"Prisiminimai apie pavasarį" gamtos, žmogaus, gyvūno
Aš siūlau temą - "Šildukas". Jūs ir garuojančios kavos puodelis, jūs jaukiai įsitaisiusi prie židinio, jūs su gražiausiomis savo pirštinėmis, na tiesiog jūs ir bet kas, kas jus šildo.
Pavasarį gal jau kviečiam? Norėtųsi, kad nuotraukoje būtų daug daug žiedų - žydinčios obelys, vyšnios ir kad DAUG
QUOTE(kristina.ieva @ 2014 02 07, 20:42)
Aš siūlau temą - "Šildukas". Jūs ir garuojančios kavos puodelis, jūs jaukiai įsitaisiusi prie židinio, jūs su gražiausiomis savo pirštinėmis, na tiesiog jūs ir bet kas, kas jus šildo.
labai į temą, kai pas mus šalta idėja gera
Fotografiniai Donelaičio " Metų " skaitiniai.. Citata + ją iliustruojanti nuotrauka.
QUOTE(vilkra @ 2014 02 26, 20:14)
Fotografiniai Donelaičio " Metų " skaitiniai.. Citata + ją iliustruojanti nuotrauka.
Puiki mintis.
"Žiema žiema bėk iš kiemo" , apie Užgavėnes, blynus ir kaukes
QUOTE(Veitė @ 2014 03 04, 09:42)
"Žiema žiema bėk iš kiemo" , apie Užgavėnes, blynus ir kaukes
per vėlu jau.. bet kitiem metam reiktų pasiūlyti- tikrai šauni idėja, ir tradicijas palaikanti..
QUOTE(vilkra @ 2014 03 04, 10:41)
per vėlu jau.. bet kitiem metam reiktų pasiūlyti- tikrai šauni idėja, ir tradicijas palaikanti..
ką reiškia per vėlu? Juk tikroji Užgavėnių šventė šiandien, o kada galima turėti temą atitinkančių nuotraukų, jei ne po šventės
* "Kaip pavasario vėjas": vaikai, suaugę nufotografuoti judesy - bėgantys, šokantys, važiuojantys dviračiu, besivejantys vienas kitą. Veržlumas, judėjimas, laisvė.
* "Mano mylimiausias žaisliukas": vaikas ir jo žaislas
* "Mano seneliai ir aš" - vaikai su savo seneliais
* "Mano mylimiausias žaisliukas": vaikas ir jo žaislas
* "Mano seneliai ir aš" - vaikai su savo seneliais
"Žydėjimas"- kad nuotraukoje matytųsi žiedai..
QUOTE(vilkra @ 2014 02 26, 21:14)
Labai originalus pasiūlymas