Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlome temas fotokonkursams

padirbėjau :]]]

user posted image

Atsakyti
Gal neaiškiai išsireiškiau, nepagavot minties ax.gif Ta prasme galvojau kad ką nors su gamta, arba tai kas gyva. Nesiseka dėstyti mintis blush2.gif Jeigu juoda ir raudona, tai pirmiausia į galvą šauna boružė. Galbūt aguona. Ar raudonas obuolys ir medžio šaka. Žodžiu tai neturėtų būti dangaus fonas, bet tos spalvos juoda ir raudona turėtų turėti prasmę. ax.gif

Šiandien su pupa vaikščiojom panemune. O kiek pievoje pienių bigsmile.gif Galbūt būtų galima padaryti konkursiuką pienių tema? nesvarbu kas tai yra ar tik viena gėlė, ar ir fone vaikai, tik akcentas kad būtų pati gėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 05 10, 22:04)
Galbūt būtų galima padaryti konkursiuką pienių tema? nesvarbu kas tai yra ar tik viena gėlė, ar ir fone vaikai, tik akcentas kad būtų pati gėlė  smile.gif

manau labai puiki mintis bigsmile.gif
Atsakyti
Arba gal ne pienių, bet tema - GELTONA smile.gif... Tai kas pienes, kas narcizus, kas saulę ar dar ką nors geltono ras smile.gif
Atsakyti
Na taip,norisi kažko šilto,vasariško,kol dar labai akį džiugina ta šviežia žaluma. O prie žalumos galima derint bet kokias spalvas - geltona,raudona ar kt. Tai gal tiktų tokia tema,kad pagrindinė nuotraukos spalva būtų žalia g.gif
Atsakyti
O ar buvo kada lietaus tema? Man dar pavasaris su gaiva tarkim asocijuojasi ax.gif Lietaus gaiva pavasarį ir pan. Irgi, kad tiktų viskas - gamta, vaikai, gyvūnai, daiktai lietuje tarkim, tik, kad ne niūrumą akcentuoti per lietų, bet būtent gaivą, gamtos budimą, nes tarkim juk ir sužaliuoja labniau po lietų pavasarį ir pan. ax.gif
Atsakyti
Taip pieniu pieva grazia ir mes su dukryte uztikome,tai tiesiog fantastika,visada man pienes asocijuojasi su vaikyste wub.gif manau tikrai butu puiki tema konkursui ''pienes'' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 10, 21:32)
padirbėjau :]]]

user posted image

apie tai ir kalbėjau thumbup.gif , kad jei tema bus su spalva, tai galima su programom velniai žino ką prikurti ir realių spalvų nebeliks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 05 10, 21:04)
Galbūt būtų galima padaryti konkursiuką pienių tema? nesvarbu kas tai yra ar tik viena gėlė, ar ir fone vaikai, tik akcentas kad būtų pati gėlė  smile.gif

patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2011 05 10, 20:59)
su programom padirbėjus, lengvai galima tą padaryti  smile.gif

Su programomis padirbėjus tikraidaug ką galima padaryti, bet konkursuose jų naudojimas labai ribojamas - tik minimalūs pataisymai, apkarpimai ir pan.

QUOTE(Niktė @ 2011 05 10, 07:49)
Jeigu juoda su balta daryti tai tada nebus labai sunku, visas foto galima taip padaryti. Bet jeigu pagalvoti kad juoda su tarkim raudona tada va jau galvelę tektų pasukti  smile.gif

Aš kai rašiau apie temą juoda-balta, galvoje turėjau ne juodai baltas nuotraukas, o tokias nuotraukas kaip ši:

user posted image
nuotrauka iš interneto platybių

Nemanau, kad taip galima bet kurią nuotrauką padaryti mirksiukas.gif Man kelių spalvų tema atrodo įdomesnė nei vienos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 05 11, 21:48)
Nemanau, kad taip galima bet kurią nuotrauką padaryti mirksiukas.gif Man kelių spalvų tema atrodo įdomesnė nei vienos spalvos.

Dėl padarymo, tai kai nori ir bisk sugebi - smulkmė, bet aš ne apie tai.
Įdomumo tai gal ir įdomu, bet tai čia kur parodei matos, o kitose žiūrėk ar su padidinimo stiklu jų nereiks ieškot. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi ši savaitė tokia "eurovizinė", aš siūlau temą "Aš dainuoju!" Negi negalima užfiksuoti nuotraukose, kaip vaikai (arba nebūtinai vaikai) dainuoja? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 12 gegužės 2011 - 09:56