Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursams

nežinau, aš tik idėją pasiūliau. Kažkokių superduper gabumų mano galva tam nereikia, nei kažkokių "itin profesionalių" foto, bet čia jau kaip kam matosi. Pamąsčiau neidama miegot, kas čia galėtų būti toks biski "smegenis įjungiantis daiktas" ir kas susimąstė parašiau, pagalvojau, kad visai smagu būtų turėt va ir kažkokį tokį rinkinuką sm, kad vieni kitiems ne tik kažką parodytume, bet ir kažką pasakytumėme. Ir tam visai neprivaloma gamta ar kt., gal kitam kuo puikiausiai ir vaiko akys ar šešėlis tiks, pajudins kurti...nnž. Tiesiog paleidau mintį.
Atsakyti
siūlau
"Aš pusnyje" (vaikučių konkursas)
"Gelbėkit, pūga!"
Atsakyti
QUOTE(hirondelle @ 2012 01 07, 16:12)
siūlau
"Aš pusnyje" (vaikučių konkursas)
"Gelbėkit, pūga!"

Čia turbūt ne Lietuvoje gyvenantiems konkursas būtų biggrin.gif
Atsakyti
Kodė? Gi žmonės keliauja. Ar kokia Druskininkų sniego parke. biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 01 07, 00:38-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 01 07, 00:38)
Hmz, sugalvojau ganėtinai populiarų, bet čia dar nepraktikuotą variantą - "Įkvepiantis atvirukas" (na ar kažkaip panašiai). T.y. ką reikia tą naudoji, bet padarai atviruką su gražia, rimta, padrąsinančia ar kt. (na kaip būtų sugalvota) mintim. Na ne tiesiog prištampuota, kad pasijuokt  "demotyvacija". :]

Vizualinių pavyzdžių neapibrėžinėsiu, bet štai, kad ir elementariausi pavyzdžiai (ne lietuviški) to, ką turiu galvoje.

Nuostabi mintis! nereikia didelių sugebėjimų tokiam dalykui.. tik minties reik ir noro..
Atsakyti
Man patiktų tema "Mano hobis" bigsmile.gif .
Atsakyti
smile.gif+2012 01 07, 12:31-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 01 07, 12:31)
nežinau, aš tik idėją pasiūliau. Kažkokių superduper gabumų mano galva tam nereikia, nei kažkokių "itin profesionalių" foto, bet čia jau kaip kam matosi. Pamąsčiau neidama miegot, kas čia galėtų būti toks biski "smegenis įjungiantis daiktas" ir kas susimąstė parašiau, pagalvojau, kad visai smagu būtų turėt va ir kažkokį tokį rinkinuką sm, kad vieni kitiems ne tik kažką parodytume, bet ir kažką pasakytumėme. Ir tam visai neprivaloma gamta ar kt., gal kitam kuo puikiausiai ir vaiko akys ar šešėlis tiks, pajudins kurti...nnž. Tiesiog paleidau mintį.

bet įsivaizduokit, kiek administratoriams būtų darbo, patikrinti ar tai ne iš interneto paimta nuotrauka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2012 01 09, 13:03)
bet įsivaizduokit, kiek administratoriams būtų darbo, patikrinti ar tai ne iš interneto paimta nuotrauka  doh.gif

aš tai sakyčiau tokias "pagauti" kur kas paprasčiau nei su žmonėmis. wink.gif Priežastis elementari - jos labiau paplitę internete. O mažiau paplitusias sunkiau ir "pagaut".

Pažiūrėkit pati wink.gif
http://www.tineye.co...b4356e1f0c44bb/

Taip aišku nebūtinai visas rasi, bet tikimybė tai ko daugiau internete pagaut tikrai didesnė, nors su tuo nesusidūrus atrodo kitaip. :] Na mano reikalas ne gint savo idėją, o ją pasiūlyt. Netinka tai netinka. Bet... bijodamas sukčiavimo ir pastrigdamas ties viena forma gali praleist ir daug gražių dalykų. O kas nori sukčiaut, tą darys bet kokiuos konkursuose. ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 sausio 2012 - 13:55
na, temų prisiūlyta įvairiausių, tik įdomu, kurią parinks, ar savo pasiūlys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 01 09, 11:21)
Man patiktų tema "Mano hobis"  bigsmile.gif .

nebloga ideja smile.gif
Atsakyti
O aš pasiūlyčiau:
"Namų tvarkdarys (-ė)" (mažieji juk mūsų labai mėgsta tvarką namuose daryt)
"Sniegelis - visagalis" ( sniego skulptūrų foto)
Atsakyti
blush2.gif sweiki nieko nesuprantu esu dar naujoke
Atsakyti