Gal pirmos kudikeliu Kaledos ? Pirmas kudikelio sniegas? Kudikis pirma karta ant sniego? Sniegas pirma karta ant vaiko Maudynes sniege
Mieliausia dovana?
O aš manyčiau... "Žieminis dovanų metas" jau praėjo. Dabar esam akistatoj su tautinėm šventėm/minėjimais: sausio 13-oji, vasario 16 -oji, kovo 11-oji. Taigi kažką tautine, patriotine tematika. Ar nuotrauka, ar sukurtas atvirukas. Manyčiau tikrai ta sritis, kurią vertėtų "judint".
Kitas momentas. Mūsų tradicijos. Po jau mažiau nei mėnesio Užgavėnės! Juk ir tokia tema galime pasidžiaugti.
Kitas momentas. Mūsų tradicijos. Po jau mažiau nei mėnesio Užgavėnės! Juk ir tokia tema galime pasidžiaugti.
Tai žiemos tema dar so so (o kad ir kaip padedam žiemą gyvūnėliams ar šiaip ką įdomaus veikiam), man tik reikalas su dovanėlėm atrodo mažumėle pavėluotas. Tiesiog matyt senstu (bet tuom džiaugiuos :]]), tai esu labiau už kažką, kad turėtų ir kažkokį ugdomąjį, prasminį "atspalvį", kam nors naudingam skatintų, nei tik "gražu"... Aišku neatmetu ir to, su visai mazgiais vėl atskira kalba, bet tiesiog va, svarstau sau... Norisi to tokio jautrumo tam kas esu, kitam skatinimo ir tiek.
aš tai tą temą apie pagalbą žiemą gyvūnams pasiūlau,nes nieko panašaus dar nebuvo o vienam žurnale prisižiūrėjau tikrai fainų nuotraukų tai visai įdomu būtų (mano nuomone) ir SM tokį konkursėlį apturėt
What about "Mano miestas"?
Žiemos spalvos
QUOTE(Nieko sau @ 2013 01 15, 18:01)
What about "Mano miestas"?
"Mano miestas žiemą"- būtų įdomus
QUOTE(duokanka @ 2013 01 11, 17:06)
Kudikis pirma karta ant sniego?
kaip tai turėtų atrodyti
QUOTE(hirondelle @ 2013 01 16, 20:17)
noretusi netgi rašinio konkurso panašia tema
Kažkas rašiniško buvo.
Nors man iš rašytinių tai apskritai aktualiau būtų kokie užgavėnių receptai. O ir pačios užgavėnės arčiau (šiemat vasario 12, kad savičiau nebesiplėsiu).