsisakyt? Nes tada jau bus tik foto, kurią arba turi kalėdine tematika, arba ne...

drinks_cheers.gif Ir laaaaabai prašau, paskelbkite konkursą, kol dar sniego yra smile.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif tikiuosi priimsite mane i savo gretas rolleyes.gif as manau, kad tikrai butu idomu pamatyti kaip mes suprantame siluma ziemos metu:) tiesiog tema ir galetu buti izvelk siluma ziemoje ar pan.gal cia ir nevykusiai pasisakiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orintuse: 06 sausio 2011 - 10:31
paskelbiau neutralią žiemos temą, kad galėtų dalyvauti visi, kas norės wink.gif

vėliau bus galima paskelbti siauresnės temos konkursą wink.gif
Atsakyti
nelabai dar gaudausi tad noreciau suzinoti koks dabar fotokonkursas vyksta? g.gif
Atsakyti