Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursams

QUOTE(Geriuke @ 2012 11 07, 21:54)
Kadangi arteja sventes,siulau temute:Kaledu belaukiant mirksiukas.gif

O jei ką nors tokio...nežinau kaip įvardint, bet apie gerumą... konkrečius mažus žmogiško gerumo, rūpesčio kitais ženklus. Ar rūpinuos šuniuku ar mąstau kaip vienišam parašti atviruką ir t.t. ir pan. O kad ir išvis - atvirukas 'Nepažįstu tavęs, bet esi man svarbus". Na tai ne pavadinimas, o tiesiog noras, kad laukiant švenčių užgriebt kažką esminio ir už širdies...
Atsakyti
smile.gif+2012 11 08, 01:10-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 11 08, 01:10)
O jei ką nors tokio...nežinau kaip įvardint, bet apie gerumą... konkrečius mažus žmogiško gerumo, rūpesčio kitais ženklus. Ar rūpinuos šuniuku ar mąstau kaip vienišam parašti atviruką ir t.t. ir pan. O kad ir išvis - atvirukas 'Nepažįstu tavęs, bet esi man svarbus". Na tai ne pavadinimas, o tiesiog noras, kad laukiant švenčių užgriebt kažką esminio ir už širdies...

visai šauni mintis.. Kažkas apie rūpestį, rūpėjimą.. "Tu man rūpi" ar pnš. Pasirašau.
Atsakyti
Ar buvo konkursas pvz., "Švenčių belaukiant" ar kas nors panašaus? Kad galima būtų fotografuoti papuoštus namus, eglutes ar patį puošimo procesą, miestą pasipuošusį lemputėmis - na, viską, kas sukuria šventišką nuotaiką. Rodos seniai užaugau, o vis dar malonu akis paganyti į visokias šventines grožybes tongue.gif Dabar jau dviese su sūnum vaikštinėjam prietemoje ir žiūrim, kur eglutės žybsi tongue.gif
Atsakyti
labai laukiam naujo konkurso, tikrai apie šventes kažko norėtųsi 4u.gif
Atsakyti
Kasdien tikrinu ar dar neatsirado naujas konkursas, tikrai norėtųsi kokio šventine tema, o tai šventės tuoj ateis...
Atsakyti
kada gi pagaliau naujo konkurso sulauksim??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2012 12 11, 19:53)
kada gi pagaliau naujo konkurso sulauksim??? blush2.gif

Svarstome pavadinimą šiuo metu smile.gif

Norėtume kažko su žiema, Kalėdomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2012 12 11, 21:03)
Svarstome pavadinimą šiuo metu smile.gif

Norėtume kažko su žiema, Kalėdomis smile.gif

Siulau tema "kuo kvepia Kaledos" rolleyes.gif
Atsakyti
siūlau "žiemiški rūpestėliai",tai kaip rūpinamasi žvėreliais,paukšteliais ir t.t. ir dar vieną konkursą jau šventinį smile.gif
Atsakyti
Siūlau senius besmegenius, sniego urvus, tvirtoves ir kitokius žiemiškus džiaugsmus smile.gif
Atsakyti
Pritariu Senių Besmegenių temos minčiai thumbup.gif Būtų super konkursėlis, visokių įdomybių pamatytume drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man patiktu bet koks su sniegu, su ziemiskais vaizdais. Grazu ziema smile.gif
Atsakyti