Kadangi šįmet tokia nuostabi žiema, būtų nuodėmė nepadaryti tikrų žiemiškų nuotraukų konkurso
QUOTE(femme @ 2010 02 09, 18:10)
Kadangi šįmet tokia nuostabi žiema, būtų nuodėmė nepadaryti tikrų žiemiškų nuotraukų konkurso
Na, žvelgiu pro langą į pliurzalynę, ir manau, kad su žiemos konkursu pavėlavom... nebent kas jau prisifotkino ... dabar jau nebent - "Kvepia pavasariu", "Pavasario šaukliai" ar kažkas panašaus
Dabar galima butu organizuoti konkursa su balom ir guminiais batais. manau butu idomiu nuotrauku
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 02 21, 15:55)
Dabar galima butu organizuoti konkursa su balom ir guminiais batais. manau butu idomiu nuotrauku
Sutinku buvo panasus pasiulymas http://www.supermama...?...8086&st=576
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 02 21, 16:55)
(mantaniuke25 @ 2010 02 21, 16:55)
arba tiesiog "belaukiant pavasario"
O kaip del "mano juokingas naminis gyvunelis" ar kazkas panasaus?
Turiu viena nuotrauka, kam parodau, luzta juokais
QUOTE(lynn @ 2010 03 04, 17:03)
O kaip del "mano juokingas naminis gyvunelis" ar kazkas panasaus?
Cia jau turbut esme ne temu trukume, o kazkur kitur. Nes temu buvo prisiulyta geru geriausiu, iseitu ir desimt konkursu
Aš tai siūlyčiau temą Velykoms. Kokį Velykinį rankdarbį, patiekalą ar namų dekoravimą nufotografuoti. Manau, būtų įdomu.