Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursams

Neiprastas kampas

kad paskatintu i iprastus dalykus paziureti kitaip smile.gif
Atsakyti
Rugsėjy planuojama krepšinio čempionato tematika konkursas.

dar yra idėja mėgiamiausio žaislo.
čia būtų masinis vaikų konkursas, bet reikia ir tokių, kur galėtų dalyvauti vos ne bet kas wink.gif

bet rašykite, kas dar patiktų smile.gif

nes tikrai konkursų bus ir daug wink.gif
Atsakyti
Makro pasaulio mintis visai gera. Man makro nuotraukos labai patinka smile.gif Dar galiu pasiūlyt temą pvz "Danguje aš pamačiau" ar panašiai,kad nuotraukose būtų į ką nors panašios figūros iš debesų.
Atsakyti
nezinau ar tokia tema buvo..siaip prisiminus..kiek mes esam pripirke vaikams visokiu agregatu muilo burbulu putimui..Ir kaip jie po to dziaugiasi, gaudo juos, ar pyksta, kai nepagauna, kokius judesiukus, grimasas daro..manychiau galima atrasti idomiu dalyku.

Tad siulau tema..MUILO BURBULAI

Atsakyti
Aš siūlyčiau naują konkursą "Saldus miegelis" ar kažką panašaus smile.gif
Atsakyti
Aš siūlyčiau konkursą "GĖLĖS - vasaros pabaiga" nu kažką tokio, su ta mintimi, kad butu įamžinta tai, kas buvo vasara ir ko jau nebeliks artėjant rudenėliui biggrin.gif

O dėl krepšinio čempionato tematikos - manau mintis nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
Rytoj bus naujas konkursas krepšinio sirgalių tematika smile.gif
tęsis viso čempionato laikotarpu smile.gif
Atsakyti
Gal būtų įdomi tema "Į pasaulio kraštą". Manau daug kas turi nuotraukų iš kelionių arba besiruošiantys keliauti. Tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems.
Atsakyti
Su cempionatu konkursas nerealiai gera mintis, o kokia plati! Laukiam nesulaukiam! Dar galetu buti "Dėdė Rudenėlis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakiuke @ 2011 08 30, 21:48)
Su cempionatu konkursas nerealiai gera mintis, o kokia plati!

O aš manau, kad dalyvaujančių nuotraukų nebus šį kartą daug, vien todėl, kad dauguma fanų - vyrai tongue.gif
Atsakyti
Bet moterys gali tuos vyrus einančius i rungtynes nufotografuoti
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 09 02, 07:04)
Bet moterys gali tuos vyrus einančius i rungtynes nufotografuoti

Tikėkimės, kad taip ir bus, man pačiai seilė tįsta bežiūrint varžybas, kiek ten gražių ir juokingų sirgalių lotuliukas.gif , tik gaila, kad neturiu bilieto į varžybas
Atsakyti