Manau tema su pienem arba tiesiog geltona butu sauni
QUOTE(Safina @ 2011 05 12, 13:44)
Manau tema su pienem arba tiesiog geltona butu sauni
QUOTE(Ice @ 2011 05 12, 09:55)
Kadangi ši savaitė tokia "eurovizinė", aš siūlau temą "Aš dainuoju!" Negi negalima užfiksuoti nuotraukose, kaip vaikai (arba nebūtinai vaikai) dainuoja?
O kas pasakys is nuotraukos ar vaikas dainuoja, ar deklamuoja, ar ziovauja, ar tik siaip issiziojes spokso Dainavimui konkursas turetu buti su garsu
Kol nuspręs kokią temą, ateis vaikų gynimo diena. Buvo užsiminta apei spalvas. Tai gal galima organizuoti kokį konkursą jungiantį vaikus ir spalvas.
Tarkim "Nuspalvink pasaulį"
Vieni tiesiogiai supras temą ir kels spalvingas foto su vaikais, kiti galbūt giliau pasikapstys ir įneš gerumo fotografijomis. Juk nuspalvinti pasaulį galima praskaidrinant kam nors nuotaiką, tai tarkim užfiksuota kokia akimirka, kur vaikas padeda kažkam kitam.
Galima visai gerą temą išvystyti. Siūlyčiau atsisakyti šįkart jb nuotraukų ir išties nuspalvinti tiek konkursą tiek pasaulį
Tarkim "Nuspalvink pasaulį"
Vieni tiesiogiai supras temą ir kels spalvingas foto su vaikais, kiti galbūt giliau pasikapstys ir įneš gerumo fotografijomis. Juk nuspalvinti pasaulį galima praskaidrinant kam nors nuotaiką, tai tarkim užfiksuota kokia akimirka, kur vaikas padeda kažkam kitam.
Galima visai gerą temą išvystyti. Siūlyčiau atsisakyti šįkart jb nuotraukų ir išties nuspalvinti tiek konkursą tiek pasaulį
Sveikos aš temą jau nusprendžiau, bus ir spalvos ir žmonės ir vaikai ir gyvūnai, dabar sugalvosiu aprašymą ir artimiausiu metu bus naujas konkursas
QUOTE(Rustė @ 2011 05 13, 09:42)
Sveikos aš temą jau nusprendžiau, bus ir spalvos ir žmonės ir vaikai ir gyvūnai, dabar sugalvosiu aprašymą ir artimiausiu metu bus naujas konkursas
Šaunuole, Ruste Laukiam
QUOTE(Rustė @ 2011 05 13, 10:42)
oi laukiam konkurso laukiam
oi laukiam laukiam konkurso :
Dar pagalvojau kad būtu įdomios tokios temos:
būsiu kaip tėtis;
aš ir akmuo ar medis, na kas nors tokio su gamtos elementu;
padedu mamai (kas nors su namų ruoša)...
būsiu kaip tėtis;
aš ir akmuo ar medis, na kas nors tokio su gamtos elementu;
padedu mamai (kas nors su namų ruoša)...
QUOTE(MonCita_ @ 2011 05 16, 20:32)
Su pienėm tai tikrai liuks idėja.
ar nemanot, kad per siaura tema - dauguma foto bus: mažylis pienių lauke, ar laikantis pienių puokštę, žodžiu, gal kiek siauroka tema