Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursams

QUOTE(Rustė @ 2011 12 17, 00:30)
Kalėdinis/šventinis konkursas planuojamas sausį.

nes bus naujų foto, daug gi kam Kalėdos bus pirmosios, ir dar neturės nuotraukų.

Man atrodo, jau dabar galima būtų pradėti...jau dabar vyksta kalėdinės šventės, o tuoj ir pačios Kalėdos, tad spės sudalyvauti visi norintys...juk nuotraukas galima kelti ne vieną dieną...o jei konkursas parsidės sausį, praėjus šventiniams šurmuliui, kažin ar bus taip įdomu...
Atsakyti
Siūlau temą: Sustok, akimirka žavinga ax.gif .
Atsakyti
Gimė tokia mintelė konkursui pavadinimu "2012...arba svečiuose pas Drakoną".
Tai galėtų būti vaikučių nuotraukos žaislinių drakonų draugijoje, fotošopiniai išmyslai, koliažai, kalendoriai, atvirukai ir t.t... Manau, iki vasario pabaigos galėtų vykti konkursėlis...Ką manot ?
rolleyes.gif
Atsakyti
Na jei visiem galima atsakyt, tai man apskritai toks "viražas" nepriimtinas. Tik konkursuos ezoterikos prieskonių ir betrūko. Dar taro kortų su vaikais konkursą suorganizuot ar gražiausiai dekoruotos virgulės. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 gruodžio 2011 - 14:36
smile.gif+2011 12 23, 14:33-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 12 23, 14:33)
Na jei visiem galima atsakyt, tai man apskritai toks "viražas" nepriimtinas. Tik konkursuos ezoterikos prieskonių ir betrūko. Dar taro kortų su vaikais konkursą suorganizuot ar gražiausiai dekoruotos virgulės.  cool.gif

...na gal, gal ir virgulė kada "sueis"- ?
kiek supratau, Jus patenkina pilnai konkursai temom: "Mano augintinis", "Balta žiemuže", "Mano vaiko šypsena", "Pagaliau pavasarėlis" ir t.t. ir pan. ?
Juk galima kažko "egzotiškesnio" įnešt į konkursus, o ne trint senas temas...turite pasiūlymų (be taro ir virgulių) ? smile.gif
tarp kitko...kodėl profesionalių dizainerių darbai išsiskiria iš konteksto ?---jie ieško naujovių !
...-be pykčio---čia tik mano nuomonė...---

ir dar p.s. pvz. tokia tema "Abracadabra"- na ir ką? o aš tiesiog matau kas tai galėtų būti nuotraukose... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 23 gruodžio 2011 - 15:04
QUOTE(Irmavi @ 2011 12 23, 14:55)
o aš tiesiog matau kas tai galėtų būti nuotraukose... smile.gif

o aš matau, kad artėja Kalėdos, o žmonės mato drakonus...

Atsakiau į klausimą "Ką manote?". Tai ką manau aš. O man apskritai "zodiakinis" ir pan. link "ezoterikų" mąstymas nepriimtinas lyg dar maža to aplink būtų, kur pasisuksi ten būrėjai, horoskopai, ekstrasensai. Aš už naujoves, man jos įdomu, bet tai su naujovėmis tai neturi nieko bendro. Išsiliejau. :]]] Taigi būčiau už neutralesnes temas. Ačiū už dėmesį, bet tai buvo "tik mano nuomonė". Ko ir klausta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 gruodžio 2011 - 16:12
smile.gif+2011 12 23, 16:08-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 12 23, 16:08)
o aš matau, kad artėja Kalėdos, o žmonės mato drakonus...

Atsakiau į klausimą "Ką manote?". Tai ką manau aš. O man apskritai "zodiakinis" ir pan. link "ezoterikų" mąstymas nepriimtinas lyg dar maža to aplink būtų, kur pasisuksi ten būrėjai, horoskopai, ekstrasensai. Aš už naujoves, man jos įdomu, bet tai su naujovėmis tai neturi nieko bendro.  Išsiliejau.  :]]]  Taigi būčiau už neutralesnes temas. Ačiū už dėmesį, bet tai buvo "tik mano nuomonė". Ko ir klausta.

viskas tas gerai, kritika, mąstymas...tik pasiūlymų nerasta...(priimtinų tautai)... g.gif
ir tas "užsiciklinimas" nuvalkiotom temom...na gerai,-Kalėdos, automatiškai gimsta tema "Kalėdinis atvirukas", a ne? Valio, foto su vaikais aplink papuoštą eglutę...kas naujo? kas originalaus?
Aš linkstu į originalumą, į naują požiūrį...pvz. tema ne "Kalėdinis atvirukas" , o "Obuolys nuo obels, konkorėžis nuo eglės"- juk smagiau ta pačia Kalėdine tema?
juk fotografija- menas, o ne tik čik-čik mygtuku...
pvz. tema "Jūra"- ką fotkinam? Vaiką jūros fone. Logiška.
Keičiam temą "Pėdutės smėlyje"- tai privers Jus kitaip daryti darbus, bus stimulas kažkoks kitaip išsireikšti...
na , nžn, norėjau biškutėį meno gyslos pridėt...-nepykit, jei taip išsikroviau...
su artėjančiom... newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 23 gruodžio 2011 - 16:43
QUOTE(Irmavi @ 2011 12 23, 16:17)
viskas tas gerai, kritika, mąstymas...tik pasiūlymų nerasta...(priimtinų tautai)... g.gif

man žodis "neutralesnės" nereiškia "nuvalkiotos" tai ką gi - jūsų teisė taip matyt. Aš tų dviejų žodžių netapatinu.

Keičiam temą "Pėdutės smėlyje"- tai privers Jus kitaip daryti darbus, bus stimulas kažkoks kitaip išsireikšti...

Labai ačiū :]]

pvz. tema "Jūra"- ką fotkinam? Vaiką jūros fone. Logiška.

tai čia jum logiška... user posted image

Kas turi kūrybiškumo gyslelę, tam jos aktyvint pavadinimais nereikia, tas ir iš temos "blynas" ką nors originalaus sugalvos. O kas neturi - konkurso pavadinimas nepadės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 gruodžio 2011 - 18:22
smile.gif+2011 12 23, 18:22-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 12 23, 18:22)
O kas neturi - konkurso pavadinimas nepadės.

Va Va as pritariu, manau temos pavadinimas gali buti labai paprastas, kad ir "Sniegas ant peduciu" o svarbiausia kiek visa tai originaliai pateiksi.
"Sventes sapnuose" lotuliukas.gif
Beje pritariu pavadinimui "Sustok akimirka zavinga"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milla22: 23 gruodžio 2011 - 18:55
O jei tema " Gamtos isdaigos" arba "stebinanti gamta" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2011 10 10, 15:15)
O gal galima ir nebūtinai esamo sezono tema, pvz. tema "Iš labai labai arti", ar nebūtų įdomu pamatyti kokį vabzdį iš labai arti, gelstančio lapo gysleles, mažo vaiko delniuko raukšleles ir pan. Būtų didelė nuotraukų įvairovė

QUOTE(vilkra @ 2011 12 10, 22:06)
Siūlau lyg ir nebuvusias temas:
"Bendravimo stebuklas "  Juk kartais taip smagu žiūrėti ir fotografuoti , kaip žmonės įsijaučia į pokalbį (ypač gerai tinka į "Alias" įnikę žaidėjai)
" Gyvenimo kontrastai" (vienas verkia, ktas juokiasi; vienas bėga, kitas stovi; ir pnš.)

Labai patiko visi trys pasiūlymai smile.gif Daug erdvės fantazijai rolleyes.gif
Atsakyti
tema- kaip as leidziu ziemos vakarus...
Atsakyti