Vasarai einant į pabaigą galėtu būti konkursas: :"Romantiškas vakaras" ar kažkas panašaus
Šiaip butu smagu jei dažniau fotokonkursai vyktu, nes akivaizdu, kad kol kas jų per mažai
QUOTE(tofista @ 2012 08 11, 00:02)
Vasarai einant į pabaigą galėtu būti konkursas: :"Romantiškas vakaras" ar kažkas panašaus
Šiaip butu smagu jei dažniau fotokonkursai vyktu, nes akivaizdu, kad kol kas jų per mažai
pritariu - išties mažai... o galėtų būti nors kartą per mėnesį
O kaip konkurso tema "šokio ritmu" ar kaip nors panašiai?
Pagrybaujam ?
QUOTE(tofista @ 2012 08 10, 20:02)
Aš labai pritarčiau tokiam foto konkursui. Labai norėtųsi kažko romantiško...
Na ir žinoma, kadangi rugsėjo pirmoji jau kaip ir vyko, tikriausiai daug kas foto turi nuostabių. Negi apsieisim dabar be tokio konkurso?
Siūlau temą
Aš keliauju;)
Aš keliauju;)
Prasidėjo kosuliukų, slogyčių sezonas. Gal nebuvo dar konkurso su ligoniukais? "Noriu pasveikti".. ar panašiai..
O gal nuotraukų, kuriose būtų nufotografuoti ne didesni nei 1-2 cm daiktai, konkursas. Nuotraukose jie galėtų aišku būti dideli, bet realiai tas daiktas turėtų neviršyti, pvz., 2 cm.
QUOTE(VaiVi @ 2012 09 19, 09:54)
O gal nuotraukų, kuriose būtų nufotografuoti ne didesni nei 1-2 cm daiktai, konkursas. Nuotraukose jie galėtų aišku būti dideli, bet realiai tas daiktas turėtų neviršyti, pvz., 2 cm.
Ti ką paskelbiau naują konkursą.
Šiuo metu derinamas naujo konkurso aprašas. Planuojama apie smulkius daiktus, kažką iš arti nufotografuota ir pan.
Pasiilgau gražių vaizdų ir peizažų.
Gal koks rudeninis peizažas, ar tiesiog ruduo.
Gal koks rudeninis peizažas, ar tiesiog ruduo.
O gal "vakaro stebuklai"