Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursams

Gal pirmos kudikeliu Kaledos 4u.gif ? Pirmas kudikelio sniegas? Kudikis pirma karta ant sniego? g.gif Sniegas pirma karta ant vaiko mirksiukas.gif Maudynes sniege biggrin.gif
Atsakyti
Mieliausia dovana? ax.gif
Atsakyti
O aš manyčiau... "Žieminis dovanų metas" jau praėjo. Dabar esam akistatoj su tautinėm šventėm/minėjimais: sausio 13-oji, vasario 16 -oji, kovo 11-oji. Taigi kažką tautine, patriotine tematika. Ar nuotrauka, ar sukurtas atvirukas. Manyčiau tikrai ta sritis, kurią vertėtų "judint".

Kitas momentas. Mūsų tradicijos. Po jau mažiau nei mėnesio Užgavėnės! Juk ir tokia tema galime pasidžiaugti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 sausio 2013 - 17:43
As vis dar balsuociau uz ziemos tematika ax.gif
Atsakyti
Tai žiemos tema dar so so (o kad ir kaip padedam žiemą gyvūnėliams ar šiaip ką įdomaus veikiam), man tik reikalas su dovanėlėm atrodo mažumėle biggrin.gif pavėluotas. Tiesiog matyt senstu (bet tuom džiaugiuos :]]), tai esu labiau už kažką, kad turėtų ir kažkokį ugdomąjį, prasminį "atspalvį", kam nors naudingam skatintų, nei tik "gražu"... Aišku neatmetu ir to, su visai mazgiais vėl atskira kalba, bet tiesiog va, svarstau sau... Norisi to tokio jautrumo tam kas esu, kitam skatinimo ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 sausio 2013 - 20:28
aš tai tą temą apie pagalbą žiemą gyvūnams pasiūlau,nes nieko panašaus dar nebuvo smile.gif o vienam žurnale prisižiūrėjau tikrai fainų nuotraukų smile.gif tai visai įdomu būtų (mano nuomone) ir SM tokį konkursėlį apturėt smile.gif
Atsakyti
What about "Mano miestas"? biggrin.gif
Atsakyti
Žiemos spalvos
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2013 01 15, 18:01)
What about "Mano miestas"?  biggrin.gif

"Mano miestas žiemą"- būtų įdomus bigsmile.gif
Atsakyti
artėjant valentino dienai -
meilės spalvos
myliu tave, katuk
šeimyninė meilė
meile iš pirmo žvilgsnio
o meile, kokia tu dosni

noretusi netgi rašinio konkurso panašia tema
Atsakyti
QUOTE(duokanka @ 2013 01 11, 17:06)
Kudikis pirma karta ant sniego? g.gif

kaip tai turėtų atrodyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(hirondelle @ 2013 01 16, 20:17)
noretusi netgi rašinio konkurso panašia tema

Kažkas rašiniško buvo.

Nors man iš rašytinių tai apskritai aktualiau būtų kokie užgavėnių receptai. biggrin.gif O ir pačios užgavėnės arčiau (šiemat vasario 12, kad savičiau nebesiplėsiu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 20 sausio 2013 - 19:13