Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursams

QUOTE(Veitė @ 2011 06 08, 15:05)
vasariškai gaivus konkursas vadens tema- būtų puiku  4u.gif Jūra, ežeras, upė, ar bliūdas, pilnas gaivaus vandens  bigsmile.gif

einu pažiūrėti kokie konkursai vandens tema buvo, ir sugalvosim gal ką nors vasariško wink.gif
Atsakyti
Man idėja su grimasomis patiko. Ir nebūtinai vien žmonių grimasos,gyvūnai irgi galėtų dalyvaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2011 06 09, 16:28)
Man idėja su grimasomis patiko. Ir nebūtinai vien žmonių grimasos,gyvūnai irgi galėtų dalyvaut  biggrin.gif

Man irgi ši idėja patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 06 08, 13:21)
o gal tikria juokingos foto būtų įdomu?

vaikai visokiais dalykais sugeba išsiteplioti (mamos kosmetika pvz tongue.gif ).

bet ar nebus čia maisto terliukų konkursas? nebent tokių netvirtinti  g.gif

arba kokias veido išraiškas padaro iš nuotabos.

gal kokiu grimasų konkursas patiktų?

turiu omeny ne vien vaikus, bet ir suaugusiuosius. Galim ir tėveliams padaryti konkursą, kad pagrindiniame plane jie būtų.

Na grimasos tai manau tas pats, aš ir nenoriu terliukų smile.gif
Atsakyti
O man šiandien šovė mintin konkursas tema "Tarp dangaus ir žemės"... tiktų ir žmonės, ir gyvūnai, ir šiaip daiktai, svarbu, kad jie kybotų ore... tiksliau - kadre kybotų ore - gal tai smagus šuolis, krintantys lašeliai, oro balionas, aitvaras, ar šuoliuojantis žirgas, jei pavyko pagauti kadrą taip, kad nei viena koja neliečia žemės smile.gif... nors nežinau, ar su žirgais taip būna smile.gif, . Manau, tikrai ne kiekviena eilinė foto tiktų, o minčių labai smagių galėtų tokia tema kilti 4u.gif
Atsakyti
o aš kažkodėl pagalvojau,kad visai įdomus konkursas būtų "Mano pirmoji meilė..."
ar neįdomu prisimint gražiausias gyvenimo akimirkas,kurių jau niekad nesugražinsi.gi meilė nebūtinai turi būt suaugusi,kiek vaikiškų,nekaltų ir audringų būna.o ir merginos,mamytės,moterys-geros emocijos ir prisiminimai,tikrai prailgins gyvenimą mirksiukas.gif
Atsakyti

Siūlau temą: "Akimirka" - tai kas užfiksuota bet trunka trumpai, pvz. skrydis parašiutu, gal koks gamtos reiškinys, pvz vaivorykštės fone ar pan. ir manau čia gali būti viskas: žmonės, gyvūnai, šiaip kokie ekstremalūs gamtos reiškiniai .....

šiaip patiko mintis "Tarp žemės ir dangaus" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tofista @ 2011 06 25, 18:28)
šiaip patiko mintis "Tarp žemės ir dangaus"  4u.gif

SUPER mintis temai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , bent jau reiktų ir galvelę pasukti, ir su fotiku padirbėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niekaip nesulaukiam naujo konkurso g.gif Jau nekantraujam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2011 06 22, 21:04)
O man šiandien šovė mintin konkursas tema "Tarp dangaus ir žemės"...

man irgi patiko si mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2011 06 22, 22:04)
O man šiandien šovė mintin konkursas tema "Tarp dangaus ir žemės"... tiktų ir žmonės, ir gyvūnai, ir šiaip daiktai, svarbu, kad jie kybotų ore... tiksliau - kadre kybotų ore - gal tai smagus šuolis, krintantys lašeliai, oro balionas, aitvaras, ar šuoliuojantis žirgas, jei pavyko pagauti kadrą taip, kad nei viena koja neliečia žemės smile.gif... nors nežinau, ar su žirgais taip būna smile.gif, . Manau, tikrai ne kiekviena eilinė foto tiktų, o minčių labai smagių galėtų tokia tema kilti  4u.gif

pasinaudojau tamstos pasiųlyta tema ir paskelbiau konkursą smile.gif

moderatorių komandai ši tema šiuo metu labiausiai patiko smile.gif

ačiū už idėją smile.gif
Atsakyti
Ačiū tau, Ruste. Smagu, kad tema patiko ir tiko - šiandien jau prasidėjo balsavimas, o aš, kaip ir rašiau AŽ, jaučiuosi tarsi konkurso laimėtoja biggrin.gif . Fotografavime aš visiška nemokša, tai nors temą smagu sugalvoti blush2.gif ...

Imu galvoti, kokia tema galėtų būti kitas konkursas.

O gal įdomi tema būtų mikro pasaulis šalia mūsų? Boružėlės, žiogeliai, muselės, voriukai, drugeliai gyvena ne tik kaime, bet ir mieste jų pilna, gal tik ne visada skubėdami juos pastebim.

tema "Tas neatrastas mikro pasaulis" galbūt paskatintų pasidomėti ir geriau pažinti tuos, kas gyvena pievelėje šalia namų?
Atsakyti