Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursams

QUOTE(svajone74 @ 2011 10 10, 14:15)
O gal galima ir nebūtinai esamo sezono tema, pvz. tema "Iš labai labai arti", ar nebūtų įdomu pamatyti kokį vabzdį iš labai arti, gelstančio lapo gysleles, mažo vaiko delniuko raukšleles ir pan. Būtų didelė nuotraukų įvairovė

is visu pasiulytu, sitai 100 proc. pritariu. Butu idomiu foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babania @ 2011 11 15, 08:47)
is visu pasiulytu, sitai 100 proc. pritariu. Butu idomiu foto thumbup.gif

Aš taip pat pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti

Sūlau keletą:

Emocijos/Mimikos
Dangaus formos
Mane įkvėpianti vieta
Vėjas
Lietuva 2020 metais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 11 30, 12:52)
Sūlau keletą:
Lietuva 2020 metais  bigsmile.gif

jau šita kokia šauni būtų drinks_cheers.gif
Atsakyti
ne į temą, bet kodėl Mylimiausių žaislų tema užrakinta? Konkursas juk tebevyksta
Atsakyti
aha, aš irgi kurią čia dieną norėjau viena nuotraukyte pasidžiaugt ir žiūriu - užrakinta. blink.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 12 05, 14:06-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 12 05, 14:06)
aha, aš irgi kurią čia dieną norėjau viena nuotraukyte pasidžiaugt ir žiūriu - užrakinta.  blink.gif

kam ta ironija? puikiai žinai kodėl užrakino unsure.gif
Atsakyti
Tuoj ir jum išbanins už žinutes ne į temą. cool.gif

Kodėl užrakino nežinau, nors ir žinau kokia buvo situacija. Man atrodo būt buvę pakankama pratrint tą kas buvo ne į temą ir tiek. Nusikaltėliai buvo įspėti, taigi teoriškai cool.gif galimybės rašyt neturėjo. Todėl tas "puikiai žinai" tokiomis aplinkybėmis nelabai tinka. Maniškis mielasis "hi" iki šiandien buvo užbanintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 gruodžio 2011 - 14:21
O gal reikėtų konkurso, kur nuotraukas būtų leidžiama apdoroti, pvz. Kalėdinis koliažas iš x (skaičius nesvarbu) nuotraukų ar pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 12 05, 14:25)
O gal reikėtų konkurso, kur nuotraukas būtų leidžiama apdoroti, pvz. Kalėdinis koliažas iš x (skaičius nesvarbu) nuotraukų ar pan. smile.gif

ne visos narės moka daryti koliažus g.gif

bet mintis gera smile.gif
Atsakyti
Gal proga pasimokyti, na aš irgi neturiu jokių spec. programėlių, su paprasčiausiu Paint'u galima cut ir paste darant sukurti kažką biggrin.gif
Atsakyti
Taigi buvo jau bent pora kalėdinių konkursų (dar valentindienio), kur buvo galima apdoroti programomis, tai iš esmės nebūtų jokia naujiena. O visko visi vies tiek vienodai nemokėsim.

http://www.supermama...c...ew&conid=39

http://www.supermama...c...ew&conid=61
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 gruodžio 2011 - 14:41