+2012 01 04, 08:27-->
kad už lango lyja. Gal šlapia žiemužė
QUOTE(hi @ 2012 01 04, 08:27)
galima "Balta žiemužė"
kad už lango lyja. Gal šlapia žiemužė
''Mamos / Tetes vaikas''
Siulau tokia tema. Juk seimos turincios vaiku, visad susilaukia klausimo ''i ka labiau panasus?'' Kartais sutapimai buna neitiketinai kurioziski
Siulau tokia tema. Juk seimos turincios vaiku, visad susilaukia klausimo ''i ka labiau panasus?'' Kartais sutapimai buna neitiketinai kurioziski
QUOTE(baltė @ 2012 01 04, 11:47)
Merginos, juk tai tik siūlymų tema, o ne diskusijų, kiekvienas siūlo, ką nori, o ne aptarinėja, ką kas pasiūlė. Nepatinka, tai siūlome savo temas, o ne bandom nuginčyti.
Nedarykim balagano
Nedarykim balagano
O ką pati čia veikiat
kadangi man gražiausios nuotraukos su gyvūnais tai mano siūloma tema "aš ir mano augintinis"
(arba: kaip išgyventi per sesiją )
(arba: kaip išgyventi per sesiją )
man patiktų bet kokia tema, išskyrus sezoniškumo temas, nes jos kiekvienais metais kartojasi, o galvai norisi duoti rimtesnio darbo
+2012 01 06, 15:02-->
QUOTE(hi @ 2012 01 06, 15:02)
Tai paprasta - tema "rimtas darbas"
Hmz, sugalvojau ganėtinai populiarų, bet čia dar nepraktikuotą variantą - "Įkvepiantis atvirukas" (na ar kažkaip panašiai). T.y. ką reikia tą naudoji, bet padarai atviruką su gražia, rimta, padrąsinančia ar kt. (na kaip būtų sugalvota) mintim. Na ne tiesiog prištampuota, kad pasijuokt "demotyvacija". :]
Vizualinių pavyzdžių neapibrėžinėsiu, bet štai, kad ir elementariausi pavyzdžiai (ne lietuviški) to, ką turiu galvoje.
Vizualinių pavyzdžių neapibrėžinėsiu, bet štai, kad ir elementariausi pavyzdžiai (ne lietuviški) to, ką turiu galvoje.
+2012 01 07, 00:38-->
Pusė ar panaši dalis verks, kad nemoka, negali, ne profės jos, ne fotografės Negi nematai iš to, kokias fotkes pateikia šiaip konkursams: tamsias, su triukšmais, su telefonais darytas, bile vaiko šešėlis ar kontūrai matyti...
QUOTE(hi @ 2012 01 07, 00:38)
Hmz, sugalvojau ganėtinai populiarų, bet čia dar nepraktikuotą variantą - "Įkvepiantis atvirukas" (na ar kažkaip panašiai). T.y. ką reikia tą naudoji, bet padarai atviruką su gražia, rimta, padrąsinančia ar kt. (na kaip būtų sugalvota) mintim. Na ne tiesiog prištampuota, kad pasijuokt "demotyvacija". :]
Pusė ar panaši dalis verks, kad nemoka, negali, ne profės jos, ne fotografės Negi nematai iš to, kokias fotkes pateikia šiaip konkursams: tamsias, su triukšmais, su telefonais darytas, bile vaiko šešėlis ar kontūrai matyti...